اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع نویز ایجاد شده پس از افزودن ماژول mp3 player به رادیو ضبط ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رفع نویز ایجاد شده پس از افزودن ماژول mp3 player به رادیو ضبط ماشین

سلام
    بنده یک ماژول mp3 player رو به ضبط ماشین مدل aa3-3100 وصل کردم. به دلایلی تنها قسمتی که میتونستم با ماژول mp3 player جابه جا کنم تیونر رادیو بود. خروجی های تیونر رو جدا کردن و به جای اون خروجی های ماژول رو وصل کردم. دوباره به دلایلی خواستم که از رادیوی خود ضبط هم استفاده کنم بنابراین خروجی های تیونر رو به aux ماژول وصل کردم. دوباره به این فکر کردم که شاید از aux بخوام استفاده های دیگه ای هم بکنم بنابراین سوکت aux روی برد که از نوع ۴ پین بود خارج کردم و به جای اون از سوکت ۶ پین استفاده کردم به این صورت که هنگامی که فیش aux درون سوکت نیست خروجی های تیونر به aux وصل بشه و هنگامی که فیش درون سوکت است خروجی های تیونر از مدار قطع بشه.
    تغذیه ی ماژول هم مستقیم از ۱۲ ولت ورودی گرفتم و یک خازن ۲۲۰۰ در ورودی موازی کردم.

بعد از تست همه چیز به خوبی کار میکرد به غیر از حالتی که از رادیوی خود ضبط استفاده میکنم. در این حالت یک نویز که با ریتم رقص نور ماژول mp3 player هماهنگ هست، روی صدای خروجی هست. برای حذف این نویز چه راهکاری دارید ؟

پاسخ : رفع نویز ایجاد شده پس از افزودن ماژول mp3 player به رادیو ضبط ماشین

نوشته اصلی توسط daryooosh نمایش پست ها
    سلام
    بنده یک ماژول mp3 player رو به ضبط ماشین مدل aa3-3100 وصل کردم. به دلایلی تنها قسمتی که میتونستم با ماژول mp3 player جابه جا کنم تیونر رادیو بود. خروجی های تیونر رو جدا کردن و به جای اون خروجی های ماژول رو وصل کردم. دوباره به دلایلی خواستم که از رادیوی خود ضبط هم استفاده کنم بنابراین خروجی های تیونر رو به aux ماژول وصل کردم. دوباره به این فکر کردم که شاید از aux بخوام استفاده های دیگه ای هم بکنم بنابراین سوکت aux روی برد که از نوع ۴ پین بود خارج کردم و به جای اون از سوکت ۶ پین استفاده کردم به این صورت که هنگامی که فیش aux درون سوکت نیست خروجی های تیونر به aux وصل بشه و هنگامی که فیش درون سوکت است خروجی های تیونر از مدار قطع بشه.
    تغذیه ی ماژول هم مستقیم از ۱۲ ولت ورودی گرفتم و یک خازن ۲۲۰۰ در ورودی موازی کردم.

بعد از تست همه چیز به خوبی کار میکرد به غیر از حالتی که از رادیوی خود ضبط استفاده میکنم. در این حالت یک نویز که با ریتم رقص نور ماژول mp3 player هماهنگ هست، روی صدای خروجی هست. برای حذف این نویز چه راهکاری دارید ؟
    با سلام به شما عزیز و دوست
    خازن ۱۰۰ نانو در ورودی تغذیه ها قرار دهید....
    و همچنین دو سر خازن ۲۲۰۰ میکرو ...اگر افاقه نکرد ...بوبین
    تیروئیدی بر روی مثبت و منفی قرار دهید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
      با سلام به شما عزیز و دوست
      ممنون از پاسختون ولی :

۱. منظورتون از ورودی تغذیه ها، دقیقا تغذیه کدوم قسمت ها هست؟ همه ی قسمت ها؟
      ۲. ظرفیت بوبین چقدر باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daryooosh نمایش پست ها
        ممنون از پاسختون ولی :

۱. منظورتون از ورودی تغذیه ها، دقیقا تغذیه کدوم قسمت ها هست؟ همه ی قسمت ها؟
        ۲. ظرفیت بوبین چقدر باشه؟
        با عرض سلام..
        اگر همه قسمتها خازن ۱۰۰ نانو قرار دهید که بهتر است...
        بوبین تیروئیدی که یک هسته فریت گرد و دایره‌ای می باشد به قطر تقریبا دو سانت...البته داخل هسته به قطر دو سانت..ابعاد
        می تواند کم یا بیشتر شود
        که بر روی آن از دو طرف ۱۰ الی ۲۰ دور سیم نمره ۶۰ می پیچییم
        و بر روی ولتاژ ورودی قرار می دهیم ..مثبت و منفی ...و در ورودی و خروجی بوبین ،،
        خازن ۱۰۰ نانو قرار دهید ...و برای کاهش نویز از رگولاتور استفاده کنید..و همچنین از مغز
        فریت در ورودی تغذیه ماژول و خروجی آن استفاده‌کننده....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در شکل فوق در خروجی آن
        میتوانید مغز فریت قرار دهید ....

با
        سلام مجدد... در وسط شکل فوق،، بوبین مورد نظر شبیه این است که باید این‌گونه ساخته
        شود ...بوبین میتو اند کوچکتر هم باشد ..بستگی به مقدار جریان دارد
        جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۰:۲۵ ۱۴۰۱/۱۲/۰۲.

دیدگاه

ممنون از وقتی که برای من قرار دادید.

در شکل فوق در خروجی آن
          میتوانید مغز فریت قرار دهید ....
          چرا ولتاژ خازن ها رو ۱۰۰ ولت گرفتید؟
          جدیدترین ویرایش توسط daryooosh; ۱۰:۴۲ ۱۴۰۱/۱۲/۰۲. دلیل: ویرایش پست فرزاد

دیدگاه

با سلام ....ولتاژ خازنهای سرامیکی و پلی استر معمولا ۵۰ ولت و ۱۰۰ .ولت است .اگر نبود ۵۰ ولت استفاده کنید ... ولتاژهای بالاتر ایمنی
            بالاتر ..

دیدگاه

عزیز توی ورودی 220 ولت یه خازن 100 نانو 250 یا 400 ولت قرار بده در خروجی هم "بعد از رد کردن از پل دیود " یه خازن 2200 میکرو - برای نتیجه بهتر بعد از تبدیل ترانس و قبل از پل دیود یه خازن 100 نانو عدسی یا سرامیکی (بر اساس حده اکثر ولتاژ خروجی ولتاژ تعیین شود (تمامی خازنهای عدسی 50 ولتند و مگر روشون اشاره شده باشه به ولتاژ) و بالا بردن ظزفیت خازن 2200 مثلا به 4400 میکرو و بالاتر
              موفق باشی

دیدگاه

با سلام ....
                ممنون به خاطر کمک هایی که کردید. مشکل اصلی من بخاطر اتصالی پایه های جک aux (که به تیونر وصل بودند) با بدنه بود که هنگام بستن درب ضبط رخ میداد و با رفع اتصالی مشکل حل شد ولی به هرحال فیلتر مورد نظر رو روی تعذیه ی ماژول پلیر قرار دادم و یک خازن سرامیکی هم روی تغذیه ی تیونر گزاشتم.

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                عزیز توی ورودی ....
                ممنون دوست عزیز به خاطر کمکت، ولی اگه دقت کنی گفتم رادیو ضبط ماشین. در واقع میخام قابلیت فلش و aux و بلوتوث رو به یک پخش cd ماشینی اضافه کنم

دیدگاه

ممنون دوست عزیز به خاطر کمکت، ولی اگه دقت کنی گفتم رادیو ضبط ماشین. در واقع میخام قابلیت فلش و aux و بلوتوث رو به یک پخش cd ماشینی اضافه کنم
                  اها پس ورودی همون خروجی که بالا گفتم میشه :دی :
                  تو مسیر تغذیه یه خازن 2200 یا بالاتر(موازی) و در صورت نیاز به صورت موازی خازن 100 نانو عدسی . من خودم اگه نویز خیلی باشه 100 نانو رو اضافه میکنم فرکانسای بالا رو به دلیل وجود ESR پایینتر در این نوع خازن فیلتر میشه . البته طبق تجربه 2200 به تنهایی واسه ماشین خوبه ولی اگه ظرفیتش بیشتر باشه بهتر هم میشه
                  موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X