اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه دفع کننده پرندگان مدلdh600

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه دفع کننده پرندگان مدلdh600

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها
    سپاس فراوان از شما
    بنده این هفته دستگاه را نصب کردم و همان اپلیکیشن Ultrasound detector را روی یک گوشی قدیمی که میکروفن آن امواج را فیلتر نمیکرد تست کردم و خروجی دستگاه درست بود.

ولی متاسفانه شدت و توان سیگنال خروجی خیلی ضعیف هست. به نظر شما جوری میتونم خروجی رو تقویت کنم؟
    عکس بورد دستگاه رو هم میذارم همینجا

دوست عزیز
    معمولا خروجی دستگاههای التراسونیک به وسیله ای به نام ترانسدیوسر متصل میشه که در حقیقت کار بلندگو را میکنه و مشکل اصلی در ایران عدم وجود این وسیله میباشد ...قبلا ساایران مدلهایی را تولید میکرد که متاسفانه فقط به صورت انبوه به فروش میرسید و طی سالهای بعد از فروپاشی هم مدلهای روسی در بازار موجود بود که فعلا در دسترس نمیباشند .... در حال حاطر تنها شرکتهایی که مبادرت به ساخت کلینر های التراسونیک میکنند تعدادی از این ترانسدیوسرها را برای محصولات خود وارد میکنند که اکثرا حاظر به فروش آنها نیستند علاوه بر اینکه برای این منظور هم چندان قابل استفاده نمیباشد
    در حقیقت تقویت امواج التراسنیک بستگی بسیار به نوع ترانسدیوسر خروجی دارد .... به صورت عادی میتوان از یک مدار پل موج مربعی با قدرت لازم را دریافت نمود

فقط به خاطر داشته باشید در خروجی معمولا نیازمند یک سلف به صورت موازی با ترانسدیوسر میباشیم که مشخصات آن متناسب با فرکانس و امپدانس تراندیوسر است و برای فرکانس متغیر نیر لاجرم از حذف یا تعدیل آن میباشیم
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X