اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلمپ متر چی بخرم؟ چه برندی؟ چه قابلیتهای داشته باشد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کلمپ متر چی بخرم؟ چه برندی؟ چه قابلیتهای داشته باشد؟

سلام دوستان و اساتید گرامی....
    مدتی است که به فکر خرید کلمپ متر افتادم.....
    1- چه برندی بخرم که نه گران باشد و هم دقیق؟
    2- چه پارامترهایی باید داشته باشد؟؟
    3- دقت این سری از مولتیمترها تا چه اندازه است؟
    4- کلا کلمپ مترها با قسمت چنگکشان چه پارامترهایی را اندازه میگیرند و آیا همه پارامترها
    را با چنگک میتوان سنجید و یا فقط آمپر را میتوان اندازه گرفت و بقیه با پراب انجام میشود؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

پاسخ : کلمپ متر چی بخرم؟ چه برندی؟ چه قابلیتهای داشته باشد؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام دوستان و اساتید گرامی....
    مدتی است که به فکر خرید کلمپ متر افتادم.....
    1- چه برندی بخرم که نه گران باشد و هم دقیق؟
    2- چه پارامترهایی باید داشته باشد؟؟
    3- دقت این سری از مولتیمترها تا چه اندازه است؟
    4- کلا کلمپ مترها با قسمت چنگکشان چه پارامترهایی را اندازه میگیرند و آیا همه پارامترها
    را با چنگک میتوان سنجید و یا فقط آمپر را میتوان اندازه گرفت و بقیه با پراب انجام میشود؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید....
    با سلام به شما دوست عزیز......امپرمترهای انبری ...یا
    کلمپ متر مانند مولتی مترها عمل می کنند ....اما فقط امپر را می*توانند با
    انبر خود که دور سیم یا کابل حلقه می شود اندازه بگیرند....به نظر من از نشان HIOKI یا
    KIYORITSU اگه بتوانی بخری که جزو بهترین ها هستند... و اهم و... ولت... را هم باید با پروب مانند بقیه
    مولتی مترها اندازه گرفت.........سلامت باشید.....
    جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۲۲:۳۲ ۱۴۰۰/۰۳/۲۹.

دیدگاه

با س:various_024:لام به شما....یکی از نمونه های بسیار خوب امپرمتر انبری...به نام...کلمپ متر... شناخته میشود از شرکت
      HIOKI
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۲۲:۳۶ ۱۴۰۰/۰۳/۲۹.

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر از دوستان....
        پس فقط انبر میتواند جریان را اندازه گیری کند....
        جریان DC را اندازه گیری میکند و یا فقط AC؟؟؟
        پ.ن: هیوکی خوب بعد از فلوک در رشته مولتیمتر و
        وسایل اندازه گیری... بهترین برند است و باید گران باشد....
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام سیناجان ،
          1- رنج آمپر اندازه گیری مورد نیاز شما بسیار مهمه ، کلمپ ها اصولا در رنج ها 40 ، 100 ، 400 ، 1000 ، 2000 آمپر تولید میشن ، که هر چه قدر آمپرشون کمتر باشه چنگک کوچکتر و رزولوشن بالا میره ، بنابراین اول باید نیاز خودتون رو مشخص کنید ،
          2- سرعت اندازه گیری دستگاه مهمه ، معمولا هرچقدر گرونتر باشه ، سرعتش بیشتره
          3- داشتن امکاناتی نظیر TrueRMS و MAX/MIN و .... که در بقسه مولتی متر های معمولی مورد توجه هست
          4- جریان AC /*DC ، کلمپ های AC قیمت کمتری داره و نمیتونه جریان DC رو بسنجه ، اما کلمپ های DC به خاطر بهره بردن از سنسور اثرهال َAC/DC رو میتونه بسنجه ،

من خودم 4 تا کلمپ متر دارم ، یکی UNI-T UT210E برای کارهای دقیق با جریان کم ، که رزلوشن 1 میلی آمپری داره و دقتش هم قابل قبوله تا 100 آمپر هم میتونه بزنه ، یدونه UT203+ دارم برای جریان 400 آمپر ، یدونه هم لوترون تایوانی دارم که کیفیت و سرعت بسیار بالایی داره و تا 2000 آمپر میزنه

مورد قابل توجه اینه که هیچ وقت یه کلمپ دقت اندازه گیری جریانش به متد اندازه گیری معمولی سیمی نمیرسه ،
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر از دوستان....
            پس فقط انبر میتواند جریان را اندازه گیری کند....
            جریان DC را اندازه گیری میکند و یا فقط AC؟؟؟
            پ.ن: هیوکی خوب بعد از فلوک در رشته مولتیمتر و
            وسایل اندازه گیری... بهترین برند است و باید گران باشد....
            سلام آقا سینا بله هیوکی گران هست تا حدی ولی من در شرکت دیدم
            که تا پانزده سال کارکرده خراب هم نشده و به نظرم ارزش داره
            قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
              سلام سیناجان ،
              1- رنج آمپر اندازه گیری مورد نیاز شما بسیار مهمه ، کلمپ ها اصولا در رنج ها 40 ، 100 ، 400 ، 1000 ، 2000 آمپر تولید میشن ، که هر چه قدر آمپرشون کمتر باشه چنگک کوچکتر و رزولوشن بالا میره ، بنابراین اول باید نیاز خودتون رو مشخص کنید ،
              2- سرعت اندازه گیری دستگاه مهمه ، معمولا هرچقدر گرونتر باشه ، سرعتش بیشتره
              3- داشتن امکاناتی نظیر TrueRMS و MAX/MIN و .... که در بقسه مولتی متر های معمولی مورد توجه هست
              4- جریان AC /*DC ، کلمپ های AC قیمت کمتری داره و نمیتونه جریان DC رو بسنجه ، اما کلمپ های DC به خاطر بهره بردن از سنسور اثرهال َAC/DC رو میتونه بسنجه ،

من خودم 4 تا کلمپ متر دارم ، یکی UNI-T UT210E برای کارهای دقیق با جریان کم ، که رزلوشن 1 میلی آمپری داره و دقتش هم قابل قبوله تا 100 آمپر هم میتونه بزنه ، یدونه UT203+ دارم برای جریان 400 آمپر ، یدونه هم لوترون تایوانی دارم که کیفیت و سرعت بسیار بالایی داره و تا 2000 آمپر میزنه

مورد قابل توجه اینه که هیچ وقت یه کلمپ دقت اندازه گیری جریانش به متد اندازه گیری معمولی سیمی نمیرسه ،
              سلام و عرض ادب خدمت دو دوست عزیز ..... بله هیوکی که بهترین است......
              جناب حسینی عزیز شما دقیقا درست میفرمایید.....بسته به میزان جریان اندازه گیری باید دقت هم کم و زیاد شود....
              تحقیقی که کردم همین سایت خودمان چند مدل از همین برند یونیت دارد.... با رنجها و مدلهای مختلف.....
              به این صورت که فهمیدم با انبر نمیتوان ولتاژ را سنجید و فقط جریان را میسنجد.....
              جناب حسینی عزیز من خیلی وقت است که به دنبال یک امپر متر حدود 20 - 50 تا ماکزیمم 100 آمپر هستم که
              هم DC وهم AC را با آن بسنجم و دقتی تا همان یک یا حتی 10 تا 100 میلی امپر داشته باشد که میشود مثلا0.1
              آمپر.... یکی دو مولتیمتر دقیق دارم که متاسفانه همه فقط تا 10 آمپر را اندازه گیری میکنند.... حال حداقل تا 20
              امپر هم بیشتر کارهای من را راه میاندازد.... 10 آمپر خیلی کم است.... اما برای این که نیازی به خرید آمپر متر
              بالا در آینده پیش نیاید.... حدود 50 تا ماکزیمم 100 آمپر کفایت دارد.... خوب اگر کلامپ باشد که راحت تر خواهد
              بود..... و دقت هم عرض کردم 0.1 کفایت میکند و دقت بالاتر را با مولتیمتر خودم که 10 آمپر بوده و دقتی بالا
              اندازه گیری میکنم..... خلاصه عرایضم.....: دستگاهی ترجیهی کلامپی که آمپر AC و مخصوصا DC را با دقت 1 تا 10
              یا حتی 100 میلی امپر در حدود ماکزیمم 20 تا 50 و آخرش 100 آمپر اندازه گیری کند... نیازی هم به مولتیمتر کلامپ
              ندارم و فقط جریان باشد.... کفایت دارد.... یعنی آمپرمتر کلامپی..... میتوانید من را با چند مدل آشنا کنید....؟
              با تشکر......

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این را هم یادم رفت عرض کنم ... هر چه انبر کوچکتر باشد برای من بهتر است...
              ماکزیمم قطر سیمی که دیدم یا کار کردم از قطر لوله آب بیشتر نبوده من الکترونیک
              کار هستم وبیشتر با سیمهای قطر پایین کار کردم تا بالا..... پس گر با کاهش قطر انبر و
              جریان اندازه گیری (حدود زیر 50 آمپر) دقت بالا میرود که چه بهتر..... همان خوب است...

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت دو دوست عزیز ..... بله هیوکی که بهترین است......
                جناب حسینی عزیز شما دقیقا درست میفرمایید.....بسته به میزان جریان اندازه گیری باید دقت هم کم و زیاد شود....
                تحقیقی که کردم همین سایت خودمان چند مدل از همین برند یونیت دارد.... با رنجها و مدلهای مختلف.....
                به این صورت که فهمیدم با انبر نمیتوان ولتاژ را سنجید و فقط جریان را میسنجد.....
                جناب حسینی عزیز من خیلی وقت است که به دنبال یک امپر متر حدود 20 - 50 تا ماکزیمم 100 آمپر هستم که
                هم DC وهم AC را با آن بسنجم و دقتی تا همان یک یا حتی 10 تا 100 میلی امپر داشته باشد که میشود مثلا0.1
                آمپر.... یکی دو مولتیمتر دقیق دارم که متاسفانه همه فقط تا 10 آمپر را اندازه گیری میکنند.... حال حداقل تا 20
                امپر هم بیشتر کارهای من را راه میاندازد.... 10 آمپر خیلی کم است.... اما برای این که نیازی به خرید آمپر متر
                بالا در آینده پیش نیاید.... حدود 50 تا ماکزیمم 100 آمپر کفایت دارد.... خوب اگر کلامپ باشد که راحت تر خواهد
                بود..... و دقت هم عرض کردم 0.1 کفایت میکند و دقت بالاتر را با مولتیمتر خودم که 10 آمپر بوده و دقتی بالا
                اندازه گیری میکنم..... خلاصه عرایضم.....: دستگاهی ترجیهی کلامپی که آمپر AC و مخصوصا DC را با دقت 1 تا 10
                یا حتی 100 میلی امپر در حدود ماکزیمم 20 تا 50 و آخرش 100 آمپر اندازه گیری کند... نیازی هم به مولتیمتر کلامپ
                ندارم و فقط جریان باشد.... کفایت دارد.... یعنی آمپرمتر کلامپی..... میتوانید من را با چند مدل آشنا کنید....؟
                با تشکر......

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این را هم یادم رفت عرض کنم ... هر چه انبر کوچکتر باشد برای من بهتر است...
                ماکزیمم قطر سیمی که دیدم یا کار کردم از قطر لوله آب بیشتر نبوده من الکترونیک
                کار هستم وبیشتر با سیمهای قطر پایین کار کردم تا بالا..... پس گر با کاهش قطر انبر و
                جریان اندازه گیری (حدود زیر 50 آمپر) دقت بالا میرود که چه بهتر..... همان خوب است...
                با این اوصاف پیشنهاد من UNI-T UT210E هست
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

با این اوصاف پیشنهاد من UNI-T UT210E هست
                  سلام و عرض ادب و تشکر فراوان...
                  جناب حسینی عزیز قیمت این مدل چند است؟؟؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر فراوان...
                    جناب حسینی عزیز قیمت این مدل چند است؟؟؟
                    درحال حاضر حدود 1.500.000 تومن
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

درحال حاضر حدود 1.500.000 تومن
                      سلام جناب آقای حسینی عزیز
                      خیلی گرون شده... البته 1500 هم پولی نیست....
                      فکر کنم ساده ترین و ارزانترین کلمپی که بتوانم تهیه کنم که آمپر
                      DC را نیز اندازه گیری کند.... همین مدل یونیت باشد.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X