سلام، این مقاومت 0.22 اهم هست و چون مقدارش خیلی کمه احتمالا اهم متر شما دقت کافی برای نمایشش رو نداره و صفر نشون میده. با سایت زیر میتونی مقدار مقاومتا رو از روی رنگشون بخونی.
مقاومته دو سر دیودپل تو منبع تغذیه سوئیچینگ رو به هم وصل کرده منم حدس میزنم مقاومت زیادی باشه
سوخته که 0 اُهمه
مگنه اهم مترم دقیقه دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
آقا من نفهمیدم از کدوم ور باید رنگشو خوند ، رنگ سیاه یا سبز؟
همونطور که دوستمون گفتن مقاومت ۰.۲۲ اهم ه با تلرانس ۰.۵ درصد (مقاومت های معمولی تلرانسشون ۵ درصده) مولتی مترای معمولی این مقدار رو نمیتونن درست نشون بدن
چون نقره ای و طلایی نمیتونه رنگ دوم باشه پس باید از طرف سیاه خونده بشه
زندگی پر ز وجود است ولی ..
ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...
دو ست عزیز مطمین باش اگر این نوع مقاومت ها اگر بسوزند اتصال باز میشند و نه اتصال کوتاه
پس در مورد شکل شما اگر با اهمتر دوسرش گرفتین و اتصال کوتاه بوده مقاومت نیست بلکه سلف هستش.
سلام من یک برد از لامپ کم مصرف 50 وات را دارم تعمیر می کنم دو تا ترانزیستور و 4 تا مقاومت های بایاسش سوخته بودن که عوضشون کردم (ترانزیستور ها 13005 بودن و مقاومت ها هم 0.5 اهم و 10 اهم) بقیه قطعات هم سالم بودن. اما زمانی که تستش کردم، مقاومت های 10 اهمی (هردوتا) ترکیدن. ترانزیستورش هم خیلی داغ میکنه لطفا راهنماییم کنید. ممنونم
این صفحات رو دیدم. اما جواب سوال خودم را نگرفتم
مطالبی که بود را دیدم. بد نبود اما هیچ کدوم نتونست مورد منو حل کنه. یعنی چنین موردی نبود.
اگه تونستید راهنماییم کنید
این صفحات رو دیدم. اما جواب سوال خودم را نگرفتم
مطالبی که بود را دیدم. بد نبود اما هیچ کدوم نتونست مورد منو حل کنه. یعنی چنین موردی نبود.
اگه تونستید راهنماییم کنید
لینک خدمتتان داده شد تا همانجا که مرتبط است مطرح کنید. این تاپیک مربوط به یک مقاومت ناشناخته بود که حل شد
دیدگاه