اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل DC به DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل DC به DC

نوشته اصلی توسط Koiu نمایش پست ها
    سلام
    اقایون یک سوال
    من یک شارژر 5 ولت 2 امپر دی سی دارم
    میخوام اینو 10 ولت یک امپر کنم
    اگه میشه یک مدار بهم معرفی کنید
    ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه میشه لینک بدین
    ممنون
    درود ، باید از ماژول های افزاینده استفاده کنید اما خب راندمان این ها ۱۰۰ درصد نیست باید تست کنید روی ۱۰ ولت چه توانی داره
    خرید ماژول تغذیه dc-dc مبدل تبدیل کننده رگولاتور DC به DC بوست BOOST افزاینده ولتاژ 28 ولت جریان خروجی 2 آمپر دیتاشیت مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

دیدگاه

سلام دوستان. برای یک مداری به چهار خروجی dc ایزوله نیاز دارم و به یسری مشکل برخوردم.
      یه ترانس از پاور دراوردم و سیم پیچ کردم . چهار تا سیم پیچ جداگونه که از هرکدوم دو تا بازو خارج میشه و یک سیم پیچ جدا ی دیگه که ازش سه تا بازو خارج میشه و بازوی دوم در واقع وسط سیم پیچ هست.
      تعداد دور این سیم ها برابر هستن و در ولتاژ خروجی مشکلی ندارم طبق محاسبات/ توپولوژی هم پوش پوله و فرکانس قابل تنظیم هست.
      مشکل اینجاست! در فرکانس های پایین مشخصا جریان زیادی کشیده خواهد شد و با بالا بردن فرکانس این جریان کاهش پیدا میکنه تا یه جایی که نقطه کار ترانسفورمر هست و وقتی فرکانس رو میبردم بالا دوباره جریان زیادی کشیده میشه!(آیا ترانس اشباع میشه؟)
      خب اون فرکانسی که ترانسفورمر توش کار میکنه و معمولا نزدیکی اشباع هسته تنظیم میشه توی این مدار پایین هست و ترانس سوت میکشه! نمیخوام فرکانس انقد پایین باشه! پس تعداد دور سیم پیچ رو کاهش دادم تا بتونم فرکانس کاری ترانس رو به 20 کیلو هرتز برسونم
      ولی دیگه جریان بی باری ترانس کم نبود و حدود نیم آمپر میکشید! و این خیلی زیاد هست باید چیکار کنم که هم جریان بی باری ترانس پایین بمونه هم فرکانس در محدوده شناویی نباشه؟ آیا دد تایم نداشتن cd4047 باعث این مشکل میشه؟(توان خروجی کل ترانس حدود 40 وات هست)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
        سلام دوستان. برای یک مداری به چهار خروجی dc ایزوله نیاز دارم و به یسری مشکل برخوردم.
        یه ترانس از پاور دراوردم و سیم پیچ کردم . چهار تا سیم پیچ جداگونه که از هرکدوم دو تا بازو خارج میشه و یک سیم پیچ جدا ی دیگه که ازش سه تا بازو خارج میشه و بازوی دوم در واقع وسط سیم پیچ هست.
        تعداد دور این سیم ها برابر هستن و در ولتاژ خروجی مشکلی ندارم طبق محاسبات/ توپولوژی هم پوش پوله و فرکانس قابل تنظیم هست.
        مشکل اینجاست! در فرکانس های پایین مشخصا جریان زیادی کشیده خواهد شد و با بالا بردن فرکانس این جریان کاهش پیدا میکنه تا یه جایی که نقطه کار ترانسفورمر هست و وقتی فرکانس رو میبردم بالا دوباره جریان زیادی کشیده میشه!(آیا ترانس اشباع میشه؟)
        خب اون فرکانسی که ترانسفورمر توش کار میکنه و معمولا نزدیکی اشباع هسته تنظیم میشه توی این مدار پایین هست و ترانس سوت میکشه! نمیخوام فرکانس انقد پایین باشه! پس تعداد دور سیم پیچ رو کاهش دادم تا بتونم فرکانس کاری ترانس رو به 20 کیلو هرتز برسونم
        ولی دیگه جریان بی باری ترانس کم نبود و حدود نیم آمپر میکشید! و این خیلی زیاد هست باید چیکار کنم که هم جریان بی باری ترانس پایین بمونه هم فرکانس در محدوده شناویی نباشه؟ آیا دد تایم نداشتن cd4047 باعث این مشکل میشه؟(توان خروجی کل ترانس حدود 40 وات هست)
        ممنون میشم عنایتی بنمایید

امیرحسین ضیا

دیدگاه

مدارشم بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
            مدارشم بزار

البته خب اتصالات اینطوریه ولی ترانسم یک یه یکه(واس فت ها هم مقاومت نذاشتم چون نیازی نبود)فت هام هم z44 نیس یچی دیگس / صرفا میخوام ایزولاسیون صورت بگیره و یه کانورتر ایزوله بسازم

احتمالا پوش پول رو بیخیال بشم و از فلای بک استفاده کنم و الکی به سختیش اضافه نکنم/ نظر شمارو بدونم خوشحال میشم
            جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۰۹:۲۱ ۱۳۹۸/۰۲/۰۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

چه جریانی در خروجی لازم داری؟
              منبع تغذیه این مدار چیه؟ و چطوری وصل میشه؟
              دیوتی سایکل مدار چقدره؟
              اسیلسکپ داری؟

دیدگاه

چه جریانی در خروجی لازم داری؟
                منبع تغذیه این مدار چیه؟ و چطوری وصل میشه؟
                دیوتی سایکل مدار چقدره؟
                اسیلسکپ داری؟
                منبع 12 ولت هست(در خروجی چهار عدد یک آمپ کفایت میکنه در ولتاژ 17 ولت RMS و میشه نزدیک 70-80 وات/ این هسته برای یک پاور 400 واته)/ cd4047 یه آیسیه که دوتا پالس مربعی میسازه که اینورت هم هستن/ مثبت دوازده ولت وصل میشه به بازوی وسط خروجی ترانس و منفی هم وصل میشه به سورس ها از طرفی همین تغذیه خود آیسی رو هم تغذیه میکنه و در ورودی خازن هم وجود داره تا ریپل کاهش پیدا کنه/ دیوتی سایکل هر دو موج 50 درصد هست و فکر نکنم دد تایم ایجاد کنه این آیسی/ با اسکوپ خروجی هارو چک کردم و ماسفت ها به خوبی درایو میشن/ فقط در فرکانس های بالا کمی از ولتاژ گیت کاسته میشه ولی در حد یکی دو ولت (احتمالا بخاطر اینکه آیسی نمیتونه جریان بالایی بده به گیت ها) ولی این کاهش کم ولتاژ گیت طوریه که در کمترین حالت ولتاژ گیت به ده ولت میرسه که اختلالی در درایو این نوع ماسفت ایجاد نمیشه / مشکل اینجاس که در فرکانس بالا جریان زیادی کشیده میشه و در فرکانس کم هم جریان زیادی کشیده میشه/ دومی که طبیعیه/ ولی در فرکانس بالا چرا باید جریان زیاد کشیده بشه؟ مشکل هسته هست؟(تعداد دور هر سیم پیچ 40 دور)
                جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۰۹:۴۳ ۱۳۹۸/۰۲/۰۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

منبع 12 ولت هست(در خروجی چهار عدد یک آمپ کفایت میکنه در ولتاژ 17 ولت RMS و میشه نزدیک 70-80 وات/ این هسته برای یک پاور 400 واته)/ cd4047 یه آیسیه که دوتا پالس مربعی میسازه که اینورت هم هستن/ مثبت دوازده ولت وصل میشه به بازوی وسط خروجی ترانس و منفی هم وصل میشه به سورس ها از طرفی همین تغذیه خود آیسی رو هم تغذیه میکنه و در ورودی خازن هم وجود داره تا ریپل کاهش پیدا کنه/ دیوتی سایکل هر دو موج 50 درصد هست و فکر نکنم دد تایم ایجاد کنه این آیسی/ با اسکوپ خروجی هارو چک کردم و ماسفت ها به خوبی درایو میشن/ فقط در فرکانس های بالا کمی از ولتاژ گیت کاسته میشه ولی در حد یکی دو ولت (احتمالا بخاطر اینکه آیسی نمیتونه جریان بالایی بده به گیت ها) ولی این کاهش کم ولتاژ گیت طوریه که در کمترین حالت ولتاژ گیت به ده ولت میرسه که اختلالی در درایو این نوع ماسفت ایجاد نمیشه / مشکل اینجاس که در فرکانس بالا جریان زیادی کشیده میشه و در فرکانس کم هم جریان زیادی کشیده میشه/ دومی که طبیعیه/ ولی در فرکانس بالا چرا باید جریان زیاد کشیده بشه؟ مشکل هسته هست؟(تعداد دور هر سیم پیچ 40 دور)
                  این آرایش بیشتر بدرد شوکر میخوره، شما فیدبک ندارین ممکنه ولتاژ زیر بار خیلی تغییر کنه.
                  تعداد دور سیم اگر کم باشه امپدانس کم میشه و جریان بیشتری توی فرکانس برابر خواهید داشت اشباع هسته هم خیلی ربطی به فرکانس نداره به شار مغناطیسی و جریان سیم پیچ مربوطه.

دیدگاه

این آرایش بیشتر بدرد شوکر میخوره، شما فیدبک ندارین ممکنه ولتاژ زیر بار خیلی تغییر کنه.
                    تعداد دور سیم اگر کم باشه امپدانس کم میشه و جریان بیشتری توی فرکانس برابر خواهید داشت اشباع هسته هم خیلی ربطی به فرکانس نداره به شار مغناطیسی و جریان سیم پیچ مربوطه.
                    این آرایش بیشتر بدرد شوکر میخوره(من دقیقا میخوام از حداکثر توان استفاده کنم افت ولتاژ مهم نیست)
                    تعداد دور سیم اگر کم باشه امپدانس کم میشه و جریان بیشتری توی فرکانس برابر خواهید داشت اشباع هسته هم خیلی ربطی به فرکانس نداره به شار مغناطیسی و جریان سیم پیچ مربوطه.(واس همین تعجبم از اینه که هر چی فرکانس رو میبرم بالا(از یک نقطه به بعد که جریان کم شده) جریان هم کم کم بیشتر میشه! جنس هسته هم طوریه که نمیشه گف تلفات هیسترزیس باعثشه)
                    مچکرم آروین جان. شما شده توی یک پروژه یک یا چند منبع ایزوله داشته باشین؟ مبدل های مین مکس وجود داره تو بازار ولی خب هم کمیابه هم گرونه و اون توان مورد نظرم رو پیدا نکردم. چند جا دیده بودم از توپولوژی فلای بک استفاده کردن و از سیم پیچ ثانویه و ثالثیه ی ترانس خروجی ایزوله گرفتن./ من انشالا وقت بشه برم ترانس فلای بک رو بپیچم و با اسکوپ تست هارو انجام بدم نمیخوام از tl494 استفاده کنم چون شلوغ پلوغ میشه و به ولتاژ کاملا ثابت نیاز ندارم در خروجی علاوه بر اینکه جریانی که میخوام بکشم هم زیاد نیس کلا یک آمپر و شاید کمتر باشه و اینکه کلا پروتوتایپه صرفا یه تستی قراره انجام بشه تا بعدا تحقیقا ت کامل رو انجام بدم شما چی پیشنهاد میکنین؟ دوستانی که به منبع ایزوله نیاز داشتن چه ترفندی زدین؟
                    جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۰:۲۳ ۱۳۹۸/۰۲/۰۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

این آرایش بیشتر بدرد شوکر میخوره(من دقیقا میخوام از حداکثر توان استفاده کنم افت ولتاژ مهم نیست)
                      تعداد دور سیم اگر کم باشه امپدانس کم میشه و جریان بیشتری توی فرکانس برابر خواهید داشت اشباع هسته هم خیلی ربطی به فرکانس نداره به شار مغناطیسی و جریان سیم پیچ مربوطه.(واس همین تعجبم از اینه که هر چی فرکانس رو میبرم بالا(از یک نقطه به بعد که جریان کم شده) جریان هم کم کم بیشتر میشه! جنس هسته هم طوریه که نمیشه گف تلفات هیسترزیس باعثشه)
                      مچکرم آروین جان. شما شده توی یک پروژه یک یا چند منبع ایزوله داشته باشین؟ مبدل های مین مکس وجود داره تو بازار ولی خب هم کمیابه هم گرونه و اون توان مورد نظرم رو پیدا نکردم. چند جا دیده بودم از توپولوژی فلای بک استفاده کردن و از سیم پیچ ثانویه و ثالثیه ی ترانس خروجی ایزوله گرفتن./ من انشالا وقت بشه برم ترانس فلای بک رو بپیچم و با اسکوپ تست هارو انجام بدم نمیخوام از tl494 استفاده کنم چون شلوغ پلوغ میشه و به ولتاژ کاملا ثابت نیاز ندارم در خروجی علاوه بر اینکه جریانی که میخوام بکشم هم زیاد نیس کلا یک آمپر و شاید کمتر باشه و اینکه کلا پروتوتایپه صرفا یه تستی قراره انجام بشه تا بعدا تحقیقا ت کامل رو انجام بدم شما چی پیشنهاد میکنین؟ دوستانی که به منبع ایزوله نیاز داشتن چه ترفندی زدین؟
                      سلام مهندس ،
                      برای ماسفت ها روی گیت حتما مقاومت بزارین ، یه دیود 4148 هم باهاش سری کنین طوری که مثبت دیود به سمت گیت باشه ، مقاومت هم 100 اهم بزارین (اینطوری نوعی ددتایم نسبی ایجاد میشه) . جریان بی باریت بسیار زیاده !
                      فلایبک که بزنی باید گپ بزنی و حتما فیدبک بگیری ! اگر بدون فیدبک بزنی ولتاژ خروجی اونقدر بالا میره که خازنات بسوزن!
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                        سلام مهندس ،
                        برای ماسفت ها روی گیت حتما مقاومت بزارین ، یه دیود 4148 هم باهاش سری کنین طوری که مثبت دیود به سمت گیت باشه ، مقاومت هم 100 اهم بزارین (اینطوری نوعی ددتایم نسبی ایجاد میشه) . جریان بی باریت بسیار زیاده !
                        فلایبک که بزنی باید گپ بزنی و حتما فیدبک بگیری ! اگر بدون فیدبک بزنی ولتاژ خروجی اونقدر بالا میره که خازنات بسوزن!
                        سلام خیلی مچکرم بابت راهنمایی. فکر میکنم علت بالا بودن جریان بی باری تلفات سوییچینگ باشه به علت نبود دد تایم! فلای بک رو بیخیال شدم همین cd4047 خوبه به نظرم. چشم حتما انجام میدم

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام مهندس ،
                          روی شبیه ساز طرح رو پیاده کردم و خازن گیت رو با یه خازن یک نانو مدل کردم ولی دد تایم ایجاد نمیشه/
                          عملی هم تست کردم و فرقی ایجاد نشد/ فرکانس های پایین جریان زیاد میکشه فرکانس های بالا جریان زیاد میکشه و فرکانس های متوسط جریان کم میکشه
                          جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۶:۱۲ ۱۳۹۸/۰۲/۰۲.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

روی شبیه ساز طرح رو پیاده کردم و خازن گیت رو با یه خازن یک نانو مدل کردم ولی دد تایم ایجاد نمیشه/
                            عملی هم تست کردم و فرقی ایجاد نشد/ فرکانس های پایین جریان زیاد میکشه فرکانس های بالا جریان زیاد میکشه و فرکانس های متوسط جریان کم میکشه
                            پس دلیلش همپوشانی (نبود ددتایم )نیست ، حتما مشکل از هسته هست ، جهت پیچش رو درست زدین؟!
                            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ
                            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                            ---------------------BMCELEC@-------------------
                            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                            ---------------www.bmc-elec.com--------------
                            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

پس دلیلش همپوشانی (نبود ددتایم )نیست ، حتما مشکل از هسته هست ، جهت پیچش رو درست زدین؟!
                              روز بخیر/ داداش شوخی میکنیجهت پیچش درست هست تعداد دور دو کویل برابر هست / این هسته از پاور ATX گرفته شده و پالس هارو توی اسیلوسکوپ بررسی کردم و مشکلی ندارن/
                              فکر میکنم چون دیوتی سایکل بالا هست و مقاومت هسته کمی بالا هست در فرکانس های بالا امپدانس میره بالا/ شما چه حدسی دارین؟/بجز میکرو چجوری میشه دو تا پالس اینورت با دیوتی سایکل مثلا 30 درصد داشت؟(فک کنم آخرش یه میکرو حرومش کنم)(توی شبیه ساز با گذاشتن دیوتی سایکل رو 49 درصد مشکل به کلی حل شد) فکر میکنم راهی که پیشنهاد فرمودین دد تایم ایجاد نکنه(اگه میکنه ممنون میشم توضیح بدین چرا/ چون تا زمانی که ولتاژ به ولتاژ فروارد دیود نرسه جریان عبور نمیکنه؟ اگه اینطوره احتمالا باید یک دیود با مقاومت موازی کرد و یک مقاومت هم قبل این دو قرار داد بصورت سری(مثلا مقاومت 1 کیلو قبل دیود و مقاومت) تا دیر تر ولتاژ به ولتاژ فروارد دیود برسه)
                              در شبیه ساز نیس با وجود اینکه تغییراتی در مورد مشخصات هسته انجام ندادم و اینداکتنس هسته رو تغییر ندادم با دیوتی سایکل 45 در صد وقتی فرکانس رو میبرم بالا جریان کشی هم زیاد میشه ولی وقتی دیوتی سایکل رو توی همون فرکانس میارم پایین مشکل حل میشه/نمیدونم به چی بر میگرده/ لطفا دوستانی که میدونن و تجربه داشتن دلیل علمیش رو بگن
                              جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۵:۴۰ ۱۳۹۸/۰۲/۰۳.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

همچنین طبق تجربه و محاسبات خدمتتون بگم اون 100 اهم توی این فرکانس زیاد هست و شکل موج رو بهم میزنه و تلفات سوییچینگ رو میبره بالا(به نظرم 30 اهم کافیه)
                                خلاصه که به هر لطایف الحیلی بود(به قول پسرخالم) تونستم بفهمم موضوع چیه.
                                توی همین پست خدمت دوستان توضیح خواهم داد اگه عمری بود(حین تموم شدن )
                                جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۵:۵۷ ۱۳۹۸/۰۲/۰۳.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X