اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کوره القایی با توان متوسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کوره القایی با توان متوسط

سلام به همه دوستانقصد ساخت یک کوره القایی برای ذوب فلزات در مقدار کم ( مثلا چند میخ ) داشتم ، خیلی تحقیق کردم و به مدارات خوبی هم رسیدم ولی چون کیفیت اهمیت داره میخوام مدار رو با pcb ببندم و کار رو تمیز دربیارم
    ولی متاسفانه طراحی pcb بلد نیستم بنابراین از شما کمک میخوام
    در مورد توان زیاد مطمئن نیستم ولی نظرم روی یک کیلو وات هست به نظرتون کافیه برای ذوب این مقدار آهن

پاسخ : ساخت کوره القایی با توان متوسط

چرا کسی جواب نمیده ؟
    فکر کنم سوال رو در انجمن اشتباهی مطرح کردم .

دیدگاه

درود
      در مورد کوره القایی تعداد زیادی تاپیک قبلا ایجاد شده و به اندازه کافی در مورد آن بحث شده شما بجای ایجاد تاپیک جدید میبایست وقت بگذارید و تاپیکهای قبلی را بطورکامل مطالعه کنید .

دیدگاه

سلام مجدددر اکثر تایپیک ها شماتیک کشیده شده و قبلا هم عنوان کردم که طراحی pcb بلد نیستم و تایپیک رو ایجاد کردم تا اگر دوستان طرح pcb آماده دارند به اشتراک بگذارند.

دیدگاه

درود
          شما ابتدا مداری را که مورد نظرتان هست و در عمل کار هم میکند روی یک بورد سوراخدار ببندید و تستهای لازمه را بگیرید بعد اقدام به طراحی و ساخت pcb نمایید .طراحی این قسمت ساده ترین بخش پروژه شماست که میتوانید خودتان با نرم افزار هایی شبیه پروتئوس آنرا انجام دهید (یادگیری آن فقط چند ساعت وقت میگیرد) و یا شرکتهایی هستند که از روی شماتیک هم طراحی میکنند و هم تولید این بخش را به آنها بسپارید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X