اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه 12 ولت 6 آمپری ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه 12 ولت 6 آمپری ؟

سلام اگر بخوام با دو عدد ترانس 12 ولت 3 آمپر یک منبع تغذیه 12 ولت 6 آمپری بسازم چه ساختاری باید بکار ببرم الان من در شکل زیر اومدم خروجی دو ترانس رو سری کردم و به یک دیود پل 6 آمپر دادم خروجی 24 ولته 6 آمپر هست ؟ در واقع چون خروجی های ترانس سری شده ند 24 ولت داریم اما جریان 6 آمپر نخواهیم داشت پس باید چکار کنم ؟
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : ساخت منبع تغذیه 12 ولت 6 آمپری ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    سلام اگر بخوام با دو عدد ترانس 12 ولت 3 آمپر یک منبع تغذیه 12 ولت 6 آمپری بسازم چه ساختاری باید بکار ببرم الان من در شکل زیر اومدم خروجی دو ترانس رو سری کردم و به یک دیود پل 6 آمپر دادم خروجی 24 ولته 6 آمپر هست ؟ در واقع چون خروجی های ترانس سری شده ند 24 ولت داریم اما جریان 6 آمپر نخواهیم داشت پس باید چکار کنم ؟
    دوست عزیز شما با موازی کردن خروجی ترانس ها میتونید به ولتاژ 12 ولت 6 آمپر دست پیدا کنید
    دقت کنید خروجی های مشابه رو بهم وصل کنید
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

از کجا بفهمم خروجی های مشابه کدوم هستن ؟
      خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

از کجا بفهمم خروجی های مشابه کدوم هستن ؟
        سلام
        بامحاسبه ی تعداد دور سیم ترانس میتونید به این نتیجه برسید
        یا با اهم متر دقیق اندازه گیری کنید(اگر ولتاژ مثلا 15 یا 14 بود باکشیدن سیم پیچ ثانویه مثلا 4 یا 5 دور میتونید به ولتاژ 12 برسید(این روش درهر ترانسی امکان پذیر هست)
        موفق باشید

دیدگاه

چرا اینقدر سختش میکنید 4 یا 5 دور بزنم ؟ من دو تا ترانس آماده دارم !

دیدگاه

این اتصال درسته که خروجی دو ترانس 3 آمپری رو موازی کردم ؟

دیدگاه

این اتصال درسته که خروجی دو ترانس 3 آمپری رو موازی کردم ؟
              با سلام::
              خیر. شما باید ورودی برق 220 ولت دو عدد ترانس 12 ولت 3 آمپر را بصورت موازی ببندید و به تک تک خروجی 12 ولت 3 آمپرهر ترانس یک پل دیود و خازن وصل کنید و سپس خروجی های دو گانه را بر حسب قطب مثبت و منفی با هم موازی کنید.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام ، راه حل آقای تحیری راه حل مناسب تریه و بنده هم تست کردم و جواب داده
                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ
                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                ---------------------BMCELEC@-------------------
                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X