با سلام به دوستان
گفتم این تایپیک رو اینجا بزنم شاید بدرد یک بنده خدایی بخوره
کسانی که در کار پرورش زالو هستن میدونن که فرار زالو و جلوگیری از ان کار سختیه
من اینجا به صورت ساده یک توضیحی میدم و نحوه عملکردشو
وسایل لازم
نوار الومینیوم 2.5 سانتی یا 5 سانتی
سیم و لحیم و هویه
منبع تغذیه متغیر 13.8 ولتی
باتری خشک یا سیلد اسید
کاهنده ولتاژ متغیر
خب شیوه کار به این صورت است که شما با نوار الومنیوم دور وان یا حوضچه خود دولا کنار هم و بدون اتصال با فاصله بسیار کم اجرا میکنید
و سیم ها رو بهش لحیم مینماید
منبع تغذیه رو روی 13.8 ولت تنظیم میکنید و به باتری وصل میکنید تا باتری رو در حالت نگهداری در شارژ فول قرار دهد
از منبع تغذیه توسط کاهنده ولتاژ : ولتاژ رو روی 6 ولت تنظیم مینمایید (این ولتاژ تقریبا برای طیف انواع سایزها بی خطر و کاربردی است)
بهتره که از مبدلی استفاده کنید که از اتصال کوتاه محافظت شده باشد
خروجی مبدل رو به نوار ها وصل کنید
تمام
برای اینکه اگر برق قطع بشه و مدار حفاظت قطع نشه از باتری استفاده کردیم
در حالت حرفه ایی میشه از شارژر باتری سیلد اسید استفاده کرد
بهتره باتری کمتر از 4.5 امپرساعت نباشه یا باتری موتور بگیرید
جریان مورد نیاز شما در حد 500 میلی امپر است اما شما کمتر از 1 امپر نگیرید و اگر هم بیشتر درنظر گرفتید اتفاقی نمیوفته
جریان عبوری و تحریک زالو حدود 15-25 میلی امپر است و بیشتر از ان زالو رو اذیت میکنه
نجوه عملکردشم سادست زالو وقتی میخواد فرار کنه بین دو نوار المینیومی که قرار دادیم یک اتصال بوجود میاره و جریانی ازش عبور میکنه
این جریان بسته به سایز زالو فرق میکنه...خلاصه زالو تحریک میشه و میترسه و میاد پایین...البته نا گفته نماند بعد از مدتی که زالو ها تلاش میکنن که فرار کنن و نتوانند عادت میکنند و دیگر تلاشی نمیکنند
امیدوارم کاربردی باشه
یا حق
گفتم این تایپیک رو اینجا بزنم شاید بدرد یک بنده خدایی بخوره
کسانی که در کار پرورش زالو هستن میدونن که فرار زالو و جلوگیری از ان کار سختیه
من اینجا به صورت ساده یک توضیحی میدم و نحوه عملکردشو
وسایل لازم
نوار الومینیوم 2.5 سانتی یا 5 سانتی
سیم و لحیم و هویه
منبع تغذیه متغیر 13.8 ولتی
باتری خشک یا سیلد اسید
کاهنده ولتاژ متغیر
خب شیوه کار به این صورت است که شما با نوار الومنیوم دور وان یا حوضچه خود دولا کنار هم و بدون اتصال با فاصله بسیار کم اجرا میکنید
و سیم ها رو بهش لحیم مینماید
منبع تغذیه رو روی 13.8 ولت تنظیم میکنید و به باتری وصل میکنید تا باتری رو در حالت نگهداری در شارژ فول قرار دهد
از منبع تغذیه توسط کاهنده ولتاژ : ولتاژ رو روی 6 ولت تنظیم مینمایید (این ولتاژ تقریبا برای طیف انواع سایزها بی خطر و کاربردی است)
بهتره که از مبدلی استفاده کنید که از اتصال کوتاه محافظت شده باشد
خروجی مبدل رو به نوار ها وصل کنید
تمام
برای اینکه اگر برق قطع بشه و مدار حفاظت قطع نشه از باتری استفاده کردیم
در حالت حرفه ایی میشه از شارژر باتری سیلد اسید استفاده کرد
بهتره باتری کمتر از 4.5 امپرساعت نباشه یا باتری موتور بگیرید
جریان مورد نیاز شما در حد 500 میلی امپر است اما شما کمتر از 1 امپر نگیرید و اگر هم بیشتر درنظر گرفتید اتفاقی نمیوفته
جریان عبوری و تحریک زالو حدود 15-25 میلی امپر است و بیشتر از ان زالو رو اذیت میکنه
نجوه عملکردشم سادست زالو وقتی میخواد فرار کنه بین دو نوار المینیومی که قرار دادیم یک اتصال بوجود میاره و جریانی ازش عبور میکنه
این جریان بسته به سایز زالو فرق میکنه...خلاصه زالو تحریک میشه و میترسه و میاد پایین...البته نا گفته نماند بعد از مدتی که زالو ها تلاش میکنن که فرار کنن و نتوانند عادت میکنند و دیگر تلاشی نمیکنند
امیدوارم کاربردی باشه
یا حق