اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میخوام شروع کنم به یادگرفتن الکترونیک آنالوگ. ولی از کجا؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام به همه ی اساتید
    من احسان هستم 17 سالمه چندوقتیه که از الکترونیک خوشم اومده (در حد جنون ) جلد اول و دوم "اصول الکترونیک" از خرازی زاده (کلا حدود 800 صفحه) رو هم خوندم و یه چیزایی از قطعات فهمیدم. در مورد الکترونیک دیجیتال و میکرو های 8051 هم یه چیزایی خوندم ولی میخوام برم دنبال مدارهای آنالوگ. اینقدری که الان بلدم فقط در حد یه پیش زمینس و نمیتونم مدار واقا درست حسابی طراحی کنم و یا از مدارهای درست حسابی (نسبتا پیچیده) سردربیارم. میخواستم خواهش کنم که بگید چه کتابهایی رو بگیرم بخونم بهتره؟ اصلا خودتون با چه کتابهایی شروع کردید و ادامه دادید تا به اینجا رسیدید (درجه استادی ).
    خیلی ممنون میشم اگه یه کمکی در حق ما بکنید
    درضمن از forum بسیار خوبتون هم کمال تشکر رو دارم
    فعلا خدافظ...

سلام دوست عزیز
    ببینین کتاب های زیادی برای افرادی مثل شما هست ! بعضی هاشون در مورد همه چی یک اطلاعات کلی دادن و فقط هدفشون آشنای هست مثل : اصول و مبانی الکترونیک نوشته آقای خوش کیش یا کتاب الکترونیک مال انتشارات دیباگران (2جلد).
    بعضی هاشون یکم سطح بالاتر هست و تو دانشگاهم تدریس میشن ولی بازم تا حدودی براتون مناسبه مثل : قطعات و مدارات الکترونیک نوشته نشلسکی
    بقیه موارد دیگه میرن تو خط حرفه ای که خوب فعلا نیازی بهشون ندارین .

فکر کنم این 3 تا کتاب اکثر نیازتون رو برآورده میکنن
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
      سلام دوست عزیز
      الکترونیک مال انتشارات دیباگران (2جلد).
      قطعات و مدارات الکترونیک نوشته نشلسکی
      فکر کنم این 3 تا کتاب اکثر نیازتون رو برآورده میکنن
      بله همین کتاب خرازی زاده هم انتشارات دیباگران هست. جفت جلدش هم خوندم. ولی فکر کنم این 3تا کتابی که شما معرفی کردید همشون از اول شروع میکنن یعنی از اینکه اصلا مقاومت چیه و از این چیزا ولی من با همون کتاب قطعات رو یاد گرفتم (البته اصولش رو نه خیلی حرفه ای) حالا دنبال یه کتابم که بجای توضیح تک تک اینا بیاد در مورد مدارات توضیح بده یعنی درواقع ترکیب این قطعات باهم دیگه. حالا کتابی دراین مورد میشناسید؟
      با تشکر از همگی...

دیدگاه

کتاب قطعات و مدارات... بیشتر روی محاسبات و تحلیل مدارات هست ولی به طور اولیه.
        من خودم کتاب اصول و مبانی الکترونیک رو براتون توصیه می کنم هم توضیح داره هم مدار هم توضیح مدار های کاربردی. یک کتابم واسه بلوک های استفاده شده تو روباتیک و مکاترونیک بود اسمش یادم نیست می گم بهتون.
        I ❤️ ECA

دیدگاه

والا به نظر من کتاب برای یک سری اطلاعات کلی و روش کلی تحلیل مدار به درد میخوره و البته برای رجوع به اون کتاب برای محاسبات مدار ها. که خیلی خیلی مهمه.
          به نظر من مهمترین چیز مدار خونیه. اینکه که چطور به مدار ها در نگاه اول، نگاه کنی. مثلا وقتی یک نقشه تلویزیون یا دستگاه فتوکپی رو که روی کاغد های خیلی بزرگ پرینت شده رو بذاری چلو یک نفر، یک آن سنگ کوپ میکنه! ولی اگر نقشه خونی بلد باشه با نگاه کردن به تک تک قسمت ها همه چیز رو می فهمه. تنها راهش هم دیدن نقشه های زیاد هست اونهم از همه نوع. چه دیجیتال چه آنالوگ! چون کمتر دستگاهی رو میشه پیدا کرد که آنالوگ محض یا دیجیتال باشه. کتابی هم نیست که یکدفعه همه چیز رو به آدم یاد بده. باید هر چند وقت یکبار رو یک پروژه کلیک بکنی و جیک و پیکش رو در بیاری. البته بطور دقیق و حساب شده.

یک نصیحت هم دارم. هیچ وقت خرافات رو قاطی کارت نکن. مثلا شاید خیلی وقتها دیده باشی که افراد مشکلات طراحیشون رو گردن نویز و یا قاط زدن میکرو می اندازن. بعد بجای اینکه مشکل رو حل بکنه میره میکرو صنعتی میخره بدون اینکه فرق اینها رو بدونه چی هست. تجربه نشون داده که همیشه ایراد از طرف طراح یا برنامه نویسه و دلیل اصلیش هم عدم توجه به مسایل ریز هست.

شهریار
          Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
            کتاب قطعات و مدارات... بیشتر روی محاسبات و تحلیل مدارات هست ولی به طور اولیه.
            من خودم کتاب اصول و مبانی الکترونیک رو براتون توصیه می کنم هم توضیح داره هم مدار هم توضیح مدار های کاربردی. یک کتابم واسه بلوک های استفاده شده تو روباتیک و مکاترونیک بود اسمش یادم نیست می گم بهتون.
            دستتون درد نکنه. پس من تو همین چند روزه میرم کتاب قطعات و مدارات و کتاب اصول و مبانی الکترونیک رو میخرم. حالا یه چیزی به نظرتون جفتشو بگیرم یا یکیشون کفایت میکنه؟
            آقا شهریار از شما هم بابت توضیحات ممنونم
            باز هم تشکر میکنم. اگه بازم نظری بود بیزحمت بگید :roll:
            فعلا...

دیدگاه

شما فعلا اصول و مبانی الکترونیک رو بگیر استفاده بکن انشالا که خوشت میاد
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

سلام>اسم کتابی رو که( آقای)امیر علی اشاره کرده "رباتیک،مکاترونیک و هوش مصنوعی" هستش>توش بلوک های آماده و پایه رو گذاشته > اصل این کتاب برای اونایی نوشته شده که که کمی الکترونیک میدوننو و نمی خوان تو این مرحله قاطیه معادلات و فرمول های طراحی مدارات برن>فکر کنم به دردت بخوره>در ضمن انتشارات علمیران چاپش کرده>تشکرات فراوان>

دیدگاه

mi bakhshin man felan farsi nadaram
                  avval az hame bor kvl va kcl yad begir badesh jelde 1 va 2 nashleski bade un age mikhay analog kar **** boro ketabe teknik pals az e.bell ro bekhun bishtare moshkele analoget hal mishe natars
                  خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                  چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                  ژان پل سارتر
                  [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

دست همگی درد نکنه بازم اگه مشکلی بود مزاحم میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X