اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار تبدیل ولتاژ به 5 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار تبدیل ولتاژ به 5 ولت

سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی مهندسان انجمن
    .
    .
    یک مداری طراحی کردم که ولتاژ یک دینام رو نشون بده که با یه ای سی icl7107 کار می کنه
    این ای سی برای کار کردن نیاز به ولتاژ + و - 5 ولت داره
    مشکل اینه که توی بوردی که طراحی کردیم نمی خوایم از منبع تغذیه یا باتری استفاده کنیم تا پرتابل باشه
    یعنی بیایم از همون ولتاژی که از دینام خروجی می گیریم ولتاژ مد نظرمون رو به دست بیاریم که 5 ولت هست
    راستی تا یادم نرفته باید بگم که دینام مورد استفاده ما حداکثر 30 ولت خروجی میده
    حالا من دنبال قطعه یا مداری هستم که هر ولتاژی در بازه حداقل 5 ولت تا حد اکثر 35 ولت رو به ولتاژ مورد نیاز ای سی تبدیل کنه و در ضمن اقتصادی و به صرفه هم باشه
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
    با تشکر

پاسخ : درخواست مدار تبدیل ولتاژ به 5 ولت

نوشته اصلی توسط mazandaran electronic نمایش پست ها
    .
    .
    یک مداری طراحی کردم که ولتاژ یک دینام رو نشون بده که با یه ای سی icl7107 کار می کنه
    مشکل اینه که توی بوردی که طراحی کردیم نمی خوایم از منبع تغذیه یا باتری استفاده کنیم تا پرتابل باشه
    یعنی بیایم از همون ولتاژی که از دینام خروجی می گیریم ولتاژ مد نظرمون رو به دست بیاریم که 5 ولت هست
    حالا من دنبال قطعه یا مداری هستم که هر ولتاژی در بازه حداقل 5 ولت تا حد اکثر 35 ولت رو به ولتاژ مورد نیاز ای سی تبدیل کنه و در ضمن اقتصادی و به صرفه هم باشه
    با تشکر
    LM7805
    ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazandaran electronic نمایش پست ها
      .
      .
      با تشکر
      برای ولتاژ منفی از 7660 استفاده کن دو تا خازن هم بیشتر نمیخواد

دیدگاه

منفی رو ندیدم! کجای مدارت استفاده میکنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
          منفی رو ندیدم! کجای مدارت استفاده میکنی؟
          آی سی 7107 یه پایه داره که باید - 5 بهش داده بشه

دیدگاه

چه ای سی سختیه ، یه انجمن خارجی دیدم آخرش تصمیم گرفتن از میکرو استفاده کنن.
            با این ای سی ها میتونی ,ولتاژ منفی رو بسازی

555
            CD4009
            LMC7660

این پیچ هم ببین فکر میکنم ارزون تر و ساده تر و جمع و جورتر شده :

This is a simple 30V volt meter using PIC16F676 micro controller with 10-bit ADC (analog to digital converter) and three 7 segment LED displays. You can use this circuit to measure up to 30V DC. The possible applications are on bench power supply or as a digital panel meter in various systems. PIC16F676 is the heart and brain of this circuit. The internal adc of the mcu with a resistor network voltage divider is used to measure the input voltage. Then 3 digits of comm anode 7 segment display is used to display final converted voltage. As you can see in the schematic the displays are multiplexed with each other. It means we switch on one display and put the corresponding digit on this while other two displays are off this cycle goes for each of the displays.
            جدیدترین ویرایش توسط arvinfx; ۰۹:۵۲ ۱۳۹۸/۰۳/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X