سلامچند روز پیش رسیور من خاموش شد و دیگه روشن نشد.مشکلش هم فکر نمی کنم از منبع تغدیه باشه.چون اون ۴ تا کابل یکیش که کرند .اون ۳ تا دیگه ولتاش هایی که رو برد نوشه منتقل می کنن.چیا رو تست کنم فکر می منم از بورد اصلی باشه .دیود ها را تست کردم سالم بودممنون میشم راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
روشن نشدن رسیور مدیا استار
Collapse
X
-
پاسخ : روشن نشدن رسیور مدیا استار
نوشته اصلی توسط Mammadrd نمایش پست هاسلامچند روز پیش رسیور من خاموش شد و دیگه روشن نشد.مشکلش هم فکر نمی کنم از منبع تغدیه باشه.چون اون ۴ تا کابل یکیش که کرند .اون ۳ تا دیگه ولتاش هایی که رو برد نوشه منتقل می کنن.چیا رو تست کنم فکر می منم از بورد اصلی باشه .دیود ها را تست کردم سالم بودممنون میشم راهنمایی کنید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Rasoultork نمایش پست هاباسلام ریسیورمنم همینجوریهویی ازکارافتادودیگه روشن نشدبردتغذیه اش مثه شماچک کردم درست بودهرچی هست ازبرداصلیه که وقت نکردم نگاش کنم .یکی هم بهم گفت آی سی پروگرامش فلش بکن
باشه که باید پروگرام بشه( گاها باید عوض بشه)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرسته،در این موارد ممکنه مشکل از EEPROM
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هادرسته،در این موارد ممکنه مشکل از EEPROM
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Rasoultork نمایش پست هاممنون ازشما،ریسورموتعمیرش کردم مشکل ازتغذیه بود۵ولت رونشون میدادولی به مصرف کننده که وصل میشدافت ولتاژمیاوردهمه چی درست بودخازن صافی ۵ولت(۱۰۰۰،۱۰ )ناقلابدون هیچ علائمی بودباتسترفهمیدم عمرش سره وباتعویضش الان ریسیورم مرتب کارمیکنه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
ممنون ازشما،ریسورموتعمیرش کردم مشکل ازتغذیه بود۵ولت رونشون میدادولی به مصرف کننده که وصل میشدافت ولتاژمیاوردهمه چی درست بودخازن صافی ۵ولت(۱۰۰۰،۱۰ )ناقلابدون هیچ علائمی بودباتسترفهمیدم عمرش سره وباتعویضش الان ریسیورم مرتب کارمیکنه
ولی مواقع خرابی خازن صافی همیشه با مولتی متر نوسان
جزئی ولتاژ مشاهده میشه.
دیدگاه
دیدگاه