اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین و ساده ترین مدار برای راه اندازیرگولاتور سوئیچینگ LM2576 ADJ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین و ساده ترین مدار برای راه اندازیرگولاتور سوئیچینگ LM2576 ADJ

سلام دوست عزیزم.منم مثل شماباایسی اول نتونستم کارکنم چون سلف رونشدگیربیارم چونکه نمیدونستم چطوربااون مشخصات تهیه کنم..اما با317 براحتی ساختم..یعنی محشره..سرچ کن توسایت یک بخش هست ساختن..مدارشومهندس احمدی کشیده وبسیارسادهه..منم دستگاهی که ساختم باکمک ترانزیستورامپراژش روافزایش دادم..اماشمابایدردبردمونتاژکنی وحتمالحیمکاری کنی..خواستی عکسشم میدم ببینی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    سلام
    این از شماتیک

1_حتی با وجود این که دوتا دیود قرار دادم اما بعضی مواقع میبینم که داغ شدن و این یعنی فشار زیادی رو دیود هست چه رسد به اینکه از یه دیود استفاده کنیم
    با این کار جریان تا حدودی بر دو دیود تقسیم میشه و فشار کمتری به هر کدوم میاد
    یعنی با این کار هم به لحاظ گرمای تولید شده و هم از نظر جریان عبوری تقسیم کار کردیم و این کار1_ عملکرد و 2_ عمر دیود رو زیاد میکنه
    دیود هر چه دمای کمتری داشته باشه بهتر کار میکنه . . .
    اگه دوباره بخوام این مدار رو مونتاژ کنم شاید از دیود هایی با پکیج ترانزیستور قدرت استفاده کنم که هم خودش هیت سینک داره و هم براش میشه یه هیت سینک خارجی گذاشت
    تا خوب خنک بشه و با این کار عملکرد بهتری رو داره . . .
    دقت کنید که دیود رو از نوع شاتکی انتخاب کنید

2_در دیتاشیت ذکر شده که یه خازن 1000 میکرو فاراد تو خروجی قرار بدیم
    خب ما اومدیم و سه تا 330 قرار دادیم ، با این کار مقاومت داخلی خازن ( ESR ) کاهش پیدا میکنه و این مسئله باعث میشه تو خروجی ریپل کمتری داشته باشیم
    جالبه که حتی با وجود این که خازن ها رو سه تا کردم اما تو توان های دریافتی بالا از خروجی مدار تا حدودی خازن ها گرم میشه که یکی از دلایلش توان اعمالی به خازن و یکی دیگه
    حرارت قطعات مجاور ( دیود ها _ سلف _ رگولاتور ) هست که از طریق مجاورت و یا از طریق ترک های مسی همدیگر رو گرم میکنن

اون دوتا خازن هم یکیش خازن ورودی هست که تو دیتاشیت مشخصه و یکیش خازن یه فیلتر LC هست که تو شماتیک بعد از خازن 330 میکروفاراد قرار دادم تا ولتاژ خروجی صاف تری داشته باشیم
    شما میتونید این فیلتر رو قرار ندید اما به نظرم با این کار دیگه برای تغذیه مستقیم آی سی ها مناسب نیست

سوالی داشتید در خدمتم

موفق باشید
    سلام.دوست عزیزمیشه راهنماییم کنیدشاتکی چیه وسه تاپایه ترتیبش چیه؟واینکه عیبی نداره بجای دیود عدی شاتکی قراربدیم؟

دیدگاه

• ۴۷٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳۶٬۷۳۸٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۷۴۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۲۱۸٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۳۷۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۱۶۴٬۵۰۰ ریال
      ۳۲۸٬۰۰۰ ریال ۱۶۴٬۰۰۰ ریال
    لطفا صبر کنید...