اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار راه اندازی ال ای دی بصورت نبض

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار راه اندازی ال ای دی بصورت نبض

باسلام
    بنده میخوام تقریبا نزدیک 50 ال ای دی قرمز
    یا یک متر ال ای دی نواری رو راه بندازم دقیقا بصورت نبض قلب روشن خاموش شع
    پرژه های دیدم با ادرینو و مگ8 ولی اونا هم پیچیده بودن و هم گرون
    با ای سی 555هم یه مدل دیدم جالب نبود ینی شبیه نبض نبود روشن خاموش ساده بود
    و اینه یه متن میخام بنویسم با ال دی یه جمله کامل که اینا بصورت پشست سر هم روشن شع اونم مدارشم تقریبا با 4017 و 555بود ولی یکم خوب نبود
    به نظرتون چجوری عمل کنم
    چه مداری برا اکفت دادن نبض پیشنهاد میدین؟

پاسخ : ساخت مدار راه اندازی ال ای دی بصورت نبض

حالت و افکتی که مد نظرتون هست را بصورت فیلم یا گیفت بزارید که متوجه منظورتون بشیم
    دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

دانلود کنید.
      نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها
      حالت و افکتی که مد نظرتون هست را بصورت فیلم یا گیفت بزارید که متوجه منظورتون بشیم
      حجمش 200کیلوبایته فیلم ببنید اینجور افکتی برا ال ای دی قرمز میخام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghaderi007 نمایش پست ها
        دانلود کنید.

حجمش 200کیلوبایته فیلم ببنید اینجور افکتی برا ال ای دی قرمز میخام
        اگر به همین زیبایی میخواید باشه میکرو باید بذارید که با pwm افکت فید شدن نور رو اجرا کنید . متوجه پیچیدگی و هزینه نشدم . نه پیچیده ست نه گرون !
        یک مورد دیگه . ذکر کردید نوار led . یا ۵۰ عدد ، همه اینها باهم همزمان خاموش و روشن بشه ؟ یا نبض در طول نوار حرکت کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
          اگر به همین زیبایی میخواید باشه میکرو باید بذارید که با pwm افکت فید شدن نور رو اجرا کنید . متوجه پیچیدگی و هزینه نشدم . نه پیچیده ست نه گرون !
          یک مورد دیگه . ذکر کردید نوار led . یا ۵۰ عدد ، همه اینها باهم همزمان خاموش و روشن بشه ؟ یا نبض در طول نوار حرکت کنه ؟
          خب تقریبا با میکرو چقدر میشه هزینه؟زیاد با میکرو اشنا نیستم برا همین
          بله 50 تا ال ای دی بصورت نبض همگی روشن خاموش بشه دقیقا عین فیلم بالا
          فقط متن وسطش که میخام با ال ای دی کار بکنم اونا پشت سر هم حرف به حرف روشن خاموش شع
          درضمن یکم کوچیک باشع که کم جا بگیره

دیدگاه

من با آرودوینو میتونم براتون بنویسم ، باقی مدار قسمت پاور و ماسفت اینها رو خودتون متصل میکنید ؟ قیمت که چه عرض کنم ، الان ... ! مدل nano کوچک هست .
            تعداد کلمات وسط هم مشخص کنید

دیدگاه

خوب هزینش زیاد نیست - قطعات که تقریبا مشخصه - بیشتر هزینه قسمت طراحی و برنامش میشه.
              که باداشتن یه برنامه و مدار هزینه زیادی بر نمیداره
              دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها
                خوب هزینش زیاد نیست - قطعات که تقریبا مشخصه - بیشتر هزینه قسمت طراحی و برنامش میشه.
                که باداشتن یه برنامه و مدار هزینه زیادی بر نمیداره
                مرسی بابت راهنمایی
                بنده نخاستم حساسیت به خرج بدم
                با این مدار

یکم مقاومت و خازن بالا پایین کردم که کارمو راه میندازه
                اما خروجی ترانزیستور ضعیفه برا راه اندازی ال ای دی نواری بجاش irf540زدم کلا روشن میمونه ثابت ولی ترانزیستور فقط برا ال ای دی تکی دوتایی خالی جواب میده
                خروجیشو چطوری تغییر بدم که یک متر ال ای دی نواریو روشن کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghaderi007 نمایش پست ها
                  مرسی بابت راهنمایی
                  بنده نخاستم حساسیت به خرج بدم
                  با این مدار

یکم مقاومت و خازن بالا پایین کردم که کارمو راه میندازه
                  اما خروجی ترانزیستور ضعیفه برا راه اندازی ال ای دی نواری بجاش irf540زدم کلا روشن میمونه ثابت ولی ترانزیستور فقط برا ال ای دی تکی دوتایی خالی جواب میده
                  خروجیشو چطوری تغییر بدم که یک متر ال ای دی نواریو روشن کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  در لینک فیلم من شماتیک مدار رو پیدا نکردم ، اگر دارید قرار بدید یا رسم کنید، مقاومت روی گیت ماسفت چقدره؟ مقدارش رو زیاد کنید ببینید مشکل روشن بودن دائم حل میشه ؟ روی سیم منفی led قرار دادید دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                    در لینک فیلم من شماتیک مدار رو پیدا نکردم ، اگر دارید قرار بدید یا رسم کنید، مقاومت روی گیت ماسفت چقدره؟ مقدارش رو زیاد کنید ببینید مشکل روشن بودن دائم حل میشه ؟ روی سیم منفی led قرار دادید دیگه؟
                    روسیم منفی میزارم کلا روشن نمیشه رو سیم مثبت میزارم عین ترانزیستور 2n2222 ,ولی روشن میمونه کلا رو حالتی که منفی میدم کلا خاموشه

اینم شماتیکه البته دلبخواه ترانزیستور مثب بزاریم یا منفی با هرکدوم جواب میده.
                    ترانزیستور 2955tipجواب میده؟

ویرایش:
                    بنده ترانزیستور 2955رو تست کردم جریان خروجی بیشتر شد اما وقتی یه چیز پر مصرف وصل میکنم حتی یدونه ال ای دی پاور 1وات یا3وات کلا ثابت روشن میمونه اما یدونه الی ای دی یا حداکثر دوتا وصل میکنم بازم درس کا میکنه اما موقع افزایش ال ای دی ثابت میمونه ال ای دی ها
                    بعد منبع تغذیه مثبت رو جداگانه تست زدم بازم همین مشکل هست علتش نمیدونم چیه انگار وقتی زیاد مصرف میره بالا قاطی میکنه درضمن با باتری هم تست کردم بازم همینطوریه

ویرایش2:بنده یه چیز خیلی عجیب مشاهده کردم تاحالا با555خیلی چیز ساختم ولی این یکی فرق میکنه
                    وقتی ولتاژ بالا و جریان بالا میدم همین12ولت 3امپر با منبع تغذیه ال ای دی خالی وصل بودنی با کم ظرفیت ترین خازن که میزارم ال ای دی به مدت طولانی روشن میمونه بعد خاموش میشه باز یه مدت طولانی
                    همینو ولتاژ میارم رو 9 8 ولت با سرعت بالایی شروع به خاموش روشن شدن میکنه بعد مقدار خازن رو بدون دستکاری منبع ورودی افزایش ظرفیت میدم بعد سرعت خاموش روشن کم میشه و جلوه ویژه ای میگیره
                    حالا وقتی ریسه وصل میکنم ولتاژ زیر9ولت باشع اینم با ال ای دی روشن خاموش میشه اما ریس زودتر از ال دی خاموش میشه و دیرتر روشن میشه و نور ریسه خیلی کمه و وقتی ولتاژ میبرم12 یا بیشتر ریسه و ال ای دی کلا روشن میمونن
                    این چجوریه؟؟؟؟/
                    جدیدترین ویرایش توسط Ghaderi007; ۰۱:۰۷ ۱۳۹۷/۰۶/۰۱.

دیدگاه

سلامی دوباره بنده 5 6تا از این سی دی و دی وی دی پلیر برد دیتاشون از وسایلا پیدا کردم روش میکرونترلر هست مثلا یدونه نمونش AT89C2051

این بود
                      با اینا میشه یه برنامه نوشت بعد پروگرمش بکنم بتونه یه ماسفت رو راه بندازه عین همون فیلم؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X