اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پل دیود آمپر بالا؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پل دیود آمپر بالا؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام امین جان ... ممنون میشم به این سوال پاسخ دهید:
    دلیل پیشنهاد موازی کردن یک خازن 100 نانو MTK به خروجی پل دیود همراه خازن الکترولیت , چه بوده است؟؟
    شما بایستی مولفه های فرکانسی بالا و پایین رو بعد از یکسوسازی فیلتر کنی تا یک ولتاژ dc صاف داشته باشی.
    خارن الکترولیتی با توجه به ظرفیت بالایی که داره فرکانس های پایین رو فیلتر میکنه و خارن 100نانو هم وظیفه فیلتر کردن فرکانس های بالا رو برعهده داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
      شما بایستی مولفه های فرکانسی بالا و پایین رو بعد از یکسوسازی فیلتر کنی تا یک ولتاژ dc صاف داشته باشی.
      خارن الکترولیتی با توجه به ظرفیت بالایی که داره فرکانس های پایین رو فیلتر میکنه و خارن 100نانو هم وظیفه فیلتر کردن فرکانس های بالا رو برعهده داره
      اشکان خان اگر بخواهیم خروجی کاملا صاف داشته باشیم .... دقیقا باید چه مواردی را بعد از پل دیود به آن اضافه کنیم... یکی از دوستان دیود شاتکی پیشنهاد دادند...
      بی زحمت میتوانید یک شماتیک کامل برای من و تکمیل تاپیک قرار دهید که خلاصه کلام .... کاملترین مدار ممکن برای DC کردن یک ترانس 12 ولت 20 آمپر باشد...
      با تشکر از شما...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        اشکان خان اگر بخواهیم خروجی کاملا صاف داشته باشیم .... دقیقا باید چه مواردی را بعد از پل دیود به آن اضافه کنیم... یکی از دوستان دیود شاتکی پیشنهاد دادند...
        بی زحمت میتوانید یک شماتیک کامل برای من و تکمیل تاپیک قرار دهید که خلاصه کلام .... کاملترین مدار ممکن برای DC کردن یک ترانس 12 ولت 20 آمپر باشد...
        با تشکر از شما...
        دلیلی نمیبینم که بیایم ازشاتکی استفاده کنیم!!! اون هم توی 50 هرتز و یکسوساز معمولی !!!!!
        شاتکی کاربردش برای سوئیچ زنی فرکانس بالا یا سوئیچ سیگنال هست و ربطی به کار نداره! البته میشه ازش استفاده کنیم که هم هزینه رو بالا میبریم و هم overdesign میکنیم....

اگر برای کارای معمولی میخوای یه پل دیود با چند تا خازن الکترولیتی موازی شده و یک خازن سرامیکی یا mkt و یک مقاومت در حد چند کیلو موازی شده با خازن ها کافی هست. اگر برای کارهای صوتی میخوای باید یک فیلتر LC هم بسته به نوع آمپلی بهش اضافه کنی.
        همون خازن صافی و خازن نویز گیر و مقاومت دشارژ کافی هست.

البته فیوز یادت نره.
        هرچه میزان خازن صافی بالاتر میزان ریپل هم کمتر.
        فرمول محاسبه رو هم چند تا پست بالاتر گذاشتم براتون

دیدگاه

ممنون اشکان جان
          پس یک پل دیود قرار میدهم و خروجی آن را با یک خازن الکترولیت حدود 20,000 میکرو
          و یک خازن MKT صد نانو و یک مقاومت 1 کیلو (فکر کنم یک کیلو کفایت کنه) موازی میکنم....
          جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۰:۵۰ ۱۳۹۷/۰۶/۲۰.
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

در صورتی که کارتون حساس هست، برای کاربردهایی که نیاز هست تا چند IC پردازنده یا حالا میکرو کنترلر هم تغذیه شوند قرار دادن یک لاین فیلتر در ورودی ترانس هم توصیه شده است.
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام امین خان... ممنون برای پیشنهاد خوبتان .... لاین فیلتر آماده یک پاور سوخته دارم .... به ورودی 220 ولت ترانس وصل میکنم...

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۲:۰۶ ۱۳۹۷/۰۶/۲۰.

دیدگاه

سلام دوستان. قرار هست یک منبع کانورتر dc to dc طراحی بشه. در مرحله ی آخر قرار هست خروجی ترانسفرماتور که پالس مربعی دو قطبی هست تبدیل به DC بشه و در خازن ذخیره بشه همچنین ولتاژ نزدیک 40 ولت و آمپراژ 50 آمپر( حداکثر) هست.
                دو گزینه قابل استفاده هست:1-استفاده از دیود پل و سیم پیچی ترانس بصورت یک کویل 2-استفاده از دیود دوبل شاتکی(MOSPEC داره چنتاییشو) و سیم پیچی ترانس دوبل کویل(دو سیم پیچ سری که سه سر از آن خارج میشه)
                ممنون میشم پیشنهاداتتون رو عرض کنین
                جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۲۱:۰۴ ۱۳۹۸/۰۵/۱۱.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سیمها ی خروجی ترانس را دقیقا نمیدنم کجاهای دیود وصل کنم
                  جدیدترین ویرایش توسط Hoseynd65d; ۰۶:۲۷ ۱۳۹۹/۰۵/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hoseynd65d نمایش پست ها
                    سیمها ی خروجی ترانس را دقیقا نمیدنم کجاهای دیود وصل کنم
                    سلام،منظورتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X