اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درمورد مدار شارژر و افزایش ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درمورد مدار شارژر و افزایش ولتاژ

سلام دوستان،
    من یه مدار دارم که از ماژول esp8266 استفاده میکنم به عنوان کنترلر، برای برق مدار از یدونه باطری 18650 استفاده میکنم که از ماژول شارژر tp4056 برای شارژش استفاده میکنم، و دوتا سنسور نوری هم وصل کردم به esp، و چون سنسورا توی ولتاژ بین 10 تا 20 کار میکنن از ماژول xl6009 استفاده کردم و خروجی رو روی 12 ولت گذاتشم که هم سنسورا روشن بشن و هم اگر تا 2 ولت افت ولتاژ پیدا شد مشکلی پیش نیاد ( ولتاژ خروجی رو بیشتر نزاشتم چون به نظرم باعث میشه باتری زودتر تموم بشه، هیچ دلیل علمی ندارم براش ، رشته من هم کامپیوتره و هرچی بلدم عملی کار کردم تا یکم یادگرفتم )،

تا الان اینارو به صورت ماژول های جدا استفاده میکردم و ازشون نتیجه گرفتم، حالا میخوام بیام اینارو بیارم روی یه برد PCB که قطعات به صورت smd باشن و دیگه اونجوری ماژول ماژول نباشه کار، این شماتیک رو کشیدم ولی نمیدونم درسته یا نه، اگر کسی میتونه بی زحمت بررسی کنه که ایا درست هست یا نه و اگر پیشنهادی برای بهتر شدن مدار هست ممنون میشم بهم بگین.

( برای خاموش و روشن کردن سنسور ها هم توی شماتیک دوتا ترانزیستور گذاتشم که نمیدونم درسته یا نه ( توی چیزایی که عملی کار کردم این مورد رو استفاده نکردم ) توی یه تاپیک دیگه ( اینجا ) توضیح دادم که اگر کسی میتونه در اون مورد هم کمکم کنه.

توضیحات اضافه :
    شماتیک شامل برد ماژول tp4056 مدل محافظ دار (که وقتی باطری پر شده شارژ رو قطع میکنه)
    خروجی شارژر هم وصل میشه به esp با استفاده از رگلاتور و هم وصل میشه به برد ماژول xl6009 برای افزایش ولتاژ و تامین برق سنسورهای نوری

باتشکر از تمام دوستان

برای دیدن تصویر بزرگ مدار اینجا کلیلک کنید

لطفا صبر کنید...
X