اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ کار LEDهای لامپهای کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ولتاژ کار LEDهای لامپهای کم مصرف

سلام خدمت متخصصین عزیز
    دوستان من چندتا لامپ LED دوازده و ۱۵ وات دارم . میخوام LEDهای روی برد رو با دوتا باتری قلمی یک و نیم ولت سری شده تست کنم ولی وقتی ولتاژ ۳ ولت به LEDهای SMD اعمال میکنم روشن نمیشن. ولتاژ کاریشون چند ولته؟
    LEDها همه سالم هستند.

پاسخ : ولتاژ کار LEDهای لامپهای کم مصرف

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
    سلام خدمت متخصصین عزیز
    دوستان من چندتا لامپ LED دوازده و ۱۵ وات دارم . میخوام LEDهای روی برد رو با دوتا باتری قلمی یک و نیم ولت سری شده تست کنم ولی وقتی ولتاژ ۳ ولت به LEDهای SMD اعمال میکنم روشن نمیشن. ولتاژ کاریشون چند ولته؟
    LEDها همه سالم هستند.
    سلام
    LED ها رو از مدار خارج می کنید؟؟
    ضمن این که هر LED بر اساس رنگش (مواد سازنده) دارای ولتاژ فوروارد مخصوص به خود است.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سلام خیر روی برد هستند. LEDها سفید هستن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
      سلام
      LED ها رو از مدار خارج می کنید؟؟
      ضمن این که هر LED بر اساس رنگش (مواد سازنده) دارای ولتاژ فوروارد مخصوص به خود است.
      سلام خیر روی برد هستند. LEDها سفید هستن

دیدگاه

پلاریته رو هم رعایت می کنید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
          پلاریته رو هم رعایت می کنید؟؟
          قطعا بله .فک کنم ولتاژ بیشتری بخوان

دیدگاه

سلام.
            من دو نوع دیدم تاحالا ( توی لامپ های کم مصرف حبابی شکل ) یکی 9 ولت بود و اون یکی 6 ولت،
            موقع تست هم، پراب مولتی متر رو به منبع تغذیه وصل میکنم، و جریان رو خیلی کم میکنم وتاژم روی 5 ولت میزارم و ال ای دی هارو با این روش تست میکنم.
            موفق باشید.
            توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
            همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
            https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

سلام خدمت متخصصین عزیز
              LEDها همه سالم هستند.
              سلام ، بسته به شرکت تولید کننده و مدل لامپ ولتاژ های LED هم متفاوته ، از 3 ولت تا 36 ولت در یک پکیج وجود داره ، و معمولا با بالا رفتن ولتاژ جریان هم پایین میااد ، اکثر لامپ ها از LED های 6 الی 18 ولت استفاده میکنن ، اگر منبع تغذیه دارید حتما جریاانش رو کم کنید و با یک مقاومت سری مناسب LED ها رو تست کنید
              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ
              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
              ---------------------BMCELEC@-------------------
              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
              ---------------www.bmc-elec.com--------------
              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام خدمت متخصصین عزیز
                LEDها همه سالم هستند.
                سلام،معمولا ولتاژ کاری این ال ای دی ها ،3.5یا 6 و
                گاها هم ۹ ولت هستش.

دیدگاه

به جدول زیر توجه کنید.
                  با توجه به این جدول LED های با نور سفید به ولتاژ فوروارد بین 3.3 ولت تا 4 ولت برای نوردهی نیاز دارند. این ولتاژ معمولا در شرایط تست با جریان 20 میلی آمپر از طرف شرکت سازنده اعلام میشه. این مقادیر برای یک LED به صورت واحد معتبر است.
                  اما...
                  اگرLED شما به ولتاژ بیشتری نیاز داره میتونه به این معنی باشه که هنگام ساخت چندین LED به صورت سری در یک پکیج قرار گرفتن.
                  و اگر LED شما به جریان بیشتری نیاز داره میتونه به این معنی باشه که هنگام ساخت چندین LED به صورت موازی در یک پکیج قرار گرفتن. (مثل بعضی از LED های پاور، ولتاژ استاندارد ولی جریان بیشتر برای درایو)

دیدگاه

سلام خدمت متخصصین عزیزدوستان من چندتا لامپ LED دوازده و ۱۵ وات دارم . میخوام LEDهای روی برد رو با دوتا باتری قلمی یک و نیم ولت سری شده تست کنم ولی وقتی ولتاژ ۳ ولت به LEDهای SMD اعمال میکنم روشن نمیشن. ولتاژ کاریشون چند ولته؟LEDها همه سالم هستند.
                    ببین دوست عزیز اگر میخایی تعمیر کنی یه مقاومت ۲۰۰ اهم بزار وسط یه تیکه سیم بعد یه سر سیم رو به مثبت ورودی جریان بزن و سر دیگر اون سیم رو نوبتی به هر کدوم از ال ای دی ها بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X