با سلام و عرض احترام
من می خواستم یک اسیلوسکوپ تهیه کنم برای پردازش سیگنال های اپتیکی، مثل خروجی فوتدیود یا ccd و برخی سیگنال های مخابراتی.
در بین انواع اسیلوسکوپ های موجود در بازار، مدل های کارتی قیمت بهتری دارند.
همچنین برخی تفاوت قیمت های عجیب هم به چشم می خورد. مثل دو مدل پایین
این مدل اوسکوپ کارتی چهار کانال 100 مگ با سیگنال ژنراتور 25 مگ 10 میلیون هست
یا این اوسکوپ رومیزی200 مگ دو کانال با فانکشن 15 تومن قیمتش هست.
آیا تجربه کار با اوسکوپ های کارتی را دارید؟ اسباب بازی هستند و یا واقعا کاربردی و خوب هستند؟ نرم افزارشان خوب هست یا هنگ می کنه و اشتباه نشون می ده؟
کلا به نظرتان اوسکوپ های رومیزی بهتر هستند یا کارتی ؟ چرا؟
چرا مثلا یک اوسکوپ از برند owon تقریبا دو برابر hantek قیمت دارد؟ با پهنای باند مشابه.
با توجه به تجربه شما کارت اوسکوپ فوق با امکانات بسیار زیاد و چهار کانال مناسب هست یا یک اوسکوپ رومیزی 25 مگ از برند owon؟
تعدادی از تاپیک های موجود در انجمن را خواندم ولی پاسخ این سوالاتم را پیدا نکردم.
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
من می خواستم یک اسیلوسکوپ تهیه کنم برای پردازش سیگنال های اپتیکی، مثل خروجی فوتدیود یا ccd و برخی سیگنال های مخابراتی.
در بین انواع اسیلوسکوپ های موجود در بازار، مدل های کارتی قیمت بهتری دارند.
همچنین برخی تفاوت قیمت های عجیب هم به چشم می خورد. مثل دو مدل پایین
این مدل اوسکوپ کارتی چهار کانال 100 مگ با سیگنال ژنراتور 25 مگ 10 میلیون هست
یا این اوسکوپ رومیزی200 مگ دو کانال با فانکشن 15 تومن قیمتش هست.
آیا تجربه کار با اوسکوپ های کارتی را دارید؟ اسباب بازی هستند و یا واقعا کاربردی و خوب هستند؟ نرم افزارشان خوب هست یا هنگ می کنه و اشتباه نشون می ده؟
کلا به نظرتان اوسکوپ های رومیزی بهتر هستند یا کارتی ؟ چرا؟
چرا مثلا یک اوسکوپ از برند owon تقریبا دو برابر hantek قیمت دارد؟ با پهنای باند مشابه.
با توجه به تجربه شما کارت اوسکوپ فوق با امکانات بسیار زیاد و چهار کانال مناسب هست یا یک اوسکوپ رومیزی 25 مگ از برند owon؟
تعدادی از تاپیک های موجود در انجمن را خواندم ولی پاسخ این سوالاتم را پیدا نکردم.
لطفا راهنمایی فرمایید
با تشکر
دیدگاه