اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

hi lo چیه ir2101

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

hi lo چیه ir2101

سلام به همه
    من میخام درایو کردن ماسفت رو با ir2101 یاد بگیرم
    مشکل اینجاست که hin و lin رو نمیدونم چیه
    به این دو تا ولتاژ رو چطور بدم فرض مثال میخاییم یکسره روشن شه
    pwm نمیخاییم

کتاب کباب خواب ( البته کبابش گرون شده نمیشه خرید کتابشم همینطور شکم گرسنه کتاب میخاد چیکار x+y+z=z^3 چرا میخندی فقط z موند دیگه خواب خواب خواب) ایران من خواب های خوب ببینی

پاسخ : hi lo چیه ir2101

با سلام
    خروجی های Hi و Low سیگنال مربعی با شکل موج معکوس یکدیگردر هر سیکل هستند برای اینکه در هر نیم سیکل فقط یکی از ترانزیستورها هدایت کند.به همین دلیل به عمر تراتزیستورها افزوده میشود چون فقط در نیم سیکل روشن ودر نیم سیکل بعدی خاموش هستند.

دیدگاه

پاسخ : hi lo چیه ir2101

نوشته اصلی توسط ehsansv نمایش پست ها
      سلام به همه
      من میخام درایو کردن ماسفت رو با ir2101 یاد بگیرم
      مشکل اینجاست که hin و lin رو نمیدونم چیه
      به این دو تا ولتاژ رو چطور بدم فرض مثال میخاییم یکسره روشن شه
      pwm نمیخاییم

سلام. به این درایور درایور هف بریج میگن. به ماسفت ان چنل بالایی که بار بین سورس و گراند قرار داره سوییچ های ساید و به ماسفت پایینی که بار بین درین و مثبت قرار داره ماسفت لو شاید میگن. شما نمیتونی یکار کنی ماشفت ای ساید همیشه روشن بمونه چون داره با بوت استرپ روشن میشه و برای اینکه روشن بشه حتما باید خازن بوت استر شارژ بشه و شارژ شدن اون خازن تنها هنگامی رخ میده که برای لحظه ی کوتاهی های ساید خاموش بشه و لو ساید روشن بشه. بنابراین حتما بای از pwm استفاده کنین و برای اینکه خازن مهلت شارژ داشته باشه(بسته به ظرفیتش) دیوتی سایکل رو بین ۹۰ تا ۹۹ درصد در نظر بگیرین(اگه میخواین فقط های ساید روشن باشه اینجوری تلفات مقداری کاهش پیدا میکنه)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X