اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در اندازه گیری دما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در اندازه گیری دما

سلام دوستان:

من یه پروژه اندازه گیری دما دارم که مجبورم سنسور دما رو در فاصله دوری از میکرو قرار بدم (تقریبا 10 متر ). حالا واسه از بین بردن اثر مقاومت سیمها و افت ولتاژ چه کار باید بکنم؟ نوع سنسوری هم که استفاده میکنم ترمیستور هست (از رو مادربرد pc ورداشتم) .

خیلی خیلی ممنون ! :bye
    خدا نور است و من اشعه ای از او ...

پاسخ : مشکل در اندازه گیری دما

ای بابا ! کسی نیست جواب بده ! :sad:
    حداقل بگید کجا سئوالمو مطرح کنم ! نکنه مربوط به اینجا نیست ! :NO:

دیدگاه

دوست عزیز

1- چرا عصبانی میشید ؟

2- اگه مشکل شما صرفا افت ولتاژ و مقاومت سیم است ، برای استفاده از ترمیستور می تونید مقاومت سیم را ثابت در نظر بگیرید چون با تغییر دما ، تغییر محسوسی در مقاومت سیم مسی ندارید.

در ضمن مقاومت سیم در مقابل مقاومت ترمیستور و حتی در مقابل تغییرات مقاومت ترمیستور بسیار ناچیز است . شما اگه خیلی اصرار دارید از سیم مسی با ضخامت بیشتر استفاده کنید.

موفق باشید

دیدگاه

آقا واقعا لطف کردی ! :applause:

ما مخلص همه بروبچ eca هستیم که هر چه باد گرفتم از لطف دوستان بوده! فکر نکنید عصبانی شدم. نگران بودم که اشتباهی سئوالمو تو این تاپیک مطرح نکرده باشم !

من یه خورده تازه کارم زیادی وسواس دارم ! واسه همین می خوام تا جایی که ممکنه و امکانات اجازه میده کارم اصولی باشه. وگرنه تا حدودی خودم این موضوعی که بهش اشاره کردید گاه بودم. اما بازم مشورت با اساتید ضرر نداره! :nice:

بازم ممنون ! :job:

دیدگاه

با سلام دوست عزیز میتونی در مبدا به جریان 0تا 10 و یا 4 تا 20 میلی آمپر تبدیل کنی و بعد ارسال کنی در اینصورت طول مبدا تا مقصد مهم نیست . :job:

دیدگاه

سلام
            offset رو فراموش نکن از سیم شیلد دار مرغوب استفاده کن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X