اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع عیب در محافظ یخچال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رفع عیب در محافظ یخچال

ممنونم دوست عزیز متأسفانه رو خازن که خوانا نیست به نظر شما من با چه ظرفیتی بگیرم بهتره اون خازن پلی استر روی خازن نوشته 105J630V که روی برد چاپ شده 105/630V میشه لطف کنید ظرفیت این و هم بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
      ممنونم دوست عزیز متأسفانه رو خازن که خوانا نیست به نظر شما من با چه ظرفیتی بگیرم بهتره اون خازن پلی استر روی خازن نوشته 105J630V که روی برد چاپ شده 105/630V میشه لطف کنید ظرفیت این و هم بگید
      خوب 105j یعنی 1 میکروفاراد و حداکثر ولتاژ اون هم 630ولت هست
      پس برای اون یکی هم 390نانو فاراد و 630ولت بگیر تست کن یک بار
      یک خازن رو از روی برد محافظ نو در آوردم تست کردم ببینم با نوشته
      روی برد یکی هست یا نه دیدم نه ظرفیت خازن چیز دیگری بود و نوشته
      روی برد چیز دیگری
      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

ممنونم از راهنمایت

دیدگاه

دوستان آیا میتونم درصورت پیدا نکردن خازن MKT از یه خازن پلی استر استفاده کنم خازنی که از برد جدا کردم و بردم تست کرد 116NFبود ولتاژش هم 630V الان موندم که عدد چاپ شده روی برد 394 و بگیرم یا عدد تست شده رو

دیدگاه

تا ۱۰۰ نانو فاراد کم یا زیاد تقریبا تاثیری نداره ،،
            از هر نوع پلی استر یا ام کا میتونی بزاری

دیدگاه

تا ۱۰۰ نانو فاراد کم یا زیاد تقریبا تاثیری نداره ،،
              از هر نوع پلی استر یا ام کا میتونی بزاری
              دمتگرم ممنونم از راهنماییت
              پس من از 116 نانو فاراد تا 394 نانو فاراد میانگینش و درنظر بگیرم باید خوب باشه
              جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۲:۵۱ ۱۳۹۷/۱۲/۲۲.

دیدگاه

ممنونم دوست عزیز فقط یک سوال کنار این پتانسیومتر چندتا مقاومت
                وجود داره که طبق رنگ بندی هاشون و تستی که با مولتی متر انجام دادم یه مقدار اختلافی هست مثال یه مقاومت 15kکه تست کردم شده 11kو یه مقاومت دیگه که روی برد چاپ شده 47kولی مقاومتی که جاش گذاشتند 39k هستش که با مولتیمتر تستش میکنم از 12kشروع میشه وحتی اهم واقعی خودشو هم رد میکنه آیا این مسئله میتونه تأثیری داشته باشه.
                سلام
                این مسئله مربوط به آسیب دیدگی مقاومت هاست
                خازن پلی استر و LM324 رو عوض کن و مقاومت رو از برد خارج کردی تست کردی؟ (اگر نکردی از برد خارج کن و بعد تست کن )
                چون رو برد خطا میندازه
                بعداز تست نتیجه رو اعلام کن

دیدگاه

سلام دوستان
                  مشکل حل شد عیب از همون خازن MKT و پلی استر بود درصورتی که هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر تست ظرفیت مشکلی نداشتن ولی تو تست ولت هنگامی که یک دقیقه به پایه های خازن ولتاژ میدادم تخلیه شارژش شم باید به یک دقیقه میکشید ولی خازنهای که در مدار بودن تخلیه شارژشون به پنج ثانیه هم نمیکشید
                  حتی آی سی lm324 قدیمی شو دوباره نصب کردم جواب داد به نظر من تعویض آی سی باید آخرین حرکت باشه

دیدگاه

سلام دوستان
                    مشکل حل شد عیب از همون خازن MKT و پلی استر بود درصورتی که هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر تست ظرفیت مشکلی نداشتن ولی تو تست ولت هنگامی که یک دقیقه به پایه های خازن ولتاژ میدادم تخلیه شارژش شم باید به یک دقیقه میکشید ولی خازنهای که در مدار بودن تخلیه شارژشون به پنج ثانیه هم نمیکشید
                    حتی آی سی lm324 قدیمی شو دوباره نصب کردم جواب داد به نظر من تعویض آی سی باید آخرین حرکت باشه
                    سلام خوب بین خازن 116نانو فاراد با نوشته روی برد که 390 نانو فاراد که فاصله زیاد هست
                    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۱:۲۷ ۱۳۹۷/۱۲/۲۴.

دیدگاه

درسته حرف شما ولی من خازن باهمین ظرفیت البته 200نانو تهیه کردم بستم کار کرد یه محافظ دیگه هم داشتم اون که ظرفیت خازنش کاملا درست بود فقط مشکل تایم شارژ و تخلیه شارژ داشت که با تعویض ش درست شد این محافظ همچون خازن MKT داشت و به گفته سایتها درصد خرابیش خیلی کم بود باعث پیچیدگی تو کار شد البته اینو یادم رفت بگم که یکی از عزیزان گفتن که زیاد نمیشه به اعداد نوشته شده روی برد حساب کرد برای همین منم قصد داشتم از همون 116 نانو تهیه کنم تا به 394 برسم ببینم که کدومش جواب میده که خدا روشکر همون 200 نانو جواب داد و خرج اضافی گردن ما ننداخت
                      جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۳:۴۰ ۱۳۹۷/۱۲/۲۳.

دیدگاه

درسته حرف شما ولی من خازن باهمین ظرفیت البته 200نانو تهیه کردم بستم کار کرد یه محافظ دیگه هم داشتم اون که ظرفیت خازنش کاملا درست بود فقط مشکل تایم شارژ و تخلیه شارژ داشت که با تعویض ش درست شد این محافظ همچون خازن MKT داشت و به گفته سایتها درصد خرابیش خیلی کم بود باعث پیچیدگی تو کار شد
                        باز هم خوبه مشکل شما حل شد و تجربه خوبی هم برای سایر کاربرها شد

دیدگاه

از همه شما عزیزان بخاطر راهنمایی هاتون واقعا ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X