اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز گرفتن سوئیچ موس کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز گرفتن سوئیچ موس کامپیوتر

سلام دوستان.
    من یه موس از برند 4 تچ دارم که از سال 84 کار میکنه،جدیدا این سوئیچش با هر بار کلیک(که پایین بود)مدام قطع و صل میکرد،انگار که کنتاکتورهاش به هم نچسبن و هی قطع و وصل بشن
    این مشکل باعث شده بود که من هر بار کلیک میکردم دابل کلیک میشد و مشکلات بعدی...
    چند بار که اینجوری شد اومدم سوئیچ رو باز کردم و کنتاکتورهاشو سمباده زدم،و موقتا راه میفتاد اما افاقه نکرد.
    اومدم خازن باهاش موازی کردم،یه مقدار بهتر شد،اما مثل اولش نشد.باز هم نویز میگرفت.
    اومدم میکرو سوئیچ دیگه خریدم،نصب کردم،به یه هفته نکشید اینم همینجوری شد،یعنی وقتی دکمه موس رو پایین نگه داشتی،توی همون حالت اگه یه مقدار در حد ریز دکمه رو تکون بده،این زیر دستت هی قطع و وصل میکنه،در صورتی که ساختار سوئیچ موس اینجوریه که تا کنتاکتور جدا نشده و اون صدای تق نیومده،همیشه باید وصل باشه...
    فکر کردم مشکل از میکرو سوئیچه که بد کیفیته، نت سرچ کردم و یه مدل نسبتا خوب از یه برند معتبر خریدم،که روش نوشته بود 100 هزار بار کلیک فکر کنم.
    اما اینم به 4 ماه نکشیده مجدد نویز گرفته.
    میخواستم بپرسم کسی راه حلی سراغ داره که جلوی این قطع و وصل شدن های مداوم کنتاکتورها رو بگیریم در زمانی که متصل هستن؟
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

پاسخ : نویز گرفتن سوئیچ موس کامپیوتر

نوشته اصلی توسط heidarali نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من یه موس از برند 4 تچ دارم که از سال 84 کار میکنه،جدیدا این سوئیچش با هر بار کلیک(که پایین بود)مدام قطع و صل میکرد،انگار که کنتاکتورهاش به هم نچسبن و هی قطع و وصل بشن
    این مشکل باعث شده بود که من هر بار کلیک میکردم دابل کلیک میشد و مشکلات بعدی...
    چند بار که اینجوری شد اومدم سوئیچ رو باز کردم و کنتاکتورهاشو سمباده زدم،و موقتا راه میفتاد اما افاقه نکرد.
    اومدم خازن باهاش موازی کردم،یه مقدار بهتر شد،اما مثل اولش نشد.باز هم نویز میگرفت.
    اومدم میکرو سوئیچ دیگه خریدم،نصب کردم،به یه هفته نکشید اینم همینجوری شد،یعنی وقتی دکمه موس رو پایین نگه داشتی،توی همون حالت اگه یه مقدار در حد ریز دکمه رو تکون بده،این زیر دستت هی قطع و وصل میکنه،در صورتی که ساختار سوئیچ موس اینجوریه که تا کنتاکتور جدا نشده و اون صدای تق نیومده،همیشه باید وصل باشه...
    فکر کردم مشکل از میکرو سوئیچه که بد کیفیته، نت سرچ کردم و یه مدل نسبتا خوب از یه برند معتبر خریدم،که روش نوشته بود 100 هزار بار کلیک فکر کنم.
    اما اینم به 4 ماه نکشیده مجدد نویز گرفته.
    میخواستم بپرسم کسی راه حلی سراغ داره که جلوی این قطع و وصل شدن های مداوم کنتاکتورها رو بگیریم در زمانی که متصل هستن؟
    شما وقتی سوییچ رو عوض کردی اون خازن رو کندی؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

اره اونو برداشتم.
      البته دفعه اول که گذاشتم،خازن مستقیما با سوئیچ موازی کردم،و مقاومت سر راه خازن نذاشتم.
      یه خازن عدسی گذاشته بودم.
      دیشب یه سرچی که زدم، یه مدار برای همین کار دیدم که اومده بود یه مقاومت 10 کیلو و یه خازن 0.1 میکرو رو با هم سری کرده بود،و هر دوی اینا رو با سوئیچ موازی کرده بود.به نظرم مقاومت برای این بود که وقتی سوئیچ متصل میشه خازن به صورت اتصال کوتاه در نیاد و دفعتی دشارژ بشه.
      اما این یه مشکل ایجاد میکرده که موقع شارژ خازن هم به صورت تدریجی انجام میشه و تاخیر ایجاد میکنه در عملکرد سوئیچ
      برای همین یه دیود با مقاومت موازی کرده بودن،که موقع شارژ خازن از دیود شارژ بشه اما موقع دشارژ از مقاومت استفاده کنه
      روی کاغذ که همه چی درسته، اما نمیدونم در عمل چقدر تاثیر داره
      با توجه به اینکه اون زمانی که من خازن گذاشته بودم،اگه مقدار خازن کم بود،خیلی نویز گیری نمیکرد،اگر یه مقدار بیشتر میشد،نویز گیری رو میکرد(تاحدوددی البته)اما تاخیر مینداخت روی سوئیچ
      یعنی وقتی کلیک موس رو رها میکردی، یه چند میلی ثانیه ای که(قشنگ میشد حسش کرد) با تاخیر فرمانت رو اجرا میکرد.
      فرضا من یه فایلی رو کپی میکردم میبردم توی یه پوشه پیست میکردم،وقتی کلیک موس رو رها میکردم که فایل پیست بشه، حدود چند میلی ثانیه با تاخیر صفحه انتقال فایل باز میشد.و این چند میلی ثانیه اونقدری کم نبود که ازار دهنده نباشه
      گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

میکروسوییچهای موس میکروسوییچ خاص هست با توانایی چند میلیون بار قطع و وصل بدون مشکل گلیچ و رینج ...

خازنی که برای از بین بردن دیبانس کلید باهاش موازی میشه در حد ۱ تا حداکثر ۱۰ نانو هست ( بستگی داره پول آپ سیستم چند کیلو اهمه ... با مقاومت پول آپ فرضا ۱۰ کیلو اهم خازن ۱ نانو تاخیر ۱۰ میکرو ثانیه و خازن ۱۰ نانو تاخیر ۱۰۰ میکروثانیه ایجاد میکنه که برای کارهایی مثل موس و کیبورد از حدود قابل تشخیص توسط اپراتور خیلی سریعتره )

این میکروسوییچها از نظر مکانیکی هیسترزیس دار هستن و از نظر ساختاری هم پوشش پلاتینهاشون روکش طلا یا آلیاژهای حاوی گرافیت و مس داره

نمونه های هال و اپتیکی سوییچ هم موجوده که عمرشون تقریبا بینهایت و قیمتشون هم به همین نسبت فضایی میشه .

بهتره یه موس دیگه بخرید ... با هر فرمولی حساب کنیم این موس حدود ۱۷ سال برای شما کار کرده و از عمر مفیدش خیلی بیشتر دوام آورده

دیدگاه

این میکروسوئیچی که گرفتم ادعای چندهزار بار کلیک داشت، دقیقا عددش یادم نیست ولی یادمه خیلی زیاد بود.باید یه هفت هشت سالی دووم میاورد،نمیدونم چرا به 6 ما نکشیده اینطور شده.
          حتی اون حالت مقاومت در مقابل فشار،و صدای بلندش همچنان مثل اوله،ولی وقتی کلیک میکنم و فقط انگشستم رو یه مقدار شل میکنم(نه در اون حدی که سوئیچ برگرده به حالت باز بودن) که متوجه میشم چندین بار فرمان قطع و وصل ارسال میشه.
          این موس و کیبرد که خریدم،یه شارژر باطری داره،که 2 تا چراغ led روش هست.و بار هر بار فرمان دادن موس و کیبرد بهش،چراغش چشمک میزنه.
          از روی اون متوجه میشم چندین بار کلیک شدن موس رو...
          امروز اومدم یه مدار طراحی کردم تشکیل شده از یک خازن و دو مقاومت، یه خازن 220 نانو رو با یه مقاومت 10 کیلو اهم سری کردم،و هر دو رو موازی کردم با سوئیچ.عمدا خازن رو بالاتر در نظر گرفتم که نویز رو کامل پوشش بده،اما اون تاخیری که در شارژش میفته که در نتیجه باعث میشه دیرتر عمل کنه رو با یه ترفند دیگه خنثی کنم.
          که همین تیکه اول مدار که بستم به شدت نویز کم شده،جوری که دیگه خیلی کم اتفاق میفته،از طرفی تاخیری هم حس نمیکنم، ولی دفعه قبل که خازن بدون مقاومت گذاشته بودم تاخیر زیادی ایجاد میکرد که قشنگ حس میکردم!
          دیدم با همین راه ا فتاد اون تیکه دوم مدار رو دیگه صرف نظر کردم.

اما راجع به تعویض موس، من با توجه به اینکه سالهاست با این کیبرد و موس کار میکنم،اونقدر دست و مغزم بهش عادت کرده که گاهی یادم میره موس زیر دستمه،حتی از یه گوشی لمسی که راحت میشه باهاش کار کرد،راحت تر کار میکنم.
          روی این حساب تونستم سرعت موس رو تا نزدیک ماکسیموم ببرم بالا،به طوری که عرض رزولیشن 1200 پیکلس مانیتور رو،با حرکت کمتر از 2.5 سانتیمتر موس طی میکنم.و این باعث میشه که هیچ وقت نه دستم خسته میشه نه درد میگیره.برای همین سعی کردم تا جایی که از دستم برمیاد ایرادهای ریزی که براش پیش میاد رو خودم تعمیر کنم که کار به تعویض نکشه...
          جدیدترین ویرایش توسط heidarali; ۰۰:۴۹ ۱۴۰۱/۰۹/۰۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X