اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور بادی کوچک با آرمیچر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ژنراتور بادی کوچک با آرمیچر

سلام دوستان
    می خواستم بینم امکانش هست با موتور dc (همون آرمیچر) یک ژنراتور بادی ساده درست کرد که بشه اندازه یک led رو باهاش روشن کرد؟
    بیشتر جنبه سرگرمی و تفریح داره - ممنون

پاسخ : ساخت ژنراتور بادی کوچک با آرمیچر

نوشته اصلی توسط mhmd_1402 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    می خواستم بینم امکانش هست با موتور dc (همون آرمیچر) یک ژنراتور بادی ساده درست کرد که بشه اندازه یک led رو باهاش روشن کرد؟
    بیشتر جنبه سرگرمی و تفریح داره - ممنون
    سلام. چرا نمیشه میشه. شما یک پره مناسب پیدا کن به آرمیچر وصل کن یک جای بادخیز بذار. البته یک باتری باید بین این دو باشه تا موقعی که باد نمیاد باتری کار کنه اگر نه باد نیاد خاموشه.
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

میشه.یه پره بزرگ باید بزاری و به ال ای دی وصلش کنی
      یک خازن هم موازی کن فقط سر یکی از پایه های آرمیچر دیود بزار
      و اینکه دیود باید هم جهت ال ای دی باشه تا ال ای دی روشن شه

دیدگاه

اره خب میشه
        میتونی برای شفت آرمیچر یه چرخ دنده افزاینده سرعت(یعنی تو با سرعت کم بچرخونی و در اون سمت به سرعت بیشتری بچرخه تا برقو بدونه نوسان و درست تولید کنه) بزاری و با دست بچرخونی
        میتونی هم یه پره بزرگ پیدا کنی،یا بسازی(اینطوری بهتره،ولی باید دقیق باشه) تا با باد به خوبی بچرخه،من از یه ارمیچر معمولی،با دست و بدونه چرخ دنده تا 5ولت هم دریافت کردم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینی که شما میفرمایید(یعنی بعد از چرخش چند ثانیه بخاطره خازن بیشتر روشن بمونه) باید خازن رو با ال ای دی موازی کنه(به مثبت و منفیش دقت کن) به دیود هم نیازی نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AmirAga نمایش پست ها

اره خب میشه
          میتونی برای شفت آرمیچر یه چرخ دنده افزاینده سرعت(یعنی تو با سرعت کم بچرخونی و در اون سمت به سرعت بیشتری بچرخه تا برقو بدونه نوسان و درست تولید کنه) بزاری و با دست بچرخونی
          میتونی هم یه پره بزرگ پیدا کنی،یا بسازی(اینطوری بهتره،ولی باید دقیق باشه) تا با باد به خوبی بچرخه،من از یه ارمیچر معمولی،با دست و بدونه چرخ دنده تا 5ولت هم دریافت کردم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اینی که شما میفرمایید(یعنی بعد از چرخش چند ثانیه بخاطره خازن بیشتر روشن بمونه) باید خازن رو با ال ای دی موازی کنه(به مثبت و منفیش دقت کن) به دیود هم نیازی نیست!

برای اینکه برق از خازن به آرمیچر بر نگرده دیود لازمه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X