اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاترین دمای قابل تحمل برای LED چی میزان است؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالاترین دمای قابل تحمل برای LED چی میزان است؟؟؟

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
    سلام
    ارادت
    خوب خیلی هم عالی شما همین هیت سینک را بدون فن تست کنید ببیند دما بالای 60درجه نره که دیگه مشکل حله .کاملا موافق هستم فن در بلند مدت دردسر داره اون مشکل منبع تغذیه مجزا هم که هست .اگر با این هیت سینک بدون فن جواب نگرفتید احتمالا با هیت سینک اصلی 478 جواب می گیرید(بدون فن)

این ال ای دی من نمی دونم اصلی هست یا نه اما من این برد دارها را به چیپ های یک دست 50وات ترجیح می دهم چون اینها یدونه از ledها بسوزه عوض می کنید یا با سیم یکسره می کنید اما چیپ بسوزه کلش را باید دور بندازید.

من اتاقم 12متره چراغ ال ای دی حبابی از همین کارخانه ای ها دارم 50وات سفید مهتابی نورش مستقیمه اتاقم خوب روشن میشه اگر شما اتاقتون بزرگه و قراره نور از سقف بتابه ممکنه خوب روشن نشه.(اینم باید تست کنید)

هیت سینکم محاسباتش خیلی پیچیده نیست(من بلد نیستم اما در ظاهر چیز خاصی نداره) اما وقتی میشه حساب کرد که مشخصات حرارتی اون هیت سینک را سازنده در دیتا شیت نوشته باشه

The free flat plate heat sink calculator is a tool for calculating the perfomance a heat sink formed from a flat sheet of metal cool via natural convection and radiation

شما که خودتون استادید heatsink calculatorرا سرچ کنید کلی سایت میاره
    سلام وعرض ادب.... باز هم ممنون برای پاسخ و همفکری...
    محمد خان خنک کننده 478 مدل قدیمی به سختی گیر میاد.... اون مدل که شما میفرمایید را یک مدل دارم.... TEC
    مدل 06 را به خوبی جواب میدهد... چه برسد به ال ای دی پاور..... میتوان گفت (در تاپیک المان سر کننده قبلا عرض کردم)
    ساده ترین هیتسینک آلومینیومی تراش خورده که از دسته مدلهای هیت پاییپی و مدلهای حرفه ای نباشد و TEC را راه اندازی
    (آن هم به بهترین حالت ) کند و در قسمت سرمایشی برفک بگیرید... همین سری قدیمی 478 اینتل است (نه سری جدید آن)
    مثل مدل زیر.....

صد درصد قبول دارم که این مدل جواب میدهد... اما خوب کمیاب است.... این سایت هم شک دارم داشته باشد... یکی دارم ولی جزو نمونه هیتسینکهای تست
    هست برای تست دفع حرارت.... نمیتوانم آن را استفاده کنم.... استوک ها را هم انگار تخمشو ملخ خرده... یکی از دوستان تو کار کامپیوتر است.... پرسید...
    گفت چند وقت پیش یکی آمد و تمام هیتسینکهای دست دوم را از بازار جمع کرد و برد.....من خیلی وقت است که دنبال یک مدل خنک کننده AMD میگردم
    که روی CPU های انگار مدل 2 خود عرضه میکرد... آنها هم بسیار عالی است...... اما کمیاب....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      سلام وعرض ادب.... باز هم ممنون برای پاسخ و همفکری...
      محمد خان خنک کننده 478 مدل قدیمی به سختی گیر میاد.... اون مدل که شما میفرمایید را یک مدل دارم.... TEC
      مدل 06 را به خوبی جواب میدهد... چه برسد به ال ای دی پاور..... میتوان گفت (در تاپیک المان سر کننده قبلا عرض کردم)
      ساده ترین هیتسینک آلومینیومی تراش خورده که از دسته مدلهای هیت پاییپی و مدلهای حرفه ای نباشد و TEC را راه اندازی
      (آن هم به بهترین حالت ) کند و در قسمت سرمایشی برفک بگیرید... همین سری قدیمی 478 اینتل است (نه سری جدید آن)
      مثل مدل زیر.....

صد درصد قبول دارم که این مدل جواب میدهد... اما خوب کمیاب است.... این سایت هم شک دارم داشته باشد... یکی دارم ولی جزو نمونه هیتسینکهای تست
      هست برای تست دفع حرارت.... نمیتوانم آن را استفاده کنم.... استوک ها را هم انگار تخمشو ملخ خرده... یکی از دوستان تو کار کامپیوتر است.... پرسید...
      گفت چند وقت پیش یکی آمد و تمام هیتسینکهای دست دوم را از بازار جمع کرد و برد.....من خیلی وقت است که دنبال یک مدل خنک کننده AMD میگردم
      که روی CPU های انگار مدل 2 خود عرضه میکرد... آنها هم بسیار عالی است...... اما کمیاب....

ارادت

این 478ها اکثرا پایه پلاستیکش میشکنه و هیت سینکهاش باید تو بازار پیدا بشه قطعا اینها که ضایعات کامپیوتر می خرند دارند تو سایت دیوار شماره هاشون را بردارید زنگ بزنید قطعا پیدا می کنید مخصوصا اگر 10تا به بالا می خواهید .اما فن amdکلا کمیابه از قدیم هم همین طور بود چون کلا سیستم amdکم بود
      یکی از بچه های تهران که قدیم باهاش کار می کردم قطعا می تونه براتون تعداد پیدا کنه خودشم نداشته باشه آشنا داره (البته دو ساله ازش خبر ندارم چون دیگه کامپیوتر کار نمی کنم)یک موقع خواستید شماره اش را براتون می فرستم باهاش در تماس باشید
      478این سایت که لینک گذاشتید فرضا موجود داشته باشه به درد نمی خوره دقت کنید گوشتش یا همون ضخامت کف هیت سینک خیلی کمتر از مدل اورجینال است

شما که تهران هستید فرصت کنید بروید فروشگاه های هیت سینک فروشی قطعا چیزهای خیلی بهتر از 478پیدا می کنید البته احتمالا قیمتشون هم بالا است

یک کار ارزون هم که در آمپلی فایرهای وطنی قدیمی دیدم انجام می دهند اینه که میاند ترانزیستور را روی یک ورق ضخیم آلومینوم پیچ می کنند بعد اون ورق را به بدنه آهنی دستگاه پیچ می کنند چون بدنه آهنی بزرگ است اتفاقا خیلی خوب و ارزان ترانزیستورها خنک میشه کلی آمپلی فایر مدل 30-40سال پیش تعمیر کردم که تمام ساخت ایران بود(گارگاه زیر پله ای) و همین روش را استفاده کرده بودند .خلاصه اگر قراره برای لامپ بدنه درست کنید می تونید از آهن استفاده کنید که به خنک کاری کمک کنه
      جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۲۰ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸.
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

ارادت

شما که تهران هستید فرصت کنید بروید فروشگاه های هیت سینک فروشی قطعا چیزهای خیلی بهتر از 478پیدا می کنید البته احتمالا قیمتشون هم بالا است

یک کار ارزون هم که در آمپلی فایرهای وطنی قدیمی دیدم انجام می دهند اینه که میاند ترانزیستور را روی یک ورق ضخیم آلومینوم پیچ می کنند بعد اون ورق را به بدنه آهنی دستگاه پیچ می کنند چون بدنه آهنی بزرگ است اتفاقا خیلی خوب و ارزان ترانزیستورها خنک میشه کلی آمپلی فایر مدل 30-40سال پیش تعمیر کردم که تمام ساخت ایران بود(گارگاه زیر پله ای) و همین روش را استفاده کرده بودند .خلاصه اگر قراره برای لامپ بدنه درست کنید می تونید از آهن استفاده کنید که به خنک کاری کمک کنه
        سلام مجدد....
        محمد خان این که عکس گذاشتید هیت سینک CPU مدل پنتیوم 2 هست و دوستمون نوشته AMD....
        اون مدل که من لینکش را قرار دادم فیک پنتیون 3 هست.....
        کلا همان مدل دیپ کول 20 پره است و مدل 478 فیک بازار که قبلا هم خریدم 27 پره....
        و هیتسینک استاندارد AMD M2 , M3 هم 35 پره... خوب خنک کنندگی هم در هر کدام
        به شدت افزایش یافته است (با افزایش تعداد پره) .....
        همه مدلها را یکی دارم .... همه رفرنس من و برای تست هستند....
        از دست این ایرانی ها...... چه کارهایی که نمیکنن.... فکر بدی هم نیست... برای شمال میخواستم همین کار را بکنم و وصل کنم به حفاظ
        پنجره...و بعد روی آن را اسپری پلاستیک ضد آب کننده بزنم (قوطی پنجره ....
        پ.ن: محمد جان من آخر نفهمیدم شما چی کاره هستید ماشا... در همه رشته ها دستی بردید....
        لطف میکنید.... شماره را در پی ام بدهید.... اون لینک ایسام هم خوبه 5 عدد ای ام دی... اگر همان باشد
        البته از پیچ بستن نشان میدهد که فیک است......از ایسام به چه صورت خرید میشه کرد؟؟؟؟
        جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۵۶ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸.
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام مجدد....
          محمد خان این که عکس گذاشتید هیت سینک CPU مدل 386 هست و دوستمون نوشته AMD....
          اون مدل که من لینکش را قرار دادم فیک 486 یا همان پنتیوم هست.....
          کلا همان مدل دیپ کول 20 پره است و مدل 478 فیک بازار که قبلا هم خریدم 27 پره....
          و هیتسینک استاندارد AMD M2 , M3 هم 35 پره... خوب خنک کنندگی هم در هر کدام
          به شدت افزایش یافته است (با افزایش تعداد پره) .....
          همه مدلها را یکی دارم .... همه رفرنس من و برای تست هستند....
          از دست این ایرانی ها...... چه کارهایی که نمیکنن.... فکر بدی هم نیست... برای شمال میخواستم همین کار را بکنم و وصل کنم به حفاظ
          پنجره...و بعد روی آن را اسپری پلاستیک ضد آب کننده بزنم (قوطی پنجره ....
          پ.ن: محمد جان من آخر نفهمیدم شما چی کاره هستید ماشا... در همه رشته ها دستی بردید....
          لطف میکنید.... شماره را در پی ام بدهید.... اون لینک ایسام هم خوبه 5 عدد ای ام دی... اگر همان باشد
          البته از پیچ بستن نشان میدهد که فیک است......از ایسام به چه صورت خرید میشه کرد؟؟؟؟
          سلام
          ارادت
          تا اونجا که من دیدم و سرچ کردم 386این شکلی نیست وسطش گیره فلزی داره این پلاستیکی های دو طرف گیره 478است.البته شما استادش هستید شایدم من اشتباه می کنم .اون amdهم چرت نوشته رو فن زده اینتل بعد طرف نوشته amd

همه کاره هیچ کاره دقیقا منم

ایسام مثل بقیه فروشگاه ها اکانت میسازید فروشنده جنس را ارسال می کنه تا رسید دستتون تو سایت تایید می کنید بعد ایسام پول را میریزه به حساب فروشنده یعنی تا شما تایید نکنید فروشنده پولی دریافت نمی کنه .می تونید از فروشنده بپرسید اورجیناله یا نه اگر فن رسید دستتون اورجینال نبود مرجوعش می کنید و پولتون را از ایسام می گیرید
          ولتر

دیدگاه

محمد جان این AMD اصل است ولی خیلی گرون میده...... به نظر من نمیارزه.....

راستی محمد جان در بالا اشتباه تایپ کردم.... اولی پنتیوم 2 و دومی پنتیوم 3 هست.... پنتیوم 4 کلا هیتسینک آن متفاوت است
            و معمولا خورشیدی هست....
            جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۵۲ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸. دلیل: اشتباه تایپی

دیدگاه

محمد جان این AMD اصل است ولی خیلی گرون میده...... به نظر من نمیارزه.....

راستی محمد جان در بالا اشتباه تایپ کردم.... اولی 286 و دومی 386 هست.... پنتیوم کلا هیتسینک آن متفاوت است
              راستش نمی دونم قیمتش مناسبه یا گرون چون تو بازار نیستم
              یعنی این 478یا پنتیوم4 نیست؟؟؟!!!

اون مدلهای قدیم گیره هاشون فلزی بود تا اونجا که من می دونم این مال پنتیوم4 است
              ولتر

دیدگاه

کلا تجربه ای که دارم.... هیچ کدوم از این سری ها بدون فن فکر نکنم بتوان دما را زیر 50 -60 درجه نگه داشت....
                باید فن به کار بگیریم یا مدل هیت پایپ دار ایستاده حدود 4 تا لوله ای به بالا استفاده بشه.... این LED محمد جان خیلی
                نور داره .... به صورت غیر مستقیم ... کل اتاق را مثل روز میکنه... نچرال هم هست و انگار روز شده.... دیگه به صورت مستقیم
                که کور کننده است.... دیگه SMD اون سئول هست دیگه... فروشنده با با محکمی گفت که شک نکن که سوئل است... ما اعتبارمون بالاست...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستش نمی دونم قیمتش مناسبه یا گرون چون تو بازار نیستم
                یعنی این 478یا پنتیوم4 نیست؟؟؟!!!

اون مدلهای قدیم گیره هاشون فلزی بود تا اونجا که من می دونم این مال پنتیوم4 است
                نه این مدل که لینک قرار دادید پنتیوم تو هست ..... داشتم سیستماشو و بعد هم هیتسینکاشو برداشتم .....
                اون مدل هم که من قرار دادم پنتیوم 3 است ولی فیکش..... نوشتم اشتباهی 286 و 386.... امشب یک چیزیم میشه
                286 و 386 که اصلا یک هیتسینک ساده یادمه داشتن با یک فن ریز..... من همان پنتیوم 2 و 3 را میخواستم بگم
                جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۵۵ ۱۳۹۹/۰۹/۱۸.

دیدگاه

کلا تجربه ای که دارم.... هیچ کدوم از این سری ها بدون فن فکر نکنم بتوان دما را زیر 50 -60 درجه نگه داشت....
                  باید فن به کار بگیریم یا مدل هیت پایپ دار ایستاده حدود 4 تا لوله ای به بالا استفاده بشه.... این LED محمد جان خیلی
                  نور داره .... به صورت غیر مستقیم ... کل اتاق را مثل روز میکنه... نچرال هم هست و انگار روز شده.... دیگه به صورت مستقیم
                  که کور کننده است.... دیگه SMD اون سئول هست دیگه... فروشنده با با محکمی گفت که شک نکن که سوئل است... ما اعتبارمون بالاست...

نه این مدل که لینک قرار دادید پنتیوم تو هست ..... داشتم سیستماشو و بعد هم هیتسینکاشو برداشتم .....
                  اون مدل هم که من قرار دادم پنتیوم 3 است ولی فیکش..... نوشتم اشتباهی 286 و 386.... امشب یک چیزیم میشه
                  286 و 386 که اصلا یک هیتسینک ساده یادمه داشتن با یک فن ریز..... من همان پنتیوم 2 و 3 را میخواستم بگم
                  پنتیوم 2هم این شکلی نیست این لینک را ببینید

جز پنتیوم 4تا اونجا که من می دونم هیچ سوکتی دوتا گیره پلاستیکی در دو طرف نداره
                  ولتر

دیدگاه

پس من دارم پیر میشم.... انگار حق با شماست.... پوزش میخوام

دیدگاه

پس من دارم پیر میشم.... انگار حق با شماست.... پوزش میخوام
                      اختیار دارید این حرفها چیه .
                      حالا اصلا پنتیوم چند باشه مهم نیست مهم اینه ledشما خنک بشه
                      تلفن هم براتون pmزدم
                      تو سایت کری یک سری هیت سینک گذاشته تمام استوانه ای مثل هیت سینکهای جدید اینتله
                      ولتر

دیدگاه

اختیار دارید این حرفها چیه .
                        حالا اصلا پنتیوم چند باشه مهم نیست مهم اینه ledشما خنک بشه
                        تلفن هم براتون pmزدم
                        تو سایت کری یک سری هیت سینک گذاشته تمام استوانه ای مثل هیت سینکهای جدید اینتله
                        https://www.cree.com/led-components/...ies-heat-sinks
                        سلام و صبح به خیر....
                        نه من دو تا کامپیوتر قدیمی داشتم و بازیافتش کردم فکر میکردم پنتیو م تو و تیری هست...
                        چه جالب.... سایت کری نمونه ها را قرار داده و واتهاشو نوشته.....
                        محمد خان من فکر کنم ال ای دی من بیش از 50 وات باشه.... خیلی گرم میکنه.....
                        در مورد سئول بودن SMD ها فکر کنم درست گفته باشه چون هم کیفیت نورش بالاست و هم
                        در سایتشون SMD سئول را به صورت رول میفروشند......

https://ccled.ir/product-category/smd/smd3030/
                        https://ccled.ir/product-category/smd/module-smd/

دیدگاه

سلام و صبح به خیر....
                          نه من دو تا کامپیوتر قدیمی داشتم و بازیافتش کردم فکر میکردم پنتیو م تو و تیری هست...
                          چه جالب.... سایت کری نمونه ها را قرار داده و واتهاشو نوشته.....
                          محمد خان من فکر کنم ال ای دی من بیش از 50 وات باشه.... خیلی گرم میکنه.....
                          در مورد سئول بودن SMD ها فکر کنم درست گفته باشه چون هم کیفیت نورش بالاست و هم
                          در سایتشون SMD سئول را به صورت رول میفروشند......

https://ccled.ir/product-category/smd/smd3030/
                          https://ccled.ir/product-category/smd/module-smd/
                          https://ccled.ir/product/module-smd-50w-seoul-natural/
                          سلام
                          ارادت
                          دیدم روی ال ای دی مینویسند 100وات اما توان واقعیش 50واته اما برعکسش وجود نداره پس قطعا روی ال ای دی شما نوشته 50وات بیشتر نیست و همان 50 واته .
                          با مولتی متر جریان و ولتاژ در حال کار ال ای دی را بررسی کنید و توان را محاسبه کنید که یک موقع توان بیش از 50وات نباشه و ال ای دی ها بسوزه .شاید درایور مناسب ال ای دی شما نباشه .حتما تست کنید.

دلیل احساس گرمای زیاد اینه که اندازه برد چراغ 50وات معمول در بازار حداقل 3برابر این برده .این چون کوچیکه حرارت متمرکز میشه و احساس می کنید خیلی داغ می کنه .برای همین شما باید از هیت سینک ضخیم استفاده کنید که حرارت پشت ال ای دی سریع دفع بشه .
                          بخاری برقی اتاق من بالای 1500واته اما هویه من نهایت 60واته .هویه خیلی داغ تر از بخاری به نظر میاد اما در واقع توان بخاری 10ها برابر هویه است .
                          جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۰:۲۶ ۱۳۹۹/۰۹/۱۹.
                          ولتر

دیدگاه

سلام
                            ارادت
                            دیدم روی ال ای دی مینویسند 100وات اما توان واقعیش 50واته اما برعکسش وجود نداره پس قطعا روی ال ای دی شما نوشته 50وات بیشتر نیست و همان 50 واته .
                            با مولتی متر جریان و ولتاژ در حال کار ال ای دی را بررسی کنید و توان را محاسبه کنید که یک موقع توان بیش از 50وات نباشه و ال ای دی ها بسوزه .شاید درایور مناسب ال ای دی شما نباشه .حتما تست کنید.

دلیل احساس گرمای زیاد اینه که اندازه برد چراغ 50وات معمول در بازار حداقل 3برابر این برده .این چون کوچیکه حرارت متمرکز میشه و احساس می کنید خیلی داغ می کنه .برای همین شما باید از هیت سینک ضخیم استفاده کنید که حرارت پشت ال ای دی سریع دفع بشه .
                            بخاری برقی اتاق من بالای 1500واته اما هویه من نهایت 60واته .هویه خیلی داغ تر از بخاری به نظر میاد اما در واقع توان بخاری 10ها برابر هویه است .
                            سلام و عرض ادب... بله باید تست بگیرم... اما ولتاژ در زمان اتصال 32 ولت بود و جریان محدود روی درایو 1500 نوشته ....
                            پس نباید بیشتر از 48 وات باشه.... اما خوب انگار سری جدید چیپها لومن بر واتشان خیلی بالاتر از سری قبلی هاست....

محمد خان این چیپهای بزرگتر که میفرمایید به چه صورت است... ؟؟
                            من فکر کردم این که من خریدم نصیت به COB ها از همه بزرگتر است
                            میتونید چند تا نمونه نشون بدید؟؟؟؟ و خلاصه چه هیتسینکی به نظر
                            شما برای این ال ای دی من مناسب است تا فن قرار ندهم.......

دیدگاه

سلام و عرض ادب... بله باید تست بگیرم... اما ولتاژ در زمان اتصال 32 ولت بود و جریان محدود روی درایو 1500 نوشته ....
                              پس نباید بیشتر از 48 وات باشه.... اما خوب انگار سری جدید چیپها لومن بر واتشان خیلی بالاتر از سری قبلی هاست....

محمد خان این چیپهای بزرگتر که میفرمایید به چه صورت است... ؟؟
                              من فکر کردم این که من خریدم نصیت به COB ها از همه بزرگتر است
                              میتونید چند تا نمونه نشون بدید؟؟؟؟ و خلاصه چه هیتسینکی به نظر
                              شما برای این ال ای دی من مناسب است تا فن قرار ندهم.......
                              سلام
                              ارادت
                              حالا فرصت داشتید یه تست جریان هم بگیرید ضرر نداره
                              بله لومن بر وات چیپ های مرغوب خیلی بیشتر از چیپهای نامرغوب یا قدیمی است .مثلا چیپهای خوب هر وات حدود 170لومن هم می دهند اما چیپهای بد یا قدیمی 60-80لومن بیشتر نمی دهند

چیپ بزرگتر نمی گویم . بحثم برد بزرگتره دقیقا لامپهای ال ای دی خانگی را شما بخرید مدل 50وات که یکیش الان تو اتاق منه چیپ هایsmdبا فاصله خیلی بیشتر روی برد بزرگتر لحیم شده مثل اینها

module 48watt voltage dc :26-32v current : 1500MA size pcb:232*44mm seoul smd 3030 color:warm white 3000-3200 lumen 130-140LM/ 1w

الان اندازه این برد بالای 5برابر برد شما است .
                              اگر دما سنج دارید. شما که ماشا الله کلی هیت سینک دارید تست کنید هر هیت سینکی دماش بالای 60 نرفت همان را انتخاب کنید اگرم جواب نگرفتید دیگه به ناچار باید به فکر خرید از بازار باشید
                              ولتر

دیدگاه

سلام
                                ارادت
                                حالا فرصت داشتید یه تست جریان هم بگیرید ضرر نداره
                                بله لومن بر وات چیپ های مرغوب خیلی بیشتر از چیپهای نامرغوب یا قدیمی است .مثلا چیپهای خوب هر وات حدود 170لومن هم می دهند اما چیپهای بد یا قدیمی 60-80لومن بیشتر نمی دهند

چیپ بزرگتر نمی گویم . بحثم برد بزرگتره دقیقا لامپهای ال ای دی خانگی را شما بخرید مدل 50وات که یکیش الان تو اتاق منه چیپ هایsmdبا فاصله خیلی بیشتر روی برد بزرگتر لحیم شده مثل اینها

module 48watt voltage dc :26-32v current : 1500MA size pcb:232*44mm seoul smd 3030 color:warm white 3000-3200 lumen 130-140LM/ 1w

الان اندازه این برد بالای 5برابر برد شما است .
                                اگر دما سنج دارید. شما که ماشا الله کلی هیت سینک دارید تست کنید هر هیت سینکی دماش بالای 60 نرفت همان را انتخاب کنید اگرم جواب نگرفتید دیگه به ناچار باید به فکر خرید از بازار باشید
                                https://ledbank.ir/product/%d9%87%db...a%d8%b9%d9%84/
                                سلام مجدد....
                                متوجه شدم .... پس برد را میفرمایید.... خوب برد بزرگتر بهتر نیست؟؟
                                نه محمد خان باید فن را انگار قرار دهم..... هر چی هیتسینک داشتم تست کردم
                                من کلا 60 درجه را هم قبول ندارم... باید هم دمای محیط و کمی ماکزیمم بالاتر باشد
                                محمد جان از لامپ اتاقتون عکس قرار میدهید؟؟؟؟ ببینم چیه؟؟؟
                                محمد خان.... در بازار چند برند معروف چیپ LED هست و کدام ها بهتر هستند...؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X