اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری لیتیوم یون سری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باتری لیتیوم یون سری

با سلام خدمت دوستان خودم در انجمن eca آیا می توان باتریهای لیتیوم یون رو بصورت سری با بازدهی خوب شارژ و دشارژ کرد ؟

پاسخ : باتری لیتیوم یون سری

نوشته اصلی توسط mehran_andishe نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان خودم در انجمن eca آیا می توان باتریهای لیتیوم یون رو بصورت سری با بازدهی خوب شارژ و دشارژ کرد ؟
    دوست عزیز امکان داره تا N باتری لیتیوم یون را به صورت سری مورد استفاده قرار داد ولی برای شارژ باتری های سری لازمه به موازات هر باتری یک مدار بلانسر قرار بگیره و همینطور شارژ کننده بعد رسیدن به ولتاژ اسمی جریان شارژ را بر خلاف باتری های نیکل کادمیوم و اسیدی به طور قامل قطع نماید
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
      دوست عزیز امکان داره تا N باتری لیتیوم یون را به صورت سری مورد استفاده قرار داد ولی برای شارژ باتری های سری لازمه به موازات هر باتری یک مدار بلانسر قرار بگیره و همینطور شارژ کننده بعد رسیدن به ولتاژ اسمی جریان شارژ را بر خلاف باتری های نیکل کادمیوم و اسیدی به طور قامل قطع نماید
      ممنون جناب امیتور منظورم اینکه که اگه ما به فرض بابالانسر باتریها ی لیتیوم یون رو شارژ کردیم (که من به شخصه در مورد باتری لیتیوم پلیمر دیده ام ولی یونشو ندیدم)حداکثر بازدهی شارژ و دشارژ به بالای 95 درصد می تونه برسه ؟کارایی باتری لیتیوم یون موازی شارژ و دشارژ شده رو می تونه داشته باشه ؟

دیدگاه

بله مشکلی نیست به شرط صحیح بودن سیکل شارژ و دشارژ در هر دو حالت موردی نیست. همچنین جریان کشی زیاد و دما هم در بازدهی تاثیرگذار هستن.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X