اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار محافظ اتصال کوتاه ترانزیستوری ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه ترانزیستوری ؟

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    سلام
    یه نمونه ساده از یه مدار محافظ اتصال کوتاه برای رگولاتور 78XX که میتونید در منابع تغذیه هم با مقداری تغیر استفاده کنید
    نحوه ی کار به این صورت هست که در صورت جریان کشی بیش از حد ولتاژی حدود 0.6 ولت در بیس امیتر Q2 بوجود میاد و باعث فعال شدنش میشه و ولتاژ بیس Q1 رو تا حد زیادی به ولتاژ ورودی نزدیک میکنه و این کار باعث خاموش شدن Q1 میشه و در نهایت با افت ولتاژ ، جریان عبوری هم کاهش پیدا میکنه تا جایی که جریان عبوری از آستانه کمتر میشه .

سلام. یه منبع تغذیه سه آمپری متغییر دارم که از 1.15 ولت تا 12 ولت تنظیم میشه و میخواستم یک محافظت برای خروجیش بذارم که درصورت اتصال کوتاه منبع آسیب نبینه و نتونستم چنین چیزی پیدا کنم. یه مدار پیدا کردم که با رله قطع میکرد منتهی سایت فارسی بود و شماره قطعات ننوشته بود. این مدار شما قابل استفاده هست تو این مورد؟!
    و آیا میشه فقط یک بیزر هشدار وصل کرد ؟

دیدگاه

پاسخ : مدار محافظ اتصال کوتاه ترانزیستوری ؟

نوشته اصلی توسط Amin.no نمایش پست ها
      سلام. یه منبع تغذیه سه آمپری متغییر دارم که از 1.15 ولت تا 12 ولت تنظیم میشه و میخواستم یک محافظت برای خروجیش بذارم که درصورت اتصال کوتاه منبع آسیب نبینه و نتونستم چنین چیزی پیدا کنم. یه مدار پیدا کردم که با رله قطع میکرد منتهی سایت فارسی بود و شماره قطعات ننوشته بود. این مدار شما قابل استفاده هست تو این مورد؟!
      و آیا میشه فقط یک بیزر هشدار وصل کرد ؟
      خیر این مدار نمیتونه برای تغذیه متغیر استفاده بشه و کارش محافظت از رگولاتوره نه تنظیم جریان..
      شما میتونید از مقایسه کننده انالوگ میکرو استفاده کنی ک سرعت بالایی داره و جریانش قابل تنظیمه یا با اپامپ مدار بسازی ک دشوار تره
      مدارهای ترانزیستوری ک در نت دیدم سرعت خوبی ندارند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X