اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضعیف شدن کنترل از دور دزدگیر خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درود
    از داخل کنترل و دکمه ها تصویر بگذارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      از داخل کنترل و دکمه ها تصویر بگذارید.
      سلام
      البته همانطور که در پست 28 اشاره کردم، تصاویر در پست 3 موجود است.
      با این حال، تصویر جدیدی از دکمه‌ها و روی برد، و نیز تصویر قبلی پشت برد را برایتان بارگذاری می‌کنم (روی عکسها کلیک راست بکنید و گزینه‌ی copy image address را انتخاب کنید و آدرس را در تب دیگری باز کنید):

جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۳:۳۹ ۱۴۰۲/۰۶/۲۳.

دیدگاه

درود
        دکمه های ریموت شما در بازار معروف به پوش باتن (push button) هستند نمونه های آن که به وفور یافت میشود بنظرم باید آنرا که خراب است تعویض کنید و یا جای آنرا با یکی که کمتر استفاده میشود عوض کنید. لینک زیر را ببینید :
        https://eshop.eca.ir/search?controll...A7%D8%AA%D9%86

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

سلام
          البته همانطور که در پست 28 اشاره کردم، تصاویر در پست 3 موجود است.
          با این حال، تصویر جدیدی از دکمه‌ها و روی برد، و نیز تصویر قبلی پشت برد را برایتان بارگذاری می‌کنم (روی عکسها کلیک راست بکنید و گزینه‌ی copy image address را انتخاب کنید و آدرس را در تب دیگری باز کنید):

پراب باید به دو پایه ای که در تصویر نشان دادم باید متصل شود، بار ها دیدم که در مورد تمام پوش باتن ها، در آزمایش با مولتی متر صرفا بوق میزند اما از خود مقاومت دارد و با تعویض پوش باتن مشکل حل میشود.
          در آزمایش با مولتی متر ، پوش باتن باید با کمترین فشار روی شستی، در آزمایش باید 0 اهم نشان دهد و در صورتی که مقادیر بالاتر از ۱۰ اهم نشان داد، پوش باتن خراب است و میبایست تعویض گردد.

​​​​​
          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۰۸:۵۶ ۱۴۰۲/۰۶/۲۵. دلیل: افزودن تصویر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            پراب باید به دو پایه ای که در تصویر نشان دادم باید متصل شود، بار ها دیدم که در مورد تمام پوش باتن ها، در آزمایش با مولتی متر صرفا بوق میزند اما از خود مقاومت دارد و با تعویض پوش باتن مشکل حل میشود.
            در آزمایش با مولتی متر ، پوش باتن باید با کمترین فشار روی شستی، در آزمایش باید 0 اهم نشان دهد و در صورتی که مقادیر بالاتر از ۱۰ اهم نشان داد، پوش باتن خراب است و میبایست تعویض گردد.​​​​​
            آزمایش بسیار خوبی را مطرح کردید.

مولتیمتر را در حالت مقاومت‌سنج قرار دادم. پروبها را به زدم و مقاومت 0 شد. سپس پروبها را به پایه‌هایی که شما نشان دادید متصل کردم. مقاومت مگااهمی نشان می‌داد. با کمترین فشار روی شستی (در حدی که کلیک کند)، مقاومت شد 0.2 اهم. دو پایه‌ی دیگر همین پوش‌باتن را نیز آزمایش کردم که 0.2 اهم بود.

پوش‌باتن مجاور آی‌سی (که دچار بیشترین مشکل است) را نیز به همین صورت آزمایش کردم. دو پایه‌ی سمت چپش، 0.2 اهم مقاومت داشت؛ دو پایه‌ی سمت راستش هم 0.2 اهم مقاومت داشت.

پوش‌باتن‌های بالایی هم 0.1 تا 0.2 اهم مقاومت داشتند.

1. آیا این نتائج ما را مطمئن می‌کنند که خود پوش‌باتنها سالم هستند؟
            2. اگر بله، آیا می‌توانید راهنمایی کنید که علت ضعیف کار کردن دو پوش‌باتن پایینی (به‌ویژه پوش‌باتن نزدیک آی‌سی) را پیدا کنم؟
            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۱:۱۵ ۱۴۰۲/۰۶/۲۵.

دیدگاه

آزمایش بسیار خوبی را مطرح کردید.

مولتیمتر را در حالت مقاومت‌سنج قرار دادم. پروبها را به زدم و مقاومت 0 شد. سپس پروبها را به پایه‌هایی که شما نشان دادید متصل کردم. مقاومت مگااهمی نشان می‌داد. با کمترین فشار روی شستی (در حدی که کلیک کند)، مقاومت شد 0.2 اهم. دو پایه‌ی دیگر همین پوش‌باتن را نیز آزمایش کردم که 0.2 اهم بود.

پوش‌باتن مجاور آی‌سی (که دچار بیشترین مشکل است) را نیز به همین صورت آزمایش کردم. دو پایه‌ی سمت چپش، 0.2 اهم مقاومت داشت؛ دو پایه‌ی سمت راستش هم 0.2 اهم مقاومت داشت.

پوش‌باتن‌های بالایی هم 0.1 تا 0.2 اهم مقاومت داشتند.

1. آیا این نتائج ما را مطمئن می‌کنند که خود پوش‌باتنها سالم هستند؟
              2. اگر بله، آیا می‌توانید راهنمایی کنید که علت ضعیف کار کردن دو پوش‌باتن پایینی (به‌ویژه پوش‌باتن نزدیک آی‌سی) را پیدا کنم؟
              بله این نتایج نشان میدهند که پوش باتن ها کاملا سالم هستند.
              تنها دو احتمال وجود دارد،
              ۱- قطعه ای ( احتمالا آیسی ) دچار قلع مردگی مویی شده که به سختی قابل تشخیص هست. و راه حل قلع اندود مجدد هست.
              ۲- این برد دو لایه است، و خطوط مسی دو طرف برد
              توسط سوراخ های کوچکی به نام via به هم متصل شده اند، این احتمال وجود دارد که بر اثر ضربه شدید این via ها دچار قطعی شده باشند .

البته که مورد ۱ بسیار محتمل تر و شایع تر از احتمال شماره ۲ است و بهتر است مورد ۱ ابتدا مورد بررسی قرار گیرد و در صورت عدم دریافت نتیجه، به سراغ مورد ۲ رفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

بله این نتایج نشان میدهند که پوش باتن ها کاملا سالم هستند.
                تنها دو احتمال وجود دارد،
                ۱- قطعه ای ( احتمالا آیسی ) دچار قلع مردگی مویی شده که به سختی قابل تشخیص هست. و راه حل قلع اندود مجدد هست.
                ۲- این برد دو لایه است، و خطوط مسی دو طرف برد
                توسط سوراخ های کوچکی به نام via به هم متصل شده اند، این احتمال وجود دارد که بر اثر ضربه شدید این via ها دچار قطعی شده باشند .

البته که مورد ۱ بسیار محتمل تر و شایع تر از احتمال شماره ۲ است و بهتر است مورد ۱ ابتدا مورد بررسی قرار گیرد و در صورت عدم دریافت نتیجه، به سراغ مورد ۲ رفت.
                دو مطلب درباره‌ی دورکنترل معیوب:

1. مشکل دکمه‌ها حل شده است. مشکلی که همچنان وجود دارد ضعف تأثیر دورکنترل بر دزدگیر است؛ باید حتماً دورکنترل را در کنار آنتن دزدگیر نگه داشت تا عملکرد باز کردن قفلها یا عملکرد بستن قفلها و غیره اتفاق بیفتد؛ حتا همین هم با یک بار زدن دکمه‌ها ممکن است اتفاق نیفتد و نیاز شود دکمه‌ها دو سه بار زده شوند و کمی نگه داشته شوند.

2. چنان که در تصویر زیر قابل مشاهده است (روی تصویر، کلیک‌راست کنید و copy link address یا copy image address را بزنید، و سپس در یک تب جدید آن را پیست کنید و اینتر بزنید)، قسمتی از مسیر برد معیوب (برد سمت راست) تیره شده است و این را در مقایسه با برد سالم (برد سمت چپ) به‌خوبی می‌توان درک کرد.

آیا این دو مطلب، سرنخی برای عیب‌یابی و تعمیر به دست نمی‌دهند؟
                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۸:۳۹ ۱۴۰۲/۰۷/۲۶.

دیدگاه

دو مطلب درباره‌ی دورکنترل معیوب:

1. مشکل دکمه‌ها حل شده است. مشکلی که همچنان وجود دارد ضعف تأثیر دورکنترل بر دزدگیر است؛ باید حتماً دورکنترل را در کنار آنتن دزدگیر نگه داشت تا عملکرد باز کردن قفلها یا عملکرد بستن قفلها و غیره اتفاق بیفتد؛ حتا همین هم با یک بار زدن دکمه‌ها ممکن است اتفاق نیفتد و با دو سه بار زدن دکمه‌ها اتفاق بیفتد.

2. چنان که در تصویر زیر قابل مشاهده است (روی تصویر، کلیک‌راست کنید و copy link address یا copy image address را بزنید، و سپس در یک تب جدید آن را پیست کنید و اینتر بزنید)، قسمتی از مسیر برد معیوب (برد سمت راست) تیره شده است و این را در مقایسه با برد سالم (برد سمت چپ) به‌خوبی می‌توان درک کرد.

آیا این دو مطلب، سرنخی برای عیب‌یابی و تعمیر به دست نمی‌دهند؟
                  با سلام و احترام
                  اگر توانستید یک عکس به همین صورت که هر دو ریموت کنار هم هستند از سمت دیگر بورد به صورت مستقیم که همه قطعات مشخص باشند هم بگذارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                    اگر توانستید یک عکس به همین صورت که هر دو ریموت کنار هم هستند از سمت دیگر بورد به صورت مستقیم که همه قطعات مشخص باشند هم بگذارید.
                    سلام و تحیت
                    خدمت شما:
                    سمت راست: دورکنترل معیوب؛ سمت چپ: دورکنترل سالم
                    (روی تصویر، کلیک‌راست کنید و copy link address یا copy image address را بزنید، و سپس در یک تب جدید آن را پیست کنید و اینتر بزنید)
                    جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۸:۴۷ ۱۴۰۲/۰۷/۲۶.

دیدگاه

سلام و تحیت
                      خدمت شما:
                      سمت راست: دورکنترل معیوب؛ سمت چپ: دورکنترل سالم
                      (روی تصویر، کلیک‌راست کنید و copy link address یا copy image address را بزنید، و سپس در یک تب جدید آن را پیست کنید و اینتر بزنید)
                      با سلام
                      اون خازن که جدا شده بود را چگونه جایگزین کردید؟ آیا مقدار خازن را از بورد سالم خواندید؟

دیدگاه

با سلام
                        اون خازن که جدا شده بود را چگونه جایگزین کردید؟ آیا مقدار خازن را از بورد سالم خواندید؟
                        الف) چنان که در پست 25 ذکر شد، خازن 1.1 نانوفاراد 50ولت نصب کردم. در یکی از پستهای قبل از آن گفته بودم که مقدار خازن برد سالم، 1.27 بود.

ب) درباره‌ی مشکلی که در قسمت 1 از پست 37 گفتم، می‌توان گفت که مشکل فرستندگی (transmission) است.

چطور می‌توان قدرت فرستنده‌ی (transmitter) این دورکنترل را اندازه‌گیری کرد؟
                        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۷:۲۲ ۱۴۰۲/۰۸/۰۲.

دیدگاه

الف) چنان که در پست 25 ذکر شد، خازن 1.1 نانوفاراد 50ولت نصب کردم. در یکی از پستهای قبل از آن گفته بودم که مقدار خازن برد سالم، 1.27 بود.

ب) درباره‌ی مشکلی که در قسمت 1 از پست 37 گفتم، می‌توان گفت که مشکل فرستندگی (transmission) است.

چطور می‌توان قدرت فرستنده‌ی (transmitter) این دورکنترل را اندازه‌گیری کرد؟
                          با سلام
                          برای اندازه گیری نیاز به اسپکتروم آنالایزر دارید.
                          جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۰:۳۳ ۱۴۰۲/۰۸/۰۳.

دیدگاه

با سلام
                            برای اندازه گیری نیاز به اسپکتروم آنالایزر دارید.
                            متأسفانه اسپکتروم آنالایزر در دسترسم نیست.

بنابراین با توجه به مطالبی که من در پست 37 عرض کردم و مطالبی که شما در پستهایتان فرموده‌اید، چگونه می‌توان مشکل ضعف ارتباط این دورکنترل با دزدگیر را حل کرد؟
                            به بیان مشخصتر:
                            1. آیا همانطور که یکی از دوستان قبلاً گفتند فقط می‌توان با رفع قلع‌مردگیهای احتمالی و سپس با رفع قطعی «ویا»ها امیدوار بود که مشکل رفع شود؟
                            2. آیا می‌توان مشخص کرد کدام قطعات در فرستندگی نقش دارند؟ و سپس آنها را با مولتیمتر بررسی کرد؟
                            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۰:۵۱ ۱۴۰۲/۰۸/۰۳.

دیدگاه

متأسفانه اسپکتروم آنالایزر در دسترسم نیست.

بنابراین با توجه به مطالبی که من در پست 37 عرض کردم و مطالبی که شما در پستهایتان فرموده‌اید، چگونه می‌توان مشکل ضعف ارتباط این دورکنترل با دزدگیر را حل کرد؟
                              به بیان مشخصتر:
                              1. آیا همانطور که یکی از دوستان قبلاً گفتند فقط می‌توان با رفع قلع‌مردگیهای احتمالی و سپس با رفع قطعی «ویا»ها امیدوار بود که مشکل رفع شود؟
                              2. آیا می‌توان مشخص کرد کدام قطعات در فرستندگی نقش دارند؟ و سپس آنها را با مولتیمتر بررسی کرد؟
                              با سلام
                              واقعیت اینه که شما برای رفع مشکل نیاز به تجهیزات مناسب اندازه گیری دارید که در اینمورد مهمترینش همون اسپکتروم آنالایزره چون توسط اون میتونید متوجه بشید که آیا به دلیل مشکل در بخش تقویت کننده شما دامنه خروجی مناسب ندارید و یا به دلیل مشکل در بخش SAW Resonator (این قطعه هم در اثر ضربه میتواند آسیب ببیند) شما در خروجی انحراف از فرکانس اصلی دارید. به هر حال در شرایط فعلی شما فقط میتونید با مقایسه تجهیزات بین بورد سالم و خراب به نتیجه برسید. اگر تمام قطعات را چک کردید و شبیه هم بودند میتوانید به رزوناتور شک کنید.
                              موفق باشید.

دیدگاه

با سلام
                                واقعیت اینه که شما برای رفع مشکل نیاز به تجهیزات مناسب اندازه گیری دارید که در اینمورد مهمترینش همون اسپکتروم آنالایزره چون توسط اون میتونید متوجه بشید که آیا به دلیل مشکل در بخش تقویت کننده شما دامنه خروجی مناسب ندارید و یا به دلیل مشکل در بخش SAW Resonator (این قطعه هم در اثر ضربه میتواند آسیب ببیند) شما در خروجی انحراف از فرکانس اصلی دارید. به هر حال در شرایط فعلی شما فقط میتونید با مقایسه تجهیزات بین بورد سالم و خراب به نتیجه برسید. اگر تمام قطعات را چک کردید و شبیه هم بودند میتوانید به رزوناتور شک کنید.
                                موفق باشید.
                                درود و تحیت
                                از نکات مفید شما درباره‌ی لزوم استفاده از اسپکتروم آنالایزر سپاس‌گزارم.

آیا می‌توانید جایی را به من معرفی کنید که در قبال دریافت حق‌الزحمه، برای مشتری وسیله‌ی او را با اسپکتروم آنالایزر بررسی کنند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X