اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از کریستال اوسیلاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از کریستال اوسیلاتور

سلام
    من میخوام یه مدار بسازم که با استفاده از کریستال اوسیلاتور (که خروجیش به بیس bc547 متصله) یه اوسیلاتور بسازم و با این کار قضیه راکتانس رو برای سلف و خازن نشون بدم.
    لطفا رهنمایی کنید

پاسخ : استفاده از کریستال اوسیلاتور

نوشته اصلی توسط mostafa+m نمایش پست ها
    سلام
    من میخوام یه مدار بسازم که با استفاده از کریستال اوسیلاتور (که خروجیش به بیس bc547 متصله) یه اوسیلاتور بسازم و با این کار قضیه راکتانس رو برای سلف و خازن نشون بدم.
    لطفا رهنمایی کنید
    با چی نمایش بدی؟چجوری باد بفهمیکه الا ن راکتانس چنده؟
    راکتانس یه کمیت متغیره در لحظه صدها با رتغییرات داره.محاسبه کردنش کلا خیلی سخته.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
      با چی نمایش بدی؟چجوری باد بفهمیکه الا ن راکتانس چنده؟
      راکتانس یه کمیت متغیره در لحظه صدها با رتغییرات داره.محاسبه کردنش کلا خیلی سخته.

سلام
      کاری که میخوام انجام بدم در واقع نشون دادن تاثیر فرکانس بر مقاومت سلف و خازنه
      همون طور که میدونید با افزایش فرکانس راکتانس در سلف زیادمیشه(در نتیجه ولتاژ دو سر سلف افزایش پیدا میکنه و این طوری میشه به مقدار راکتانس پی برد)ودر خازن با افزایش فرکانس راکتانس در خازن کم میشه(در نتیجه ولتاژ دو سر خازن کاهش پیدا میکنه و این طوری میشه به مقدار راکتانس پی برد)
      این چیزی هست مطابق فرمول ها باید اتفاق بیفته

دیدگاه

سلام
        کاری که میخوام انجام بدم در واقع نشون دادن تاثیر فرکانس بر مقاومت سلف و خازنه
        همون طور که میدونید با افزایش فرکانس راکتانس در سلف زیادمیشه(در نتیجه ولتاژ دو سر سلف افزایش پیدا میکنه و این طوری میشه به مقدار راکتانس پی برد)ودر خازن با افزایش فرکانس راکتانس در خازن کم میشه(در نتیجه ولتاژ دو سر خازن کاهش پیدا میکنه و این طوری میشه به مقدار راکتانس پی برد)
        این چیزی هست مطابق فرمول ها باید اتفاق بیفته

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این یک روش صحیح تره.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام
          لطفا رهنمایی کنید
          سلام
          بستگی داره خازن و سلف شما در کدام مدار و کجای مدار باشه بعضی جاها شما میتونید از این رابطه اسفاده کنید
          r,xc.xl.z=V/I

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این یک روش صحیح تره.
            سلام
            ممنون از شما دوست عزیز که مدار طراحی کردید.
            میخوام عکس مداری که طراحی کردم رو بزارم ولی کار سختیه!!!!!!!!
            باید با کریستال رزوناتور 4 پایه این کار انجام بشه.
            در حقیقت تغییر کریستال باید موضوع رو نمایش بده نه پتانسیومتر.

دیدگاه

سلام
              ممنون از شما دوست عزیز که مدار طراحی کردید.
              میخوام عکس مداری که طراحی کردم رو بزارم ولی کار سختیه!!!!!!!!
              باید با کریستال رزوناتور 4 پایه این کار انجام بشه.
              در حقیقت تغییر کریستال باید موضوع رو نمایش بده نه پتانسیومتر.
              هدفم از اینکه در اینجا مدارو طراحی کردم به خاطر این بوده که بلاخره بحث ازجایی شروع بشه.شما هم زحمت بکشید مدارتونو بذایرد.
              چرا با پروتیوس طراحی نمیکنید؟
              پالس کریستالی با استابل چه تفاوتی داره.ددر کریستال هم بالاخره باید تغییراتی اعمال بشه.حالا با خازن یا مقاومت یا سلف .تفاوتی نمیکنه.کااینکه پتانسیومتر هم مقاومته
              جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۲:۱۰ ۱۳۹۹/۰۶/۳۰.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

هدفم از اینکه در اینجا مدارو طراحی کردم به خاطر این بوده که بلاخره بحث ازجایی شروع بشه.شما هم زحمت بکشید مدارتونو بذایرد.
                پالس کریستالی با استابل چه تفاوتی داره.ددر کریستال هم بالاخره باید تغییراتی اعمال بشه.حالا با خازن یا مقاومت یا سلف .تفاوتی نمیکنه.کااینکه پتانسیومتر هم مقاومته
                سلام
                مدار طراحی کردم و تعداد بالایی هم در این مورد طراحی کردم ولی موضوع اینجاست که توان پالس اوسیلاتور زیاد نیست
                یعنی نمی تونه بیس ترانزیستور رو فعال کنه. چنتا مدار طراحی کردم که کاملا خوب جواب میداد تو شبیه ساز، ولی وقتی ساختمش اصلا کار نمیکرد
                با مولتی سیم کار میکنم و نمیدونم چه جوری مثل شما عکس رو تو سایت بزارم. یه بار این کار و کردم ولی به کمک سایت یک آپلود.
                یه سوال هم دارم: پتانسیومتر در مدار شما چه میزان رنج فرکانسی ایجاد میکنه و آیا توان تخلیه کامل ترانزیستور bc107 وجود داره؟

دیدگاه

سلام
                  مدار طراحی کردم و تعداد بالایی هم در این مورد طراحی کردم ولی موضوع اینجاست که توان پالس اوسیلاتور زیاد نیست
                  یعنی نمی تونه بیس ترانزیستور رو فعال کنه. چنتا مدار طراحی کردم که کاملا خوب جواب میداد تو شبیه ساز، ولی وقتی ساختمش اصلا کار نمیکرد
                  با مولتی سیم کار میکنم و نمیدونم چه جوری مثل شما عکس رو تو سایت بزارم. یه بار این کار و کردم ولی به کمک سایت یک آپلود.
                  یه سوال هم دارم: پتانسیومتر در مدار شما چه میزان رنج فرکانسی ایجاد میکنه و آیا توان تخلیه کامل ترانزیستور bc107 وجود داره؟
                  برا ی بارگذاری عکس و فایل در سایت به این تاپیک برید.
                  لینک تایپ بارگذاری عکس
                  جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۲۱:۲۶ ۱۳۹۹/۰۶/۳۰.
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام
                    محیط مولتی سیم اوسیلاتور 4 پایه نداره .با پروتیوس هم کم کار کردم ولی میدونم که نداره.
                    رنج تغییرات فرکانس در مداری که شما طراحی کردید (البته با تغییر مقدار پتانسیومتر) چقدره؟

دیدگاه

سلام
                      محیط مولتی سیم اوسیلاتور 4 پایه نداره .با پروتیوس هم کم کار کردم ولی میدونم که نداره.
                      رنج تغییرات فرکانس در مداری که شما طراحی کردید (البته با تغییر مقدار پتانسیومتر) چقدره؟
                      تا 2مگاهرتزمیتونه یک پالس با دیوتی سایکل 50درصد بسازه.
                      مقدار c1باید یک نانو فاراد باشه.(در اینجا 10نانو هست.1نانو هم میشه فقط محاسبات دقیقتر درنمیاد.)
                      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۲۰:۳۱ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱.
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X