اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری مناسب پاوربانک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری مناسب پاوربانک

سلام دوستان. میخوام یه پاوربانک درست کنم. خروجی 5 ولت 2 آمپر. ماژول انتخاب کردم اما به یه باتری 10000 نیاز دارم. باتری مناسب که جواب بده سراغ دارید یا اینکه یه پاوربانک نو بخرم و باتریش رو در بیارم.
    اگر باتری سراغ دارید ممنون میشم لینک خریدش رو قرار بدید. چون قراره هدیه بدمش باتری خوبی باشه که جواب بده و کم نیاره. ممنون.

پاسخ : باتری مناسب پاوربانک

نوشته اصلی توسط miladhaerian نمایش پست ها
    سلام دوستان. میخوام یه پاوربانک درست کنم. خروجی 5 ولت 2 آمپر. ماژول انتخاب کردم اما به یه باتری 10000 نیاز دارم. باتری مناسب که جواب بده سراغ دارید یا اینکه یه پاوربانک نو بخرم و باتریش رو در بیارم.
    اگر باتری سراغ دارید ممنون میشم لینک خریدش رو قرار بدید. چون قراره هدیه بدمش باتری خوبی باشه که جواب بده و کم نیاره. ممنون.
    با سلام*به شما و درود دوست عزیز ..
    باید باتری انتخاب کنید که خود دشارژ کم داشته باشد ...باتری نیکل متال مناسب است و شارژر
    مخصوص،نیاز ندارد. ..
    اما همچنین..باتری لیتیوم یون ....هم مناسب است ولی شارژر مخصوص،نیاز دارد ..

دیدگاه

پاسخ : باتری مناسب پاوربانک

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
      با سلام*به شما و درود دوست عزیز ..
      باید باتری انتخاب کنید که خود دشارژ کم داشته باشد ...باتری نیکل متال مناسب است و شارژر
      مخصوص،نیاز ندارد. ..
      اما همچنین..باتری لیتیوم یون ....هم مناسب است ولی شارژر مخصوص،نیاز دارد ..
      قبلا یکی درست کردم باتری لیتیوم پلیمر گذاتشه بودم. یه پاوربانک 20000 ژیپین داشتم بازش کردم دو تا باتری 10000 داشت. الان باز هم یه همچین باتری نیاز دارم میخوام بدونم گیر میارم یا باز یه پاوربانک نو خراب کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X