با سلام..
من میخواستم جریان رنج پیکو آمپر رو تبدیل به رنج میلی کنم... چطور میشه این کار رو انجام داد...
سلام
اگه نهایتا در حد چند میلی میخواید میتونید از آپ آمپ ها استفاده کنید
میتونید خروجی چند آپ آمپ رو باهم موازی کنید که به جریان بیشتری دست پیدا کنید
دقت کنید که آپ آمپ شما باید دارای مقاومت ورودی بسیار بالا باشه
ورودی از نوع jfet
سلام
اگه نهایتا در حد چند میلی میخواید میتونید از آپ آمپ ها استفاده کنید
میتونید خروجی چند آپ آمپ رو باهم موازی کنید که به جریان بیشتری دست پیدا کنید
دقت کنید که آپ آمپ شما باید دارای مقاومت ورودی بسیار بالا باشه
ورودی از نوع jfet
ممنون از پاسختون
اما جریان در حد چند پیکو آمپر dc هستش...
جالبه که هرچی آمپلی فایر هست تو نت همه برای سیگنال های ac استفاده میشن و برای سیگنال های dc ] چیزی نداریم... لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
ممنون از پاسختون
اما جریان در حد چند پیکو آمپر dc هستش...
جالبه که هرچی آمپلی فایر هست تو نت همه برای سیگنال های ac استفاده میشن و برای سیگنال های dc ] چیزی نداریم... لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
خرید آی سی TL072 JFET تراشه آپ امپ OP-AMP تقویت کننده IC آیسی OPAMP اپ امپ عملیاتی مقایسه گر و تقوبت کننده سیگنال DIP SMD قیمت مناسب مشخصات فنی و دیتاشیت قطعات الکترونیک
خرید آی سی TL072 JFET تراشه آپ امپ OP-AMP تقویت کننده IC آیسی OPAMP اپ امپ عملیاتی مقایسه گر و تقوبت کننده سیگنال DIP SMD قیمت مناسب مشخصات فنی و دیتاشیت قطعات الکترونیک
باسلام
در ابتدا تشکر میکنم
بله درسته آپ امپ گفته بودید... مطالعه کردم manual قطعه ای رو که attach کرده بودید.. نهایتا رنج 100میکرو به بالا رو میتونه تقویت کنه... ایا قطه ای بجز این در نظرتون هست که رنج پیکو رو پوشش بده؟
باسلام
در ابتدا تشکر میکنم
بله درسته آپ امپ گفته بودید... مطالعه کردم manual قطعه ای رو که attach کرده بودید.. نهایتا رنج 100میکرو به بالا رو میتونه تقویت کنه... ایا قطه ای بجز این در نظرتون هست که رنج پیکو رو پوشش بده؟
همچین قطعه ای رو برای چه کاری میخواید ؟؟
وقتی از یه سیگنال به اندازه کافی جریانی کشیده نشه نویز های محیط به راحتی رو سیگنال سوار میشن
در واقع سیگنال شما باید اون قدر از نظر جریان قوی باشه که بشه یه جریان خیلی کم ازش کشید تا نویز های محیط روش تاثیر نزارن
البته از خازن هم میتونید استفاده کنید
همچین قطعه ای رو برای چه کاری میخواید ؟؟
وقتی از یه سیگنال به اندازه کافی جریانی کشیده نشه نویز های محیط به راحتی رو سیگنال سوار میشن
در واقع سیگنال شما باید اون قدر از نظر جریان قوی باشه که بشه یه جریان خیلی کم ازش کشید تا نویز های محیط روش تاثیر نزارن
البته از خازن هم میتونید استفاده کنید
بازهمممنون
بله درست میگید .. یکی از دغدهام همین نویز هستش.. دامنه سیگنال من در حد پیکو هستش و این موضوع نویز بسیار اهمیت داره.. اما الان دو موضوع اصلی وجود داره
1- چطور این سیگنال پیکو رو تقویت کنم تا توسط کنترلر قابل خوندن بشه
2- چطور تو محیط آزمایشگاه این سیگنال رو تولید کنم... یعنی چطور سیگنال در حد پیکو آمپر dc رو تو محیط آزمایشگاه میشه تولید کرد؟
ممنون میشم همچنان راهنمایی بفرمایید
بازهمممنون
بله درست میگید .. یکی از دغدهام همین نویز هستش.. دامنه سیگنال من در حد پیکو هستش و این موضوع نویز بسیار اهمیت داره.. اما الان دو موضوع اصلی وجود داره
2- چطور تو محیط آزمایشگاه این سیگنال رو تولید کنم... یعنی چطور سیگنال در حد پیکو آمپر dc رو تو محیط آزمایشگاه میشه تولید کرد؟
سلام
دوست عزیز فکر میکنم تنها راه شما برای ایجاد یک جریان پیکو آمپری، استفاده از جریان القایی باشه. یعنی از دو عدد سلف استفاده کنید. یکی برای ایجاد سیگنال و دیگری برای دریافت.
تو آزمایشگاه هم که حضور دارید حتما دستگاهی جهت اندازه گیری جریان حاصل از برخورد موج به سلف گیرنده(در حقیقت آنتن) موجود هست.مثل استابلیزر
فقط یه نکته که باید رعایت بشه اینه که باید موج به صورت تناوبی فرستاده بشه تا جریان ایجاد بشه.
بازهمممنون
سلام
1_اگه دامنه سیگنال این قدر کمه بسیار کارتون سخت خواهد بود و نویز های محیط دست از سرتون بر نمیدارن مگر این که کل برد رو داخل یه محافظ فلزی قرار بدید و محافظ رو به زمین مدار
متصل کنید
این کار میتونه خوب جواب بده اما شاید کافی نباشه
2_ برای تولید سیگنالی با دامنه خیلی کم میتونید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید
سلام
دوست عزیز فکر میکنم تنها راه شما برای ایجاد یک جریان پیکو آمپری، استفاده از جریان القایی باشه. یعنی از دو عدد سلف استفاده کنید. یکی برای ایجاد سیگنال و دیگری برای دریافت.
تو آزمایشگاه هم که حضور دارید حتما دستگاهی جهت اندازه گیری جریان حاصل از برخورد موج به سلف گیرنده(در حقیقت آنتن) موجود هست.مثل استابلیزر
فقط یه نکته که باید رعایت بشه اینه که باید موج به صورت تناوبی فرستاده بشه تا جریان ایجاد بشه.
سلام مجدد
من این قطعه رو پیدا کردم... LT1079.... به نظر شما به درد کار من میخوره؟ میشه ی سیگنال جریانی dc در حد پیکو آمپر رو تقویت کنه ؟ممنون میشم راهنمایی کنید....
تو منوال این آی سی این مدار رو برای استفاده پیشنهاد کرده
[QUOTE=plc-s7;682768]سلام..ممنونازپاسختون...
میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این پیکو آمپر رو تو آزمایشگاه تولید کرد؟
سلام
برای تولید موج باید یه اسیلاتور بسازید. برای این کار از یه میکرو استفاده کنید تا میزان پالس ارسالی در اختیار شما باشه. خروجی میکرو باید فعال کننده گیت یه ماسفت مثلا 9 ولتی باشه.(حالا یا به تنهایی قادر به فعال کردن گیت هست یا باید مدار واسط بسازید)
با سری کردن یه پتانسیو متر و سیم پیچ فرستنده شما میتونید توان موج خروجی رو کنترل کنید.
با داشتن یه اسیلاتور که دائم در حال ایجاد موج هست شما میتونید رو یه جریان متناوب در سمت گیرنده حساب کنید.
منظورم از گیرنده صرفا یه سیم پیچه که در کنار اسیلاتور قرار داده شده. با اضافه کردن یه مدار یکسو کننده تمام موج به دو سر سیم پیچ و تحویل خروجی به یک خازن شما به جریان dc میرسید.
در طراحی مدار باید توجه داشته باشید که هر چقدر تعداد دورهای سیم پیچ گیرنده بالا تر باشد ، گیرنده از ضریب جذب بهتری برخوردار خواهد شد.
همچنین دیودهای یکسو کننده باید از نوع rf باشند . باید فوقالعاده حساس باشن یعنی آستانه هدایتشون در حد پیکو آمپر باشه.
مداری که خدمت شما گفتم فقط برای کشف موج هست.
اگر شما جریان ثابتی دارید (و نیاز به ایجادش ندارید) از آپ امپ استفاده کنید. پیشنهاد من CA3420
موفق باشید.
دیدگاه