اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار معادل کلید کولر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار معادل کلید کولر

سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه
    امسال تابستون خیلی با موتور کولر خونه مشکل داشتم و میخوام همه چیز رو چک کنم تا ببینم ایراد از چی میتونه باشه
    یه ایرادی که به ذهنم رسید خال زدن پلاتین (البته مس!) کلید هست که وقتی کلید رو باز کردم دیدم محل کنتاکت هاش کاملا سیاه شده و بعضیاش فقط یه نقطه کوچیک اتصال داشته که همونجا هم ذوب شده
    با مولتی مترهم مقاومت کلید رو تست کردم، در حالت بدون بار حدود یک اهم مقاومت داره!
    جالا میخوام کلید زنی رو با ترایاک انجام بدم، به اینصورت که کلید قدیمی کولر ترایاک رو خاموش و روشن کنه و ترایاک هم موتور و پمپ رو .
    حالا 3 سوال برام پیش اومده:
    1. این یک اهم مقاومت کلید چقدر میتونه روی کارایی کولر تاثیر گذاشته باشه؟ میتونه به موتور اسیبی بزنه؟ ضمنا موتور سه چهارم اسب هست و دور کند جریانش 2.2 امپره
    2. به نظرتون استفاده از تریاک کلا ایده خوبیه و جواب میده؟
    3. اگر لازم میبنید که ترایاک بذارم، لطفا درباره شماره قطعه و نحوه بستن مدارش که با همون برق شهر روشن بشه هم توضیح بدید
    پیشاپیش ممنونم

پاسخ : ساخت مدار معادل کلید کولر

با سلام
    استفاده از ترایاک اصلا ایده خوبی نیست چون ایجاد نویز میکنه . ضمنا راه اندازی آنهم نیاز به مدار دارد چون ولتاژی که به گیت اعمال میشود حداکثر 30 ولت است (بسته به نوع ترایاک) . موتورها هنگام راه اندازی جریان بالایی میکشند لذا ترایاک مورد استفاده میباسیت تحمل جریان بسیار بالاتری را نسبت به جریان نرمال کارکرد موتور داشته باشد. شما همان پلاتین کنتاکت کلید را با سمباده نرم تمیز کنید مدت زمان بیشتری کار خواهد کرد و در نهایت قیمت تمام شده یک کلید نو از ساختن مدار و استفاده از تریاک کمتر است .یک اصل را همیشه بخاطر داشته باشید اگر ایده جدید شما در صنعت بصورت رایج در نیامده حتما دلیلی داشته این دلیل میتواند فنی و یا اقتصادی باشد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X