اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کجا میهش ای سی های TDA رو گیر اورد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کجا میهش ای سی های TDA رو گیر اورد

سلام من در شهرستان TDA1524 نتونستم پیدا کنم تهران میشه پیدا کرد؟

دیدگاه

والا tda 1562 q ، اون طور که به نظر میاد خروجی ش خیلی مناسبه در حالت مونو ، بین 50 تا 70 وات قدرت داره .. ولی من هرچقد گشتم پیدا نکردم ..
      میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمیشه ... دل این ادما زشته دیگه زیبا نمیشه
      اون بالا باد داره زاغه ابر ها رو چوب میزنه ... اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمیشه
      غم تنهایی اسیرت میکنه ... تا بخوای بجنبی پیرت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza-agay
        والا tda 1562 q ، اون طور که به نظر میاد خروجی ش خیلی مناسبه در حالت مونو ، بین 50 تا 70 وات قدرت داره .. ولی من هرچقد گشتم پیدا نکردم ..
        1562رواکثرفروشگاه های اینترنتی دارندنداشتنم که تهیه می کنندمنتهااصلش گرونه حدود55هزارتومان تغلبیشم حدود12هزارهستش یه وقت نخری که کارنمی کنند.
        موفق باشید.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

آقا مرسی :rolleyes:
          میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمیشه ... دل این ادما زشته دیگه زیبا نمیشه
          اون بالا باد داره زاغه ابر ها رو چوب میزنه ... اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمیشه
          غم تنهایی اسیرت میکنه ... تا بخوای بجنبی پیرت میکنه

دیدگاه

سلام دوستان ببخشید من تازه واردم نمیدونم اینجا نوشتنم درسته یا نه
            تعمیرات هشبرد کارمیکنم،، جدیدا امپلی فایر ماشینم اضافه کردم ،، گویا یسری ic ها و ماسفت و ترانزیستورهای خاصی تو بیشتر برندها مشترکه و مصرف میشه
            میشه کسی لیستی یا حداقل پر مصرف تریناشو بگه من برم تهیه کنم ؟ نفرت دارم که لنگ یدونه قطعه باشم سه روز ،، تهرانم نیستم این مزید بر علته
            مقاومتو حالا ادم کلا رنجو میگیره ۱۰۰ تا از هرکدوم اما اینا میدونید نمیشه دیگهضمنا اینجا قشر ضعیفن و بترکه امپ طرف mb هست ،، مسیو و راکفورد و وایب و اواتار نمیبینی اینجا ،، مال ام بی و ارزونترهارو بدونم خیلی بهتره
            متشکرم پیشاپیش از همه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Napeleon نمایش پست ها
              سلام دوستان ببخشید من تازه واردم نمیدونم اینجا نوشتنم درسته یا نه
              تعمیرات هشبرد کارمیکنم،، جدیدا امپلی فایر ماشینم اضافه کردم ،، گویا یسری ic ها و ماسفت و ترانزیستورهای خاصی تو بیشتر برندها مشترکه و مصرف میشه
              میشه کسی لیستی یا حداقل پر مصرف تریناشو بگه من برم تهیه کنم ؟ نفرت دارم که لنگ یدونه قطعه باشم سه روز ،، تهرانم نیستم این مزید بر علته
              مقاومتو حالا ادم کلا رنجو میگیره ۱۰۰ تا از هرکدوم اما اینا میدونید نمیشه دیگهضمنا اینجا قشر ضعیفن و بترکه امپ طرف mb هست ،، مسیو و راکفورد و وایب و اواتار نمیبینی اینجا ،، مال ام بی و ارزونترهارو بدونم خیلی بهتره
              متشکرم پیشاپیش از همه
              درود....
              آمپهای ماسفتی و ترانزیستوری مختلف طراحی میشوند و نمیشه مورد خاصی رو تایین کرد مگر آمپهای یک مدل و پر استفاده که به تعداد زیاد تهیه میشود...
              اما آمپهای مورد استفاده در اکثر پخش های ماشین و اسپیکر خانگی از سری tda مدلهای 7377 و 7388و 2030 و ... و yd1028 ... هستند و مورد های خاصی را نمیتوان ذکر کرد و بستگی به ساخت و کیفیت و طراحی برد وسیله دارد...
              به صورت کلی در صنف تعمیرات قطعاتی معروف مانند lm324 یا ۵۵۵یا .... در کل نمیتوان مورد های خاصی را تایین کرد و بستگی به تعمیرکار و بازه های کاری تعمیرکار دارد!!!
              اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X