اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با op amp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با op amp

خواهش میکنم
    فکر کنم شما اگه گین رو کمتر کنی به اون هدفت میرسی چون الان از 10 تا-5 میشه 15 ولت در صورتیکه شما 0تا9 میخواهی یعنی 9 ولت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در ضمن طبیعیه که توی خروجی dc داری وسیکنال هم کلمپ شده پس باید dc ش هم حذف شه تا سیگنال محورش 0 بشه

شاید با یه بافر منفی هم بشه یه کارایی کرد اینطوری هم شاید dc حذف بشه هم سیگنال برعکس میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadebrahimi نمایش پست ها
      خواهش میکنم
      فکر کنم شما اگه گین رو کمتر کنی به اون هدفت میرسی چون الان از 10 تا-5 میشه 15 ولت در صورتیکه شما 0تا9 میخواهی یعنی 9 ولت

در ضمن طبیعیه که توی خروجی dc داری وسیکنال هم کلمپ شده پس باید dc ش هم حذف شه تا سیگنال محورش 0 بشه

شاید با یه بافر منفی هم بشه یه کارایی کرد اینطوری هم شاید dc حذف بشه هم سیگنال برعکس میشه

مهندس اگه ممکنه یه شبیه سازی کن نتیجه رو بذار ما زیاد مثل شما فنی نیستیم ببینم کجای کارم ایراد داره

دیدگاه

اختیارداری بزرگواری عزیز
        منم زیاد فنی نیستم تااونجاکه سوادم بکشه نظرم رو میگم
        کم کردن گین رو میشه باکم کردن 820 اهمی انجام داد
        چون مبحوای دوتاخروجی از هم جدا باشه از دوتا اپ امپ دیگه میشه استفاده کرد
        حالا اگه شد خودم مدارشو اینجا میزارم

دیدگاه

دیدگاه

کارت خیلی درسته مهندس خازن وسطیا چندن220 میکرو ان یا نانو؟ حالا که زحمت مدارو کشیدی یکم بگو طبقه آپ آمپای بعدی چکار می کنه ؟ یکم ازت درس بگیریم
            جدیدترین ویرایش توسط mohsen74; ۱۱:۳۵ ۱۳۹۷/۰۶/۲۰.

دیدگاه

نوع خازن وسط رو الکترولیت 220 نانو گذاشتم نشد !!! خازن با چه مشخصاتی به کار ببرم؟

دیدگاه

ممنون
                خازن ها 220میکرو هستن
                اپ امپ های بعدی تقویت کننده با گین 0.5- هستن
                منم خودم محصل این راه هستم واز تجربیات شما دوستان استفاده میکنم
                راستی نگفتید در عمل برای چه کاری میخواید استفاده کنید اگه فضولی نباشه؟

دیدگاه

ممنون
                  خازن ها 220میکرو هستن
                  اپ امپ های بعدی تقویت کننده با گین 0.5- هستن
                  منم خودم محصل این راه هستم واز تجربیات شما دوستان استفاده میکنم
                  راستی نگفتید در عمل برای چه کاری میخواید استفاده کنید اگه فضولی نباشه؟
                  حقیقتش برا راه اندازی مدار پوش پول می خواستم
                  در مورد مدار همه چیزش خوبه ولی اگه گراف خروجی رو از 100 میلی ثانیه ببریش برا 1 ثانیه می بینی که هنوز حرکت می کنه با نرخ کمی به سمت کمتر از صفر و بازه ولتاژ منفی
                  بنظرم باید طوری ازش خروجی بگیرم با کمک هم که از صفر تا منفی 9 بشه بازه ش دیگه هم حرکت نمی کنه کارمو نو راه میا ندازه بنظرت چطوری دیاگرام قبلی که بهت نشون دادم رو خروجیشو از صفر تا منفی 9 کنیم و از دست قسمت مثبت کلاً خلاص شیم

دیدگاه

خب گین رو میتونی کمترش کنی مثلا مقاومت 620 اهمی بذاری بجای 820 اهم
                    وخازنها هم باشن که اگه از بعد از خازنها خروجی بگیری دیگه dc نداره واز 0 شروع میشه
                    طبقه دوم هم حذف بشه ومنبع ورودی رو هم با خازن بدی به اپ امپ ها
                    متاسفانه فایلش از سیستمم پاک شده وگرنه خودمم شبیه سازی میکردم

دیدگاه

خب گین رو میتونی کمترش کنی مثلا مقاومت 620 اهمی بذاری بجای 820 اهم
                      وخازنها هم باشن که اگه از بعد از خازنها خروجی بگیری دیگه dc نداره واز 0 شروع میشه
                      طبقه دوم هم حذف بشه ومنبع ورودی رو هم با خازن بدی به اپ امپ ها
                      متاسفانه فایلش از سیستمم پاک شده وگرنه خودمم شبیه سازی میکردم
                      رفیق دمت گرم است فقط اگه خودت شبیه سازیش می کردی خیلی بهتر بود فوتای گوزگری هم طبیعاً توش بکار می بردی مقدار خازنا رو چند بذارم ؟؟

دیدگاه

ببین این مدار جواب میده؟

پایه 4 رو آزاد گذاشتم تا خروجی اشباع مثبتش 0 باشه فقط نمیدونم عملی جواب میده یا نه
                        چون اگه پایه 4 به 12+ وصل باشه اشباع مثبت اپ امپ میشه 12+ وسیگنال از 0 شروع نمبشه تا10-
                        چون ابتدای راه اندازی مدار ورودی منفی 0 هست همین که سینوسی ورودی شروع به مثبت شدن میکنه اپ امپ میپره به اشباع مثبت وخروجیش میشه12+
                        تا کی؟ تا زمانیکه سینوسی ورودی از محور 0 کمتر بشه وشروع به منفی شدن بکنه یعنی در نیم سیکل منفی مث تقویت کننده عمل میکنه
                        در کل این مدار روی نیم سیکل منفی عمل میکنه
                        البته امپدانس ورودی طبقه بعدت رو مطمئن باش از 1 کیلو بیشتر باشه تا اثر بار گذاری نداشته باشه

دیدگاه

ببین این مدار جواب میده؟

پایه 4 رو آزاد گذاشتم تا خروجی اشباع مثبتش 0 باشه فقط نمیدونم عملی جواب میده یا نه
                          چون اگه پایه 4 به 12+ وصل باشه اشباع مثبت اپ امپ میشه 12+ وسیگنال از 0 شروع نمبشه تا10-
                          چون ابتدای راه اندازی مدار ورودی منفی 0 هست همین که سینوسی ورودی شروع به مثبت شدن میکنه اپ امپ میپره به اشباع مثبت وخروجیش میشه12+
                          تا کی؟ تا زمانیکه سینوسی ورودی از محور 0 کمتر بشه وشروع به منفی شدن بکنه یعنی در نیم سیکل منفی مث تقویت کننده عمل میکنه
                          در کل این مدار روی نیم سیکل منفی عمل میکنه
                          البته امپدانس ورودی طبقه بعدت رو مطمئن باش از 1 کیلو بیشتر باشه تا اثر بار گذاری نداشته باشه
                          نه متاسفانه ورودی درایور ترانزیستورها ی پوش پول فقط 68 اهمه قبلاً با ترانس تستش کردم 68 جواب می ده
                          حالا باید ببینم مدار استاد زیر بار چکار می کنه حریف می شه یا نه !!!! انشا لله که جواب می ده اما اگه مولفه های dc رو با خازن فیلتر می کردی خیلی خوب بود
                          سوال اساسی اون ترمینالی که برا خروجی باتری به کار بردی چیه تا حالا ندیدم آدرسش تو پروتئوس چیه رفیق؟

دیدگاه

مدارای پوشپول معمولا امپدانس ورودیشون زیاده وخروجبشون کم حالا توی عمل معلوم میشه
                            از نظر تئوری اپ امپ امپدانس خروجی کمی داره ومیتونه بارهای کم اهم را هم پوشش بده اما مقاومتهای فیدبک کاررو خراب میکنن و از حالت ایده آل درش میارن
                            منظورت از خروجی باتری رو متوجه نشدم اگه خود باتری رو میگی که توی سرچ قطعاتت بزنی batt برات میاره

میشه بگی امپدانسو چطوری با ترانس بدست آوردی چون برا منم سوال شده که بصورت عملی چطوری میتونم امپدانس بدست بیارم

دیدگاه

مدارای پوشپول معمولا امپدانس ورودیشون زیاده وخروجبشون کم حالا توی عمل معلوم میشه
                              از نظر تئوری اپ امپ امپدانس خروجی کمی داره ومیتونه بارهای کم اهم را هم پوشش بده اما مقاومتهای فیدبک کاررو خراب میکنن و از حالت ایده آل درش میارن
                              منظورت از خروجی باتری رو متوجه نشدم اگه خود باتری رو میگی که توی سرچ قطعاتت بزنی batt برات میاره

میشه بگی امپدانسو چطوری با ترانس بدست آوردی چون برا منم سوال شده که بصورت عملی چطوری میتونم امپدانس بدست بیارم
                              رفیق منظورم اون اتصال به زمین بود که بین ترمینالها ندیدم مجبور شدم اتصال به زمین معمولی بذارم
                              امپدانس و بوسیله شکل موج بدست می آرم تا جایی مقاومتها رو افزایش می دم تا شکل موج از حالت سینوسی به مربعی تبدیل نشه البته ممکنه این روش خیلی علمی نباشه ولی بهتر از حل ماتریس z امپدانس المانهاست
                              طرح کلی رو در زیر کذاشتم با اینکه مقاومتها 68 اهم ان ولی خروجی بین مربعی و سوزنی شده و اصلا سینوسی نیست رییس یه نگاهی کن ببینم درستش می کنی:various_024:

دیدگاه

اهان اون اتصال زمین توی پروتیوس 8.6 این شکلیه
                                دوست عزیز من برداشتی که از مدار پوشپولت کردم اینه که نوع پوشپول کلاس b ترانسی هست همانطور که توی خروجیش ترانس داره توی ورودیم ترانس میخواد
                                اگه هم ترانس سروسط دار توی ورودی بذاری که دیگه اصلا دنگ وفنگ اپ امپ وجداکردن نیم سیکلها رو نداری خود ترانس نیم سیکلها رو جدا جدا به پوشپول تغذیه میکنه
                                قسمت اپ امپ ودیودها رو حذف کن منبع رو به اولیه ترانس و ثانویه رو که سه سر هست بده پوشپول

منبع تغذیه هم دوبل باشه که سروسط ترانس میشه زمین اینطوری راندمان هم خیلی خوب میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X