اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی با موسفت!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی با موسفت!!!

منبع تغذیه ساختن کار راحتی نیست! ولی من برای ساختنش خیلی کارا کردم خیلی هم خرج کردم ! و بلاخره ساختم! البته توانش 60 واته و برای کار من 2 برابر این لازمه من از توپولوژی Boost استفاده کردم شما آقای عزیزی ممکنه یه راهنمایی کوچولو بکنی خودم میرم سراغش چطوری چند هزار واتی شو میسازی؟ oo:

راستی برای نویزش فیلتر موثر چی سراغ داری؟ :redface:

دیدگاه

اینم به درخواست یکی از دوستان :job:
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام مرسی از لطفت

جناب شما اینو ساختنی میدونی؟ یعنی منظورم اینه که ساختی؟ کیفیتش خوبه؟ :rolleyes:

دیدگاه

سلام
          راستش نه . اما با یه نگاه به درایور و طبقات اولیه و بایاس ترانزیستورهای قدرت هر آمپلی میشه فهمید یا حداقل حدس زد که این مدار عملکرد خوبی داره یا نه .البته تا ساخته نشه نمیشه قضاوت درستی کرد اما وقتی شما تصمیم میگرید :job: یه آمپ با قدرت X بسازید باید از بین صدها نقشه یکی رو انتخاب کنی و قطعاً سعی میکنی قابل اعتمادترین رو بسازی. این مدار از جمله مداراتی که ارزش ساختن و تست رو داره. اگه دقت کنید شبیه مدار قبلی که گذاشتم.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خوب اگر یه مغازه توی تهران بهم معرفی کنی که از این قطعات از هر کدوم 1 کی بهم بده میرم میسازمش :rolleyes: آخه هرجا میرم از هر چیزی 10 تا کمتر بهم نمیده نا مردا بهشون میگم بابا این مدار حد اقل 100 تا قطعه داره من چرا باید 10 تا از هر کدوم بگیرم!؟ ( البته غیر از آی سی ها)

راستی یه سوال:

من همیشه برام سوال بوده که این آر ام اس و وات واقعی یه آمپیلی با PMPO چیه؟ وات واقعی یک آمپ رو چطوری میشه فهمید!؟ و همینطور توان قابل تهمل باندو...؟

دیدگاه

من همیشه برام سوال بوده که این آر ام اس و وات واقعی یه آمپیلی با PMPO چیه؟ وات واقعی یک آمپ رو چطوری میشه فهمید!؟ و همینطور توان قابل تهمل باندو...؟
              توان اصلی خروجی یک امپلیفایر با نشان RMS نشون داده میشه..مقدار موثر خروجی..

PMPO مخفف Peak Music Power Out هست..یعنی حداکثر توان صوتی خروجی..که یه چیز بی حساب هست و کنتور نداره..مهم همون RMS هست..

جزو مشخصات امپ و اسپیکر حداقل پارامتری که ذکر میشه همین توان RMS قابل تحمل است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X