اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میدان مغناطیسی موقت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میدان مغناطیسی موقت

سلام خدمت اساتید
    فرمول مربوط به ساخت آهنربا ( میدان مغنایسی موقت) چیه ؟ یعنی مثلا اهنربای موقتی با قدرت 1000 وات بخایم بسازیم نصبت تعداد دور و ... نصبت به ولتاژ چقدره و ...
    بسیار ممنون

پاسخ : میدان مغناطیسی موقت

سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
    مثلا با ولتاژ 220 ولت اگه بخوایم 1 تسلا انرژی ایجاد کنیم یا 10000 وات (هر واحدی)به چه تعداد دور سیم نیاز داریم
    هرچی تعداد دور سیم کمتر باشه میدان قویتر میشه ؟!
    تا کجا میتونیم پیش بریم ؟
    و از این جور سوالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
      سلام خدمت اساتید
      فرمول مربوط به ساخت آهنربا ( میدان مغنایسی موقت) چیه ؟ یعنی مثلا اهنربای موقتی با قدرت 1000 وات بخایم بسازیم نصبت تعداد دور و ... نصبت به ولتاژ چقدره و ...
      بسیار ممنون
      دوست عزیز، احتمالا سن و سالی هم نداشته باشی، من چندتایی از موضوعات شمارو خوندم.ادعا کردی لیسانس داری. شما از نظر من باید بری از ابتدایی شروع کنی دوباره بیای بالا. دوستانی که اینجا هستن اکثرا صاحب تجربه و باسوادن. در شان دوستان نیست امثال شما اینجا پیام بدن. شما چندجایی به دوستان بی احترامی هم کردی. معلومه که از بیسوادی و بی ادبی توامان رنج میبری.

دیدگاه

تایپیک سه سال پیشو بالا میاری !؟ نوکرتم عمه منم بود تا الان مشکلش برطرف شده بود :دی
        در اینجا من به فرمول سیم پیچی برای ساخت آهنربا موقت نیاز داشتم که مشکلم برطرف شد . این پست شما هم که ربطی به سوال من نداشت !

_ در مورد بی احترامی هم هیچ بی احترامی به کسی نکردم جز اینکه یه سوال کردم یکی که فرق آند و کاتد رو نمیدونست میخاست مثلا از من ایراد بگیره با مطرح کردن اشتباه خودش خودشو ناک اوت کرد (که فک میکرد چون آند به + وصل میشه معنی آند میشه مثبت :دی) .منم شفاف سازی کردم فقط. روی صحبتمم با اون بود خودشم پرسید مدرکت چیه که من تازه نصفه نیمه جواب دادم (در حد فهم خودش ). واسه تعریف از خود نبود وگرنه غیر از لیسانس کامپیوتر(خبره برنامه نویسی) / اختراعات و مدارک مربوط به الکترونیک و ... رو هم میگفتم رضومه کامل بشه . همچنین 8 ساله مغازه تعمیراتی دارم یه چیز نشده باز کنم و نتونم از پسش بر بیام چه ecu یا مادربرد چه لامپ !
        اطفاقا من همیشه خودمو پایینتر نشون میدم که بیشتر یاد بگیرم وگرنه اگه ادعام مثل شما باشه که پیشرفتی نمیکردم اونم اینقد سریع در همون حد خودت میمونم
        دانش و شعور هم به سن نیست عزیزم شما فک کن 7 سالمه بعضیا تا پشت لبشون دو تا تار مو میزنه بیرون فک میکنن مرد شدن :دی
        جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۱:۰۴ ۱۴۰۳/۰۳/۱۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X