اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ابر خارن ها super capacitor ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ابر خارن ها super capacitor ؟

نوشته اصلی توسط yoosefheidari نمایش پست ها
    من هم با یدونه ابر خازن nesscap که بهترین برند دنیاست(ادغام با مکسول)یدونه چراغ قوه اضطراری ساختم که بی نیاز از باتریو شارژ کردن هست و واسه ما که خیلی پر کاربرد هست.
    با یه خازن ۳۰۰ فاراد ۲/۳ ولت و یه موتور گیربکس و یه باک جریان بالا و یه بوست که توانایی افزایش ولتاژ حتی از ولتاژ ۰/۵ ولت رو داره و تقریبا از تمام ظرفیت ابرخازن استفاده میشه.
    با دو دقیقه شارژ دستی(موتورdc) حدود ۱۰ دقیقه یه ال ای دی cree یک واتی رو روشن نگه میداره(حدود ۲۵۰ لومن نور که نور خیلی خوبیه)
    به نظرم یه کاربرد خیلی خوب واسه این خازنهاست.
    سلام دوست عزیز ... به به چه طرح جالبی پیاده سازی کردید.... چراغ هندلی..... فکر خوبیست
    از وسیله ای که ساختید چند تا عکس بی زحمت قرار میدهید من و دوستان هم از آن بهره ببریم...
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

پاسخ : سوال در مورد ابر خارن ها super capacitor ؟

نوشته اصلی توسط yoosefheidari نمایش پست ها
      من هم با یدونه ابر خازن nesscap که بهترین برند دنیاست(ادغام با مکسول)یدونه چراغ قوه اضطراری ساختم که بی نیاز از باتریو شارژ کردن هست و واسه ما که خیلی پر کاربرد هست.
      با یه خازن ۳۰۰ فاراد ۲/۳ ولت و یه موتور گیربکس و یه باک جریان بالا و یه بوست که توانایی افزایش ولتاژ حتی از ولتاژ ۰/۵ ولت رو داره و تقریبا از تمام ظرفیت ابرخازن استفاده میشه.
      با دو دقیقه شارژ دستی(موتورdc) حدود ۱۰ دقیقه یه ال ای دی cree یک واتی رو روشن نگه میداره(حدود ۲۵۰ لومن نور که نور خیلی خوبیه)
      به نظرم یه کاربرد خیلی خوب واسه این خازنهاست.

اگه امکان داره عکس و قیمت (و اگه امکان داشت فروشگاهی که تهیه کردید) قطعاتی که استفاده کردید هم قرار بدید
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X