اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با آپ امپ در مد تفاضلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با آپ امپ در مد تفاضلی

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها
    اون مورد ایزولاسیون مد نظر شما دارای ایزولیشن امپلیفایر هستن که هم در تغذیه و هم در سیگنال ایزوله هستن. مثل AD202 از آنالوگ دیوایس یا خانواده 7840 از آواگو،
    کمیابن و بسیار هم قیمت بالایی دارن. به هر حال گرهی که با دندون باز میشه رو آدم عاقل تو جهان سوم با دست باز نمیکنه!!!
    در مورد مدار شنت، بله. گراندها حتما باید با هم یکی باشن و و لتاژ های ساید هم نباید از مقدار کامن مود ریجکشن آیسی آمپلیفایر تجاوز کنه. در غیر اینصورت خروجی خطی و قابل اعتماد و استناد بهتون نمیده.
    این دیفرانسیلی نسبت به گراند مشترک تعریف میشه و با اون دیفرانسیلی ایزوله متفاوته. تو همین مدار شنت اگه از ایزولیشن امپ استفاده بشه عملا دو دستگاه ولتاژی میتونن کاملا از هم جدا باشن.
    خیلی ممنونم، آدم لذت میبره از پاسخ های شما، دست شما درد نکنه.
    بله متوجه شدم دیگه، از اول گفتم یه تصور دیگه ای داشتم کلا ( بخاطر کار نکردن با اپ امپ و اینکه دیدکاملا غلطی داشتم از مد دیفرانسیلی آپ امپ) اما دیگه همون تقسیم مقاومت رو که قبلا استفاده میکردم رو استفاده میکنم.
    ولی الآن کاملا متوجه داستان شدم.
    یکبار دیگه ازتون تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتین و راهنمایی درستی که کردین
    توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
    همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
    https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X