اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفاوت اساسی شارژ کنترل های خورشیدی نوع PWM با MPPT ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفاوت اساسی شارژ کنترل های خورشیدی نوع PWM با MPPT ؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها

یک ایده ای هم مدتها در فکرم است که برای سیتم خورسیدی ام درست کنم که وقت نمیشود و راستش را بخواهید پولش را هم ندارم
    چون آزمون و خطای زیادی دارد.... اما در اولین زمان بیکاری ام آن را میسازم....
    یک ابداعی حدود چند سال پیش انجام شد به نام GravityLight که هدف از ساخت آن روشن کردن خانه های روستایی
    کشورهای فقیر و بدون برق و کمک رسانی به آنها بود و یا برای کمپ و چادر زدن از آن استفاده شود.....
    سیستم به این صورت طراحی شده بود که یک کیسه را پر از خاک کرده دستگاه را به یک درخت و یا سقف خانه میبندند
    و با کشیدن یک سیم کیسه به بالا کشیده شده و همانند ساعت پاندولی وزن کیسه و نیروی گرانش کیسه را به پایین کشیده و
    انرژی پتانسیل به جنبشی تبدیل شده و یک ژنراتور ساده یک چراغ LED لایت را روشن میکند... خوب این کار را در یک اندازه بزرگتر
    میتوان انجام داد و در روز با یک موتور و توسط پنل یک وسیله سنگین را چند طبقه بالا بکشیم و یا آبی را در یک منبع در پشت بام ذخیره کنیم...
    و در شب با راه اندازی ژنراتور انرژی پتانسیل را به جنبشی و الکتریسیته تبدیل میکنیم.....

سینا جان این ایده ابعاد بزرگش میشه همون نیروگاه تلمبه ای ذخیره ای .البته به جای انرژی فسیلی از خورشیدی استفاده بشه .

البته به صرفه ترین راه استفاده از انرژی خورشیدی همون تزریق به شبکه است .
    خوشم میاد هنوز به انرژی های نو علاقه دارید منم که هنوز داغ ژنراتور پدالی به دلم مانده

یادتونه ؟!
    سلام دوستان مدتیست برای من و دوستان در تاپیک ژنراتور بادی سوالی پیش آمده که فرق موتور الکتریکی با آهنربای دائم با ژنراتور با آهنربای دائم چیست؟ و آیا اگر بخواهیم از موتور الکتریکی با آهنربای دائم به جای ژنراتور استفاده کنیم تا چه اندازه افت توان خواهیم داشت؟ و آیا اصلا امکانپذیر است؟ بی زحمت این دوصفحه را مطالعه کنید :
    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۸:۵۸ ۱۳۹۸/۰۹/۱۵.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      خوشم میاد هنوز به انرژی های نو علاقه دارید منم که هنوز داغ ژنراتور پدالی به دلم مانده
      یادتونه ؟!
      https://www.eca.ir/forums/thread21294.html
      سلام محمد خان... بله یادش به خیر...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        حتما باید به باتری وصل شود همراه با فیوز..... مگر این که خروجی Load شارژ کنترلر شما آمپراژ بالا خروجی دهد...
        مثلا یک شارژ کنترلر در دیتاشیتش نوشته 50 آمپری.... یعنی در خروجی میتواند 50 آمپر عبود دهد..... پس میتوان به
        اینورتر متصل شود.....اینورتر را هم که میدانید باید حتما سینوسی و برندی خوب انتخاب کنید......
        سلام برای پنل 50 تا 100 وات یک شارژ کنترل مناسب و یک اینورتر سینوسی و باطری 12 ولته 80 امپری (کمتر یا بیشتر) چه برند هایی رو معرفی میکنین؟
        جدیدترین ویرایش توسط rahim17; ۲۰:۱۳ ۱۳۹۸/۰۹/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahim17 نمایش پست ها
          سلام برای پنل 50 تا 100 وات یک شارژ کنترل مناسب و یک اینورتر سینوسی و باطری 12 ولته 80 امپری (کمتر یا بیشتر) چه برند هایی رو معرفی میکنین؟
          سلام مجدد... شارژ کنترلر را نمیدانم در این دوره چه برندی و چه مدلی خوب است......
          اما اینورتر سینوسی .... کوتک تایوان بهترین است و بعدبا چند پله پایینتر مین ول تایوان......
          باتری هم سیلد اسید مخصوص خورشیدی که یک برند چینی و یک برند کره ای آن زمان موجود بود
          و اگر بگردید برندهای انگلیسی و آمریکایی و ژاپنی هم هستند....البته چند سال قبل.....
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام دوست عزیز .... با تشکر از علی آقا برای پاسخ......
            خلاصه عرض کنم MPPT برای پنلهای بزرگ با تولید بالاست که چون هزینه زیادی شده ...
            بیشترین راندمان را در خروجی داشته باشید.... مثلا پنل 500 وات دارید و میخواهید 95 درصد بازدهی داشته باشید...
            اما شما پنلی 10 یا 30 وات دارید ... خوب pwm بازدهی 60-70 درصد دارد... آخرش شما پنل را 50 وات میبندید که جبران تلفات شود
            هزینه پایینتر از آن میشود که از MPPT استفاده کنید.... به همین دلیل MPPT ها معمولا آمپر بالا هستند...
            خلاصه: پنلهای کوچک PWM و پنلهای بزرگ MPPT
            پ.ن: ببینید مثلا شما یک پنل 25 ولت 20 آمپری دارید.... با یک رگولاتور خطی آن را به 14 ولت 20 آمپر برای شارژ باتری تبدیل میکنید...
            خوب 500 وات را شما به 280 وات تبدیل کردید و 220 وات را به حرارت تبدیل کردید... با قیمت بالای پنل و .... این میشود PWM
            اما حالا شما از یک کاهنده Dc to DC استفاده میکنید با راندمان 95 درصد... 25 ولت 20 آمپری را در خروجی 14 ولت حدود 35 آمپر دارید
            با کاهش ولتاژ .... انرژی که قرار بود حرارت شود به جریان بیشتر تبدیل می کنید.... این میشود MPPT ... تقریبا چیزی همانند مثال من است....
            خوب مشکل اینجاست که MPPT گران است و برای پنلهای کوچک نمی ارزد.... پس برای همین PWM برای پنلهای کوچک پا بر جا مانده....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی دوست عزیز.... در فروشگاه سایت یک ماژول هست که دقیقا کار MPPT را انجام میدهد با قیمتی
            پایین ..... من تست کردم.... از ماژولهای دیگر کاهنده هم میتوانید استفاده کنید... اما این از همه بهتر است...
            نیازی به خرید شارژ کنترل نیست....

سلام دوست عزیز این ماژولی که در سایت eca موجود است به نام LTC3780 آیا mppt است ؟ چون من تحقیق کردم و سایت سازنده وارد شدم نوشته بود که فقط باک -بوست است !
            خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X