اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع بدون وقفه با خروجی ثابت 12 ولت به وسیله ماژول فروشگاه...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع بدون وقفه با خروجی ثابت 12 ولت به وسیله ماژول فروشگاه...

سلام دوستان واساتید گرامی....
    ماژول 12 ولت بدون وقفه سایت که در لینک زیر موجود میباشد.....

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D9%88%D9%84%D8%AA%D8%A7%DA%98-%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86/10478-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%88%D8%A6
    %DB%8C%DA%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-xh-m350.html

این ماژول بعد از قطع شدن برق منبع تغذیه 12 ولت.... به صورت اتوماتیک و بدون وقفه خروجی را به باتری متصل میکند...
    خروجی این ماژول قرار است به تغذیه DVR محل کارم متصل شود و UPS پر هزینه را حذف کنم (با یک باتری 7 آمپر ساعت)....
    مشکل اینجاست که ولتاژ باتری تثبیت شده روی 12 ولت برای ,ورودی برق DVR نیست و بین 13 تا 10 ولت (پر تا خالی باتری)
    در تغییر است.... حال اگر بخواهم که خروجی را تثبیت کرده و بر روی 12 ولت ثابت نگه دارم... ماژولی آماده برای این کار است
    یا خیر؟ یا اگر نیست بهترین روش برای ساخت آن به چه صورت است...؟ آیا داخل DVR رگولاتور است که نیازی به این کار نباشد؟

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : ساخت منبع بدون وقفه با خروجی ثابت 12 ولت به وسیله ماژول فروشگاه...

سلام
    قبلا راهنمای دوربین مدار بسته مارک داهوا را نگاه می کردم نوشته بود 12v DC+-25%پس یعنی تا 25درصد از 12 ولت تغییر ولتاژ ایرادی نداره .البته این را در مورد دوربین نوشته بود در مورد dvrاطلاعی ندارم .
    در تصویر مدلهای تجاری هم ظظاهرا هیچ رگولاتوری وجود ندارد و مستقیم برق باتری به سیستم وارد میشه.

حتی همین طور که دید در بعضی مدلها سیستم قطع کن باتری ندارند و دائما باتری به منبع تغذیه وصل است که خوب قطعا عمر باتری کم میشه
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      سلام
      قبلا راهنمای دوربین مدار بسته مارک داهوا را نگاه می کردم نوشته بود 12v DC+-25%پس یعنی تا 25درصد از 12 ولت تغییر ولتاژ ایرادی نداره .البته این را در مورد دوربین نوشته بود در مورد dvrاطلاعی ندارم .
      در تصویر مدلهای تجاری هم ظظاهرا هیچ رگولاتوری وجود ندارد و مستقیم برق باتری به سیستم وارد میشه.

حتی همین طور که دید در بعضی مدلها سیستم قطع کن باتری ندارند و دائما باتری به منبع تغذیه وصل است که خوب قطعا عمر باتری کم میشه
      سلام محمد خان... ممنون برای پاسخ و راهنمایی خوبتان...
      اینجا فکر کردم یک مشکل است و برق هارد درایو داخلی.... دقیقا 12 ولت است (12و 5 هم زمان)...
      مگر کاری کنم و منبع بدون وقفه را به دو باتری سری وصل کنم (24 ولت) و یک سوئیچینگ
      Dc to DC و 12 ولت خروجی بگیرم که باز کنترل سوئیچینگ هم با ماژول بدونه وقفه باشد....
      نمی دانم ماژول بدون وقفه در ورودی باتری و خروجی میتواند 24 ولت قبول کند....
      بعد در خروجی ماژول یک dc to dc قرار دهم..... نظرتان چیست....؟
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
        سلام محمد خان... ممنون برای پاسخ و راهنمایی خوبتان...
        اینجا فکر کردم یک مشکل است و برق هارد درایو داخلی.... دقیقا 12 ولت است (12و 5 هم زمان)...
        مگر کاری کنم و منبع بدون وقفه را به دو باتری سری وصل کنم (24 ولت) و یک سوئیچینگ
        Dc to DC و 12 ولت خروجی بگیرم که باز کنترل سوئیچینگ هم با ماژول بدونه وقفه باشد....
        نمی دانم ماژول بدون وقفه در ورودی باتری و خروجی میتواند 24 ولت قبول کند....
        بعد در خروجی ماژول یک dc to dc قرار دهم..... نظرتان چیست....؟
        سینا جان من تو این ماژول جز یدونه رله و چندتا خازن و مقاومت و ال دی نشان دهنده چیزی نمی بینم و این ماژول ظاهرا فقط یک رله 12ولته که وقتی ترانس به رله ولتاژ بده رله وصله و وقتی ولتاژ رله قطع شده رله میره روی کنتاکت خاموش و باتری وصل میشه.پس منطقا شما در ورودی بهش 12بدهید خروجی هر مقداری تا 220ولت می تونه باشه فقط ممکنه ال ای دی ها بسوزه یا خازن ها خراب بشه .کلا شما یدونه رله معمولی را فکر کنم با این ماژول بتونید جایگزین کنید.که نگران سوختن خازن و.....نباشید.

ظاهرا راه شما که از دوباتری استفاده کنید شدنی هست فقط هزینه شما را بالا می بره و بعد باید شارژ کنترل 24ولت هم بخرید و هم ماژول dc-dc

شما خودتون تخصصتون بیشتر از منه چرا از شارژ کنترلهای خورشیدی 12ولت استفاده نمی کنید مثل این مدل یا مدلهای تجاری آماده

فقط این مدل سایت احتمالا آمپرش کم هست .

یک روش ارزان هم وجود داره شما مثل همین باتری بکاپ هایی بازاری که لینک دادم باتری را با خود منبع تغذیه شارژ کنید که ولتاژ بالای 12.6نرود بعد هم یک مداری طراحی کنید که هر موقع ولتاژ زیر 11.4رفت باتری را قطع کنه اینجوری تمام استاندارد atxکه منبع تغذیه کامپیوتر هست را رعایت کردید.
        جدول تولارنسها را نگاه کنید

روش دیگر
        شما باتری را با شارژ ر مخصوص مستقل از منبع تغذیه دوربین مدار بسته شارژ کنید از یک رله یا همین ماژول بدون وقفه سایت هم استفاده کنید فقط دوتا دیود آمپر بالا با خروجی باتری سری کنید که ولتاژ حداکثر روی همون 12.6 باشه 14-1.4=12.6
        اون مدار ولتاژ زیر 11.4بره باتری قطع بشه هم بهش وصل کنید

البته نمی دونم سری کردن دوتا دیود کار استانداردی هست یا نه این را باید از اساتید سایت پرسید
        ولتر

دیدگاه

سینا جان من تو این ماژول جز یدونه رله و چندتا خازن و مقاومت و ال دی نشان دهنده چیزی نمی بینم و این ماژول ظاهرا فقط یک رله 12ولته که وقتی ترانس به رله ولتاژ بده رله وصله و وقتی ولتاژ رله قطع شده رله میره روی کنتاکت خاموش و باتری وصل میشه.پس منطقا شما در ورودی بهش 12بدهید خروجی هر مقداری تا 220ولت می تونه باشه فقط ممکنه ال ای دی ها بسوزه یا خازن ها خراب بشه .کلا شما یدونه رله معمولی را فکر کنم با این ماژول بتونید جایگزین کنید.که نگران سوختن خازن و.....نباشید.

ظاهرا راه شما که از دوباتری استفاده کنید شدنی هست فقط هزینه شما را بالا می بره و بعد باید شارژ کنترل 24ولت هم بخرید و هم ماژول dc-dc

شما خودتون تخصصتون بیشتر از منه چرا از شارژ کنترلهای خورشیدی 12ولت استفاده نمی کنید مثل این مدل یا مدلهای تجاری آماده

یک روش ارزان هم وجود داره شما مثل همین باتری بکاپ هایی بازاری که لینک دادم باتری را با خود منبع تغذیه شارژ کنید که ولتاژ بالای 12.6نرود بعد هم یک مداری طراحی کنید که هر موقع ولتاژ زیر 11.4رفت باتری را قطع کنه اینجوری تمام استاندارد atxکه منبع تغذیه کامپیوتر هست را رعایت کردید.
          جدول تولارنسها را نگاه کنید

روش دیگر
          شما باتری را با شارژ ر مخصوص مستقل از منبع تغذیه دوربین مدار بسته شارژ کنید از یک رله یا همین ماژول بدون وقفه سایت هم استفاده کنید فقط دوتا دیود آمپر بالا با خروجی باتری سری کنید که ولتاژ حداکثر روی همون 12.6 باشه 14-1.4=12.6
          اون مدار ولتاژ زیر 11.4بره باتری قطع بشه هم بهش وصل کنید

البته نمی دونم سری کردن دوتا دیود کار استانداردی هست یا نه این را باید از اساتید سایت پرسید
          با سلام و دورد ....بینهایت ممنون .... بله انگار فقط یک رله ساده است.... دقت نکرده بودم.... خودم هم میتوانم بسازم...
          فکر کردم بر اساس چیپ و هوشمند باشد..... خوب دیگر مشکل بدون وقفه های 220 ولت را که باید نوسانات کم را با قطع
          برق اصلی تشخیص دهد و داعما سوئیچ نکند... فرق دارد و به خروجی منبع سوئیچینگ 12 ولت وصل شده و همه کارها را منبع تغذیه
          انجام خواهد داد....
          از مدار کاهنده افزایند توی فروشگاه چی .... با این سری کار کردید؟ میتوان ولتاژ نزدیک ورودی را در خروجی این سری داشت؟

دیدگاه

با سلام و دورد ....بینهایت ممنون .... بله انگار فقط یک رله ساده است.... دقت نکرده بودم.... خودم هم میتوانم بسازم...
            فکر کردم بر اساس چیپ و هوشمند باشد..... خوب دیگر مشکل بدون وقفه های 220 ولت را که باید نوسانات کم را با قطع
            برق اصلی تشخیص دهد و داعما سوئیچ نکند... فرق دارد و به خروجی منبع سوئیچینگ 12 ولت وصل شده و همه کارها را منبع تغذیه
            انجام خواهد داد....
            از مدار کاهنده افزایند توی فروشگاه چی .... با این سری کار کردید؟ میتوان ولتاژ نزدیک ورودی را در خروجی این سری داشت؟

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...%AF%DB%8C.html
            خواهش می کنم
            نه باهاشون تا حالا کار نکردم
            بالاتر هم لینک همین ماژول را خدمتتون دادم فکر کنم اگر جواب بده بهترین گزینه همینه

https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...%AF%DB%8C.html
            ولتر

دیدگاه

بالاتر هم لینک همین ماژول را خدمتتون دادم فکر کنم اگر جواب بده بهترین گزینه همینه
              درود.... بله دقیقا.... با لینک شما به فکر استفاده از این دسته ماژولها رسیدم...فقط میخواستم بدونم
              تجربه کار با آنها را دارید یا خیر... خوب اگر واقعا این ماژولها دقیق باشد
              مثلا مدل 43000 تومانی را خریداری کنم و یک ماژول بدون وقفه یا خودم یکی بسازم ...
              بعد خروجی باتری یا منبع تغذیه دوربین به کاهنده افزاینده وصل شود (در خروجی ماژول بودن وقفه)
              اگر باتری بود بین 13.5 تا 10 و یا آداپتور دربین کههمیشه 12 ولت است.... در خروجی 12 داشته باشیم....
              باتری هم دقیقا هدفم این است به صورت دستی و هفتگی شارژ شود... یک مدار ساده نمایش میزان باتری هم
              با LED درست کنم و شارژر دستی و هفتگی استفاده شود.....مدلهای UPS که 12 ولتی است هم مانند 220 ولتی ها
              باتری خراب کن است به دلیل شارژ مکرر باتری تخلیه نشدن باتری.... انگار DVR حدود 1 آمپر است و هردوربین یک
              آداپتور یک امپری دارد.... فقط هم یک دوربین را میخواهم برای زمان قطع برق روشن نگه دارم... بقیه مهم نیستند...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این ماژول خیلی سازنده اش فکر جالبی کرده.... دقیت نکرده بودم
              با ساده ترین روش به جواب رسیده.....
              دو مقاومت که برای LED ها است.... رله وقتی برق منبع تغذیه قطه میشود...
              قطع خواهد شد... و دقیقا کانکتور خروجی دوم رله فعال میشود...خوب مدت کمی وقفه ایجاد
              شده که با گذاشتن چندین خازن گردن کلفت در خروجی میتوان آن را از بین برد..
              .

دیدگاه

سلام دوستان...این مدلش هم است ولی اشکالهای زیادی به آن وارد است...
                یکی ...ایزله نبودن قیمت باتری از قسمت آداپتور سوئیچینگ با هدف شارژ باتری
                دوم....شارژ باتری با ولتاژ 12 ولت آداپتور و عبور از دیود که ولتاژ را حدود 11.3 میرساند
                کاری درست نبوده و باتری هیچ وقت پر نخواهد شد... مدل سایت رله دو کنتاکته دارد و 6
                پین برای خروجی که ورودی ها را از هم تفکیک کرده و میتوان باتری را دستی و با دقت...
                هفتگی شارژ کرد.... که عمر باتری به شدت افزایش می یابد....

دیدگاه

این ماژول خیلی سازنده اش فکر جالبی کرده.... دقیت نکرده بودم
                  با ساده ترین روش به جواب رسیده.....
                  دو مقاومت که برای LED ها است.... رله وقتی برق منبع تغذیه قطه میشود...
                  قطع خواهد شد... و دقیقا کانکتور خروجی دوم رله فعال میشود...خوب مدت کمی وقفه ایجاد
                  شده که با گذاشتن چندین خازن گردن کلفت در خروجی میتوان آن را از بین برد..
                  .
                  سلام آقا سینا
                  این وقفه که میگی به این راحتی از بین نمیره.من کلی روش کار کردم.
                  داخل منبع تغزیه سوئیچینگ خودش خازن داره تا اونا بخواد تخلیه بشه وقفه زیاد میشه.بعدم اگه بخوای در خروجی خازن بزاری باید فکر دیود یکسو سازم بکنید.

بنده آخر سر هم اومدم یک ماژول رله دست ساز ساختم با بوبین 5 ولت و یک آداپتور 5 ولتی مبایل که خازن ظرفیت پایین داره، قطع برق را حالیش کردم .تازه بازم تو خروجی خازن با ظرفیت بالا گذاشتم.
                  تو وصل برق مشکلی نیست اما در قطع برق خیلی از وسایل ریست میشه.
                  حالا یک پیشنهاد تازه دارم برای شما این ماژول آشکارسازی ولتاژ 220VAC تک کاناله برای تامین برق بوبین رله بررسی بفرمایید .نظر کارشناسی هم بدید استفاده میکنم.
                  جدیدترین ویرایش توسط حمید حمید; ۲۳:۵۷ ۱۳۹۸/۰۹/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید حمید نمایش پست ها
                    سلام آقا سینا
                    این وقفه که میگی به این راحتی از بین نمیره.من کلی روش کار کردم.
                    داخل منبع تغزیه سوئیچینگ خودش خازن داره تا اونا بخواد تخلیه بشه وقفه زیاد میشه.بعدم اگه بخوای در خروجی خازن بزاری باید فکر دیود یکسو سازم بکنید.

بنده آخر سر هم اومدم یک ماژول رله دست ساز ساختم با بوبین 5 ولت و یک آداپتور 5 ولتی مبایل که خازن ظرفیت پایین داره، قطع برق را حالیش کردم .تازه بازم تو خروجی خازن با ظرفیت بالا گذاشتم.
                    تو وصل برق مشکلی نیست اما در قطع برق خیلی از وسایل ریست میشه.
                    حالا یک پیشنهاد تازه دارم برای شما این ماژول آشکارسازی ولتاژ 220VAC تک کاناله برای تامین برق بوبین رله بررسی بفرمایید .نظر کارشناسی هم بدید استفاده میکنم.
                    سلام حمید خان... ممنون برای راهنمایی خوبتون....
                    اتفاقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم که خازن داخل منبع تغذیه سوئیچینگ اصلی خوب
                    خودش هم یک دیلی خواهد داشت... پس یا باید بوبین رله را به 220 ولت وصل کنیم که باز
                    مشکلی که شما فرمودید به وجود خواهد آمد و در زمان وصل شدن برق دیلی به وجود خواهد آمد
                    و یا درخروجی ماژول بدون وقفه یک فیلتر قویتر قرار دهیم...خازن بزرگتر... اینجا میشه از پکهای
                    ابر خازن حدود 2.5 فاراد 16 ولت استفاده شود که خوب خیلی گران در میاید...اما دیگر
                    مشکلی نخواهیم داشت.... یا باتری را 6 ولت انتخاب کرده و منبع تغذیه را هم 5 ولت در نظر بگیریم
                    رله هم 5 ولت که بوبین آن را به تغذیه 5 ولت وصل کنیم... خروجی تغذیه (و یا باتری در زمان قطع برق)
                    را به یک ابر خازن 5.5 ولت 4 فاراد وصل کرده (البته خروجی رله که از باتری خارج میشود را به یک دیود
                    آمپر بالا وصل کرده تا ولتاژ باتری حدود 5.5 ولت شده) و خروجی خازن را به یک DC to DC وصل کنیم...
                    تا ولتاژ را به 12 ولت ثابت تبدیل کند...

دیدگاه

سلام حمید خان... ممنون برای راهنمایی خوبتون....
                      اتفاقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم که خازن داخل منبع تغذیه سوئیچینگ اصلی خوب
                      خودش هم یک دیلی خواهد داشت... پس یا باید بوبین رله را به 220 ولت وصل کنیم که باز
                      مشکلی که شما فرمودید به وجود خواهد آمد و در زمان وصل شدن برق دیلی به وجود خواهد آمد
                      و یا درخروجی ماژول بدون وقفه یک فیلتر قویتر قرار دهیم...خازن بزرگتر... اینجا میشه از پکهای
                      ابر خازن حدود 2.5 فاراد 16 ولت استفاده شود که خوب خیلی گران در میاید...اما دیگر
                      مشکلی نخواهیم داشت.... یا باتری را 6 ولت انتخاب کرده و منبع تغذیه را هم 5 ولت در نظر بگیریم
                      رله هم 5 ولت که بوبین آن را به تغذیه 5 ولت وصل کنیم... خروجی تغذیه (و یا باتری در زمان قطع برق)
                      را به یک ابر خازن 5.5 ولت 4 فاراد وصل کرده (البته خروجی رله که از باتری خارج میشود را به یک دیود
                      آمپر بالا وصل کرده تا ولتاژ باتری حدود 5.5 ولت شده) و خروجی خازن را به یک DC to DC وصل کنیم...
                      تا ولتاژ را به 12 ولت ثابت تبدیل کند...

وعلیکم سلام بزرگوار
                      اگه بوبین 220 بزاری که مشکل تاخیر اصلا نخواهی داشت و مشکل نویز و ... بوجود میاد.
                      تغذیه را هم اگه 5 ولت سوئیچینگ کنی بازم تاخیر داری مگر برای تغذیه بوبین از یک آداپتور مبایلی و یا بورد تغذیه کوچک 5 ولتی که خازن انچنانی ندارد استفاده کنی.
                      خروجی رله شما در زمان استفاده از باطری و آداپتور یکی بیشتر نیست که.

دیدگاه

دوستان پیشنهادی برای مدار بدون وقفه ندارند...؟؟؟
                        رله را از سری دو کنتاکته مخابراتی سفارش دادم که1 و 2 آمپری است... آیا 1.5 آمپر از آن بگیریم جوابگو است یا خیر...؟
                        https://eshop.eca.ir
                        رله های 220 ولت به چه صورتی است...؟ به 220 متناوب نیاز دارد یا DC ؟ مثلا 220 ولت 3 کنتاکته فروشگاه سایت؟
                        آیا این سری از رله های 220 ولتی برای این کار مناسب است یا خیر؟
                        https://eshop.eca.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X