اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد راه اندازی کارگاه تولیدی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد راه اندازی کارگاه تولیدی

سلام خدمت دوستان و متخصصین عزیز eca
    دوستان بنده قصد دارم یک کارگاه تولیدی در زمینه تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی راه اندازی کنم منتها نمیدونم الان نیاز بازار چیه و چه چیزی رو اگه تولید کنم خوب به فروش میره. چیزی باشه که تولیدش مستلزم دستگاه های گران قیمت آنچنانی نباشه.فعلا خودم نظرم روی محافظ یخچال و تلویزیون هست دوستان اگه نظر بهتری دارن لطفشون رو دریغ نکنند.
    سپاس فراوان

پاسخ : کمک در مورد راه اندازی کارگاه تولیدی

هرکار تولیدی که راه بندازی بعد از خرید تجهیزات وابزار و ماشین آلات و اجاره مکان و مواد اولیه خام و .... یک هزینه ثابت ماهانه داره.یعنی علاوه بر سرمایه اولیه باید یک پولی هم ماهانه بزاری .
    حالا این پولی که ماهانه باید بزاری رو برای 4 سال حساب کن اضافه کن به سرمایه اولیه .اگر این رقم رو داشته باشی و قدم اشتباهی برنداری شاید موفق بشی .در غیر این صورت .....
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila نمایش پست ها
      هرکار تولیدی که راه بندازی بعد از خرید تجهیزات وابزار و ماشین آلات و اجاره مکان و مواد اولیه خام و .... یک هزینه ثابت ماهانه داره.یعنی علاوه بر سرمایه اولیه باید یک پولی هم ماهانه بزاری .
      حالا این پولی که ماهانه باید بزاری رو برای 4 سال حساب کن اضافه کن به سرمایه اولیه .اگر این رقم رو داشته باشی و قدم اشتباهی برنداری شاید موفق بشی .در غیر این صورت .....
      یعنی تا 4 سال به سود دهی نمیرسه آدم ؟

دیدگاه

شاید همون ماه اول به سود برسی.شاید هم نرسی.این اصلا مهم نیست .مهم اینه که تاب بیاری تا برند سازی کنی و عاملیت تولید رو کسب کنی .این مسلما مستلزم زمان و هزینه خواهد بود .شاید سه سال درجا بزنی ولی سال چهارم اندازه 10 سال سود کنی .

یک نکته تلخ هم بهت بگم .
        هزینه کردن برای یک کار تولیدی عین سفارش دادن دوخت یک کت و شلوار میمونه .اگر بعد از سفارش دادن دیگه نخوای یا نتونی این کت و شلوار بپوشی و این کت و شلوار رو بخوای بفروشی به 10 درصد قیمت تمام شده نمی خرن .
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila نمایش پست ها
          این فکرت کاملا غلطه همچین چیزی نیست تولید باید متناسب با نیاز بازار عرضه و تقاضا باشه مثل کاری که الان این دوستمون دارن میکنن
          میپرسه نیاز بازار چیه بهترین کار ممکن رو میکنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
          سلام خدمت دوستان و متخصصین عزیز eca
          دوستان بنده قصد دارم یک کارگاه تولیدی در زمینه تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی راه اندازی کنم منتها نمیدونم الان نیاز بازار چیه و چه چیزی رو اگه تولید کنم خوب به فروش میره. چیزی باشه که تولیدش مستلزم دستگاه های گران قیمت آنچنانی نباشه.فعلا خودم نظرم روی محافظ یخچال و تلویزیون هست دوستان اگه نظر بهتری دارن لطفشون رو دریغ نکنند.
          سپاس فراوان
          خیلی کار خوبیه
          برای قدم اول تولید به نظرم سراغ تولید انبوه نباش البته فعلا
          تولید رو از چیزهای خاص شروع کن که قیمت بالایی ممکنه داسته باشن و تولیدشون محدود باشه تولید انبوه چندتا پارامتر مهم داره یکی اینکه باید راندمان کار خیلی بالا باشه یعنی قیمت نهایی محصول تا حد ممکن بیاد پایین و چون بازار عرضه این محصولات رقابتیه و وارادت زیاد هم دارن پس خیلی مشکله بازدهی کمی دارن
          من چندتا پیشنهاد دارم
          ساعتهای دیجیتال دیواری اابته ظاهر خیلی اهمیت داره باید خیلی سلیقه به خرج بدی مشتری پسند باشه این چیزیه که به نظرم توی سطح بازار کمه
          دوم هم تقویت کننده صوتی آمپهای استفاده شده توی ماشین البته کار آسونی نیست
          قطعات و ملزومات تابلوهای تبلیغاتی تابلو روان و غیره میتونی هزینه تولید رو پایین بیاری
          تولید لامپ ال ای دی هم میتونه گزینه خوبی باشه
          کلا به نظر من بهتره که بری سراغ محصولات خاص و لوکس چیزی که تولید محدود ولی بازدهی خوب باشه
          بجای اینکه روزی صدتا محافظ یخچال درست کنی محصولت یه چیزی باشه که یدونش سود دهی صدتا محافظ داشته باشه
          سیستم نورپردازی
          همچنین در خصوص هوشمند سازی اماکن از قدمهای کوچیک شروع کن ولی مطمن موفق باشی

دیدگاه

نکته ای از من :

هیچوقت تو صفی نایستید که 100000 نفر جلوتونه، مگر اینکه مطمئن بشید چیزی دارید که بقیه ندارن.

مثلا برای محافظ تلویزیون که تو پذیرایی دم دسته میشه یکی دو تا از چیزای زیر رو هم اضافه کرد:
            • یه منبع تغذیه کوچولو و ارزون 5 ولت هم اضافه کنید و دو تا پورت USB در بیارید ازش که بشه شارژر بهش وصل کرد. هزینه اضافه شده با قیمت ECA : تو فروشگاه 5 ولت 2 آمپر 13.5 تومنه + 2 تا یو اس بی که میشه 1 تومن. سر جمع 15 تومن.
            • یه نور پردازی RGB خیلی ساده با دو تا RGB LED با رنگ ثابت (مثلا با مقاومت ثابت رنگ فیروزه ای یا اطلسی درست کنید که LED رنگ ثابتش نیست) درست کنید. اگر دوس دارید میتونید با یه میکرو یا 3 تا 555، افکت رنگی هم بهش بدید. هزینه کل : بین 1 تا 3 تومن.
            • به دلخواه بهش سیستم نشانگر مصرف هم اضافه کنید (ترانس جریان، و بعد یه مبدل ساده ی جریان به ولتاژ با یه آپ امپ و دو سه تا LED به عنوان نشانگر جریان مصرفی). البته مدارش همین الان به ذهنم رسید شاید با یه آپ امپ نشه تست نکردم. ولی در کل کم هزینه س.
            • اگر هیچکدوم از بالاییا هم نذاشتید یه قیمت رقابتی با یه ضمانت خیلی خوب و نمونه رایگان به فروشگاههای لوازم برقی بدید (خودشون دارن که استفاده میکنن! میتونید به همسایشون بدید استفاده کنه بعد نظرشو به این فروشگاهه بگه)
            Si vis pacem, para bellum

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tiranoid نمایش پست ها
              نکته ای از من :

هیچوقت تو صفی نایستید که 100000 نفر جلوتونه، مگر اینکه مطمئن بشید چیزی دارید که بقیه ندارن.

مثلا برای محافظ تلویزیون که تو پذیرایی دم دسته میشه یکی دو تا از چیزای زیر رو هم اضافه کرد:
              • یه منبع تغذیه کوچولو و ارزون 5 ولت هم اضافه کنید و دو تا پورت USB در بیارید ازش که بشه شارژر بهش وصل کرد. هزینه اضافه شده با قیمت ECA : تو فروشگاه 5 ولت 2 آمپر 13.5 تومنه + 2 تا یو اس بی که میشه 1 تومن. سر جمع 15 تومن.
              • یه نور پردازی RGB خیلی ساده با دو تا RGB LED با رنگ ثابت (مثلا با مقاومت ثابت رنگ فیروزه ای یا اطلسی درست کنید که LED رنگ ثابتش نیست) درست کنید. اگر دوس دارید میتونید با یه میکرو یا 3 تا 555، افکت رنگی هم بهش بدید. هزینه کل : بین 1 تا 3 تومن.
              • به دلخواه بهش سیستم نشانگر مصرف هم اضافه کنید (ترانس جریان، و بعد یه مبدل ساده ی جریان به ولتاژ با یه آپ امپ و دو سه تا LED به عنوان نشانگر جریان مصرفی). البته مدارش همین الان به ذهنم رسید شاید با یه آپ امپ نشه تست نکردم. ولی در کل کم هزینه س.
              • اگر هیچکدوم از بالاییا هم نذاشتید یه قیمت رقابتی با یه ضمانت خیلی خوب و نمونه رایگان به فروشگاههای لوازم برقی بدید (خودشون دارن که استفاده میکنن! میتونید به همسایشون بدید استفاده کنه بعد نظرشو به این فروشگاهه بگه)
              سلام دوست عزیز این وصل کردن پورت usb برای شارژ گوشی موبایل واقعا ایده جالبی بود.ممنون

نوشته اصلی توسط Edrissna نمایش پست ها
              این فکرت کاملا غلطه همچین چیزی نیست تولید باید متناسب با نیاز بازار عرضه و تقاضا باشه مثل کاری که الان این دوستمون دارن میکنن
              میپرسه نیاز بازار چیه بهترین کار ممکن رو میکنه

خیلی کار خوبیه
              برای قدم اول تولید به نظرم سراغ تولید انبوه نباش البته فعلا
              تولید رو از چیزهای خاص شروع کن که قیمت بالایی ممکنه داسته باشن و تولیدشون محدود باشه تولید انبوه چندتا پارامتر مهم داره یکی اینکه باید راندمان کار خیلی بالا باشه یعنی قیمت نهایی محصول تا حد ممکن بیاد پایین و چون بازار عرضه این محصولات رقابتیه و وارادت زیاد هم دارن پس خیلی مشکله بازدهی کمی دارن
              من چندتا پیشنهاد دارم
              ساعتهای دیجیتال دیواری اابته ظاهر خیلی اهمیت داره باید خیلی سلیقه به خرج بدی مشتری پسند باشه این چیزیه که به نظرم توی سطح بازار کمه
              دوم هم تقویت کننده صوتی آمپهای استفاده شده توی ماشین البته کار آسونی نیست
              قطعات و ملزومات تابلوهای تبلیغاتی تابلو روان و غیره میتونی هزینه تولید رو پایین بیاری
              تولید لامپ ال ای دی هم میتونه گزینه خوبی باشه
              کلا به نظر من بهتره که بری سراغ محصولات خاص و لوکس چیزی که تولید محدود ولی بازدهی خوب باشه
              بجای اینکه روزی صدتا محافظ یخچال درست کنی محصولت یه چیزی باشه که یدونش سود دهی صدتا محافظ داشته باشه
              سیستم نورپردازی
              همچنین در خصوص هوشمند سازی اماکن از قدمهای کوچیک شروع کن ولی مطمن موفق باشی
              سلام .ممنون از روحیه و پیشنهادهاییی که دادین. افرادی مثل شما با قلم و سخنان زیباشون به آدم انگیزه میدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز این وصل کردن پورت usb برای شارژ گوشی موبایل واقعا ایده جالبی بود.ممنون

سلام .ممنون از روحیه و پیشنهادهاییی که دادین. افرادی مثل شما با قلم و سخنان زیباشون به آدم انگیزه میدن
                سلام خواهش میکنم باور کن انقد لذت بردم از دیدن این پست انگار خودم دارم اینکارو انجام
                برای موفق شدن و کسب دارمد باید باور داسته باشی که توان و سرمایه داری
                توان همین روحیه هستش یعنی فقط یک قدم برداری برای رسیدن به هدف سرمایه هم داری سرمایه دست مردمه فکر کن ببین چه قشری از جامعه توان خرید بیشتری دارن و نیازهاشون چیه در ازای چی پول پرداخت میکنن سرمایه یک تولید کننده مشتریهاشن که حاضرن بخاطر محصول و خدماتی که میگیرن هزینه بکنن میری پایین شهر یدونه چای میخوری هزار تومن توی استکان اما میری بالا شهر یه چای بهت میدن توی یه لیوان شیک و خوشگل پنج هزار تومن
                امیدوارم منظورمو درک کنی هدفم این نیست بگم چپاول مردم نه اصلا، فقط یادت باشه پنجاه درصد مردم بیشترین هزینه های زندگیشون برلی خدمات و محصولاتی میکنن که الزامی نیست براشون با آرزوی موفقیت و دیدن تعداد بیشتری آدم فهمیده و توانا با روحیه تولید کنندگی و ساختت

دیدگاه

با سلام.
                  در تولید سعی کنید دنبال قطعاتی باشید که بازار های چین و ...دخالتی در ان ها نداشته باشه.درسته که تلویژون د رهمه خانه ها بلا استثنا هست .ولی همین کاربرد فراگیرش و تقاضای بالا ی ان باعث شده تا کمپانی های خیلی بزرگ اجازه عرض اندام به همدیگه ندن.چه برسه به من و شما که در ابتدای راه اندازی یه کارگاه هستیم.این این یه مثال بود .حرف اصلی من اینه که شمابرو دنبال تولید یه محصولی که مصرفش پایین باشه و به عبارتی سطح تقاضا در اون پاین .در واقع می خوام بگم که محصولاتی که طرفداران خاصی داشته باشه .جوری که کمپانی های بزرگ هیچ وقت دنبال ورد به اون حوضه نداشته باشن.زیرا درتولید پایین برای اونها بسیار هزینه بر خواهد بود.واین باعث میشه که خود بخود بخشی از اون بازار به محصول شما اختصاص داده بشه.وبه عبارتی درسته تقاضا پایینه ویک محصول خاص هست ولی رقابت هم خیلی پایین تر.و این به نفع شماست.با اندکی تبلیغات در دیوارو شیپور و اینترنت می تونید محصول تون و به فروش برسونید.لبته وقتی یه محصول دست ساز میشه و رقابت درش پایینه قیمتش دست خودتونه .می تونید پوست ملت و غلفتی بکنید.خونشون و تو شیشه بکنید.(شوخی کردم....)
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

هر چیزی که می سازی سعی کن عرضه سراسری داشته باشی توی فروش خودت رو به یکی دو تا مغازه محدود نکن بازار فروشت رو کل کشور ببین سعی کن خیلی زود لینک هایی برای فروش محصولت در شهر های دیگر پیدا کنی

دیدگاه

پیرو توصیه های دوستان چند تا پیشنهاد داشتم:

1- سعی کن محصولی که میسازی ی فرقی با محصول های موجود تو بازار داشته باشه ، چون اگر دقیقا همون محصول رو بسازی ، دلیلی نداره مشتری از تو خرید کنه ، مخصوصا محصولاتی که تولید عمده دارن ، مثل همون محافظ
                      a- اضافه کردن پورت شارژ USB
                      b- اضافه کردن چراغ خواب
                      c- اضافه کردن تایمر خاموش و روشن ( مثل ی ساعت که سر وقت روشن و خاموش بشه )
                      d- نشان دهنده دمای اتاق
                      e- نشان دهنده رطوبت
                      f- نمایشگر ولتاژ

2- تغییر و نواوری در ظاهر دستگاه
                      همه محافظ های برق دارای ظاهر یک نواخت، خسته کننده و سفید هستند.
                      a- تولید محافظ های رنگی
                      b- استفاده از چند رنگ در تولید بدنه
                      c- استفاده از نوشته های با کیفیت روی بدنه دستگاه بصورت چاپی

3- بهبود کیفیت دستگاه ( کیفیت دستگاه با ی نگاه قابل تشخیص باشد )
                      a- استفاده از مواد اولیه نو و با کیفیت ( پلاستیک ABS)
                      b- زوایای دقیق و بدون پلیسه
                      c- مونتاژ تمیز
                      d- بسته بندی زیبا

خودم جدیدا 3 تا چند راهی پارت خریدم که برای هر پریز یک عدد کلید خاموش و روشن داشت ک قیمتش دو برابر چند راهی معمولیش بود.

در باره کارگاه و تولید حتما باید یک برنامه ریزی 3 ساله داشته باشید. این 3 سال بر اساس تجربه خودم در راه اندازی کارهای مختلف هست که بطور متوسط بعد از سه سال به مرحله پختگی و سود اوری رسیدن، سال اول و دوم سال سختی خواهد بود ولی از سال سوم بهتر میشه ، حتما توصیه میکنم نگاه 3 ساله داشته باشید ولی استراتژی کاری شما هم تاثیر گذار خواهد بود

موفق باشید

دیدگاه

سلام. دوستان اگر طرح یا ایده دیگه ای دارن اینجا بیان کنند بنده استقبال میکنم

دیدگاه

سلام. دوستان اگر طرح یا ایده دیگه ای دارن اینجا بیان کنند بنده استقبال میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X