اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل پالس به مستقیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل پالس به مستقیم

سلام
    قصد داشتم با چنتا وسیله قدیمی یک ساعت یبره دار درست کنم که فقط خودم رو بیدار کنه.
    پس رفتم سراغ یک ساعت کاسیو مچی از این مدلکامپیوتری های قدیمی که بلاستفاده بود
    و همینطور برای ویبره از یک مینی ارمیچر که داخل یک گوشی نوکیا بود استفاده کردم(دل و روده ش رو ریختم بیرون!)

اما مشکل این بود وقتی با مالتی متر دو سر بازر ساعت رو جریان گرفتم متوجه شدم جریان پالس میده( قبلش نمیدونستم!)
    ایا هیچ راهی داره این جریان پالس رو به Dc تبدیل کنم و ارمیچر رو روشن کنم؟( قدرتش مهم نیست چون قراره کنار خودم باشه تا بقیه بیدار نشن)
    آیا میشه جریان رو داخل یک خازن جمع کرد و بعد روی ارمیچر تخلیه اش کرد؟(ولو به اندازه یک ثانیه چون مدت زمان فعالیت زنگ ساعت طولانیه)

پاسخ : تبدیل پالس به مستقیم

نوشته اصلی توسط amir1867 نمایش پست ها
    سلام
    قصد داشتم با چنتا وسیله قدیمی یک ساعت یبره دار درست کنم که فقط خودم رو بیدار کنه.
    و همینطور برای ویبره از یک مینی ارمیچر که داخل یک گوشی نوکیا بود استفاده کردم(دل و روده ش رو ریختم بیرون!)

اما مشکل این بود وقتی با مالتی متر دو سر بازر ساعت رو جریان گرفتم متوجه شدم جریان پالس میده( قبلش نمیدونستم!)
    ایا هیچ راهی داره این جریان پالس رو به Dc تبدیل کنم و ارمیچر رو روشن کنم؟( قدرتش مهم نیست چون قراره کنار خودم باشه تا بقیه بیدار نشن)
    آیا میشه جریان رو داخل یک خازن جمع کرد و بعد روی ارمیچر تخلیه اش کرد؟(ولو به اندازه یک ثانیه چون مدت زمان فعالیت زنگ ساعت طولانیه)
    سلام
    علت پالس داشتن خروجیش برای تغییر صدایی بازره

دیدگاه

سلام

سلام ودرود،
      جریان خروجی آی سی این ساعت ها به اندازه ای نیست که ویبره رو راه اندازی کنه.
      به همین دلیل باید از یک ترانزیستور NPN استفاده کرد.
      با اضافه کردن یک خازن به پایه بیس ترانزیستور میشه پالس خروجی رو تبدیل به ولتاژی نسبتا صاف کرد .
      شبیه مداری که دوستمون قرار دادن.
      موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Matin_Mirzadeh نمایش پست ها
        سلام
        علت پالس داشتن خروجیش برای تغییر صدایی بازره
        ببخشید من یک مقدار دانش الکترونیک م ضغیفه (تازه خیر سرم مثلا رشته دانشگاهیم هم الکترونیک بوده)
        امکانش هست این قطعاتی رو که شماره گذاری کردم در موردشون بیشتر راهنمایی کنید؟(و اینکه چه ترانزیستوری رو تهیه کنم)

----
        اگه درست متوجه شده باشم طبق گفته شما خروجی ساعت جریان ثابت هست ولی بخاطر بازر به پالس تبدیل میشه ,
        یه سوالی که برام پیش اومد
        به نظرتون راهی هست که مبدل پالس رو در داخل ساعت حذف کنم که دیگه نیازی به مدار مبدل نباشه؟(مثلا قطعه خاصی رو بردارم)

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        سلام ودرود
        نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        جریان خروجی آی سی این ساعت ها به اندازه ای نیست که ویبره رو راه اندازی کنه.
        به همین دلیل باید از یک ترانزیستور NPN استفاده کرد.
        با اضافه کردن یک خازن به پایه بیس ترانزیستور میشه پالس خروجی رو تبدیل به ولتاژی نسبتا صاف کرد .
        شبیه مداری که دوستمون قرار دادن.
        موفق و پیروز باشید.

مدار موردنظر شما هم مثل مدار ایشون از مقاومت استفاده میکنه؟
        جدیدترین ویرایش توسط amir1867; ۱۱:۵۵ ۱۴۰۰/۰۶/۲۳. دلیل: ادغام دو نقل قول

دیدگاه

ببخشید من یک مقدار دانش الکترونیک م ضغیفه (تازه خیر سرم مثلا رشته دانشگاهیم هم الکترونیک بوده)
          امکانش هست این قطعاتی رو که شماره گذاری کردم در موردشون بیشتر راهنمایی کنید؟(و اینکه چه ترانزیستوری رو تهیه کنم)

----
          اگه درست متوجه شده باشم طبق گفته شما خروجی ساعت جریان ثابت هست ولی بخاطر بازر به پالس تبدیل میشه ,
          به نظرتون راهی هست که مبدل پالس رو در داخل ساعت حذف کنم که دیگه نیازی به مدار مبدل نباشه؟(مثلا قطعه خاصی رو بردارم)

[FONT=Yekan]
          سلام
          در جواب سوال دومتون بگم اگر مقاومت نزارین ترانزیستور آمپر می کشه.
          جواب سوال اولتون: تا جایی که من می دونم در ساعت ها اوسیلاتور(نوسان ساز) برای این کار تعبیه نشده و خود پردازنده این کار رو به عهده داره و نمی تونین قطعه ای رو حذف کنید.
          در باره قطعات:
          شماره 3: همون خروجی ساعته
          شماره 2: اون یه دکمست برای تست گذاشته بودم و شما نباید بزارین
          شماره 1: موتور DC
          شماره 4: ترانزیستور NPN که مدلشو در ادامه خواهم گفت
          فقط نکته مهم اینه که اون مقاومت 4.7 کیلو اهم رو اگر به 1 کیلو اهم کاهش بدید عملکرد بهتری خواهد داشت.
          مدل ترانزیستور:
          خب. از اونجایی که شما یه موتور ویبره ای ساده می خاین بهش وصل کنید و قرار نیست جریان بالایی مصرف بشه ترنزیستور هایی مثل BD137, BD139 مناسبه
          فقط حواستون به چینش پایه های ترانزیستور باشه.
          موفق باشید

دیدگاه

----

[FONT=Yekan]
            توضیحات قطعات:
            1-موتور ویبره
            2-دکمه فشاری که به جاش یاید دیود 1N4007یا1N4148قرار داد
            3-متصل بشه به خروجی پالس ساعت
            4-ترانزیستور NPNمعمولی مثلBC547یاBC337یاC945

مداری که بنده میگم فقط مقدار مقاومتR3 ;;100کیلواهم هست و به جای
            دکمه فشاری دیود قرار میگیره.
            موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X