اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش جریان سلول خورشیدی دیودی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش جریان سلول خورشیدی دیودی

با سلام
    من چند تا سلول خورشیدی دست ساز با دیود درست کردم ، که با سری کردنشون به ولتاژ تقریبا ۲۵ ولت رسیدم، و به یک لامپ ال ای دی ۱۲ ولت ، ۳ وات وصل کردم ، ولی نورش خیلی کمه ، و فکر می کنم از جریانه پایین باشه ، چطور می تونم ولتاژ و از ۲۵ به ۱۲ برسونم و بجاش جریانو بیشتر کنم ، ( با موازی کردنم نور خوبی نداد)
    جدیدترین ویرایش توسط roox; ۲۳:۱۸ ۱۳۹۸/۰۴/۰۶.

پاسخ : افزایش جریان سلول خورشیدی دیودی

درود دوست عزیز
    این ولتاِ رو چطوری به led متصل کردید
    برای بهترین بهره باید یه مدار واسط استفاده بشه که یه باطری و مدار کنترل شارِژ باطری هست
    برای اطلاع بیشتر هم میتونی solar panel circuit رو در گوگل سرچ کنید

موفق باشید
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roox نمایش پست ها
      با سلام
      من چند تا سلول خورشیدی دست ساز با دیود درست کردم ، که با سری کردنشون به ولتاژ تقریبا ۲۵ ولت رسیدم، و به یک لامپ ال ای دی ۱۲ ولت ، ۳ وات وصل کردم ، ولی نورش خیلی کمه ، و فکر می کنم از جریانه پایین باشه ، چطور می تونم ولتاژ و از ۲۵ به ۱۲ برسونم و بجاش جریانو بیشتر کنم ، ( با موازی کردنم نور خوبی نداد)

با اون کار قطعا یه مقدار به جریان کمک می کنی
      راه بهتر اینه که اون سولار ها رو بزاری یه باتری رو شارژ کنه و از اون باتری برای مصرف کنننده هات استفاده ککنی
      تقریبا حالت غیر مستقیم
      توی روز که نور لازم نداری بزار شارژ بشه
      شب ازش استفاده کن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با سلام
        شما دقیقا چی درست کردین؟ تا اونجایی که من میدونم ساخت این سلول ها با بازده درست و حسابی کار کارخونه هست.

دیدگاه

با سلام
          سلام
          عکس از کارتون بزارید ببینیم چی درست کردید تا بتوانیم بهتر راهنماییتون کنیم...
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X