اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز شدید ساب ووفر اسپیکر لاجیتک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    در مورد توان هویه پرسیده بودید ، این مورد بستگی به مهارت شما داره.
    مثلا اگر حرفه ای باشید ۶۰ وات هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
    اما اگر تازه کار هستید ۳۰ وات یا شاید ۴۰ وات برای شما مناسب باشه.
    خیلی ممنونم آقای مهندس. خداقوت. من طبق راهنمایی شما مدل زیر رو انتخاب کردم.
    خرید انواع بهترین دستگاه هویه 40 وات GOOT مدل KS-40R ژاپنی وات مونتاژ لحیم کاری قطعات الکترونیک هیتری مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

نظر شما چیست؟ اگر مدل خاصی مدنظر شماست ممنون میشم که بفرمایید. تا یک میلیون تومان میتونم اختصاص بدم. راستی آقای مهندس، اگر یکی از خازن ها بدون پلاریته باشه که مشکلی ایجاد نمیشه؟ یا پلاریته تهیه کنم؟ از سری سیلمیک 2 النا انتخاب کردم که داخل سایت موجود هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Logitech نمایش پست ها

خیلی ممنونم آقای مهندس. خداقوت. من طبق راهنمایی شما مدل زیر رو انتخاب کردم.
      خرید انواع بهترین دستگاه هویه 40 وات GOOT مدل KS-40R ژاپنی وات مونتاژ لحیم کاری قطعات الکترونیک هیتری مشخصات فنی با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

نظر شما چیست؟ اگر مدل خاصی مدنظر شماست ممنون میشم که بفرمایید. تا یک میلیون تومان میتونم اختصاص بدم. راستی آقای مهندس، اگر یکی از خازن ها بدون پلاریته باشه که مشکلی ایجاد نمیشه؟ یا پلاریته تهیه کنم؟ از سری سیلمیک 2 النا انتخاب کردم که داخل سایت موجود هست.
      ظاهراً وضع مالی نسبتا خوبی دارید.
      بسیار مدل خوبی هست ، و تقریبا جزو انتخاب های خوب.
      البته همین هویه پریروز ۸۰۰ تومن بود ( یه افزایش قیمت جزیی دلار چه تاثیراتی داره ...)
      میتونید جای خازن قطب دار ، بدون قطب جایگزین کنید ولی برای صرفه جویی اقتصادی این کار انجام نمیشه.

دیدگاه

البته همین هویه پریروز ۸۰۰ تومن بود ( یه افزایش قیمت جزیی دلار چه تاثیراتی داره ...)
        میتونید جای خازن قطب دار ، بدون قطب جایگزین کنید ولی برای صرفه جویی اقتصادی این کار انجام نمیشه.
        زنده باشید. بله متاسفانه همینطور هست. از دیروز تا حالا سبد خریدم افزایش قیمت داشته. باز هم ممنون و تشکر آقای مهندس.

دیدگاه

همین هویه رو من بیشتر از ۱۵ ساله دارم استفاده میکنم، خیلی وقتا حتی یادم میرفت از برق بکشم المنتش مثل روز اول همچنان با فدرت کار میکنه فکر کنم ۱۵ تومن خریده بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

همین هویه رو من بیشتر از ۱۵ ساله دارم استفاده میکنم، خیلی وقتا حتی یادم میرفت از برق بکشم المنتش مثل روز اول همچنان با فدرت کار میکنه فکر کنم ۱۵ تومن خریده بودم
            دقیقا خودم هم یادم هست حدود 8 سال قبل همین هویه رو با 15 یا 20 هزار تومن خریده بودم.
            چه افزایش قیمتی داشته...
            دارم فکر میکنم 10 سال آینده چطور هست.

دیدگاه

دقیقا خودم هم یادم هست حدود 8 سال قبل همین هویه رو با 15 یا 20 هزار تومن خریده بودم.
              چه افزایش قیمتی داشته...
              دارم فکر میکنم 10 سال آینده چطور هست.
              سلام
              همینطور پیش بره اونقدر فقیر میشیم که دیگه برامون اهمیتی نداره افزایش قیمت ها ، همین حالا هم قید خیلی چیزها رو می‌زنیم حتی ضروری هم هست

دیدگاه

سلام مهندس. وقت بخیر. دو سوال داشتم. با توجه به این که بر روی خازن های مونتاژ شده دمای 105 درجه سانتی گراد قید شده، اشکال نداره که از خازن های سری سیلمیک 85 درجه سانتی گراد استفاده کنم؟ مورد خاصی در دراز مدت ایجاد نمیشه؟ سوال دوم اینکه فیوزهای مدار از نوع گچی بودند و من با نوع شیشه ای تعویض کردم. از نوع گچی تهیه کنم؟ نظر شما چیست؟ تفاوت خاصی دارند؟ ممنونم آقای مهندس
                جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۰۸:۲۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۱.

دیدگاه

سلام مهندس. وقت بخیر. دو سوال داشتم. با توجه به این که بر روی خازن های مونتاژ شده دمای 105 درجه سانتی گراد قید شده، اشکال نداره که از خازن های سری سیلمیک 85 درجه سانتی گراد استفاده کنم؟ مورد خاصی در دراز مدت ایجاد نمیشه؟ سوال دوم اینکه فیوزهای مدار از نوع گچی بودند و من با نوع شیشه ای تعویض کردم. از نوع گچی تهیه کنم؟ نظر شما چیست؟ تفاوت خاصی دارند؟ ممنونم آقای مهندس
                  استفاده از خازن های 85 درجه ای مشکل جدی ای ایجاد نمیکنن.
                  جایگزین کردن فیوز شیشه ای بجای گچی هم مشکل جدی نداره ، هرچند فیوز های گچی دقیق تر هستن و در صورت سوختن منفجر نمیشن.

دیدگاه

استفاده از خازن های 85 درجه ای مشکل جدی ای ایجاد نمیکنن.
                    جایگزین کردن فیوز شیشه ای بجای گچی هم مشکل جدی نداره ، هرچند فیوز های گچی دقیق تر هستن و در صورت سوختن منفجر نمیشن.
                    سلام مهندس. وقتت بخیر. الان که اومدم تعویض خارن انجام بدم، سه تا از خازن های روی برد غیرپلاریته هست و خازن های من هم قطب دار، حالا چه کنم؟

دیدگاه

سلام مهندس. وقتت بخیر. الان که اومدم تعویض خارن انجام بدم، سه تا از خازن های روی برد غیرپلاریته هست و خازن های من هم قطب دار، حالا چه کنم؟
                      چه تعداد اضافی خازن خریدید ؟
                      میتونید با سری موازی بستن خازن ها ، خازن بدون قطب بسازید.

دیدگاه

چه تعداد اضافی خازن خریدید ؟
                        میتونید با سری موازی بستن خازن ها ، خازن بدون قطب بسازید.
                        راستش چند روزی منتظر جواب شما بودم و دیدم به انجمن سر نزدید، بدون پلاریته سفارش دادم. ممنون آقای مهندس

دیدگاه

لینک تصویر اصلاح شد.

بیشترین احتمال مربوط به همون خازن ها هست که البته اگر بخواهیم احتمالات جزیی هم در نظر بگیریم داستان پیچیده تر میشه.
                          طبق گفته شما نویز و لرزش مربوطه فقط در خروجی ساب ووفر وجود داره و خروجی های دیگر چنین لرزش و نویزی ندارن.
                          که در این صورت احتمال خرابی بخش تغذیه بسیار کم و تقریبا غیر ممکن هست.
                          علاوه بر خازن های گفته شده ، احتمال کمی وجود داره که آیسی های آپ امپ TL084 و‌ TL081 سوخته باشن.
                          خازن های سرامیکی SMD هم بعید نیست اتصال کوتاه شده باشن.
                          سلام آقای مهندس. وقت شما بخیر. طبق پیشنهادتون، خازن های مورد نظر رو تعویض کردم و متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست. بنابر راهنمایی شما، قسمت های مختلف برد رو با استفاده از سشوار حرارت دادم. تقریبا بعد از یک دقیقه حرارت دادن همون قسمت از برد که تصویرش رو به پیوست ارسال کردم، نویز ساب ووفر رفته رفته کم و گاهی حتی برای مدتی از بین میره! خروجی ساب ووفر هم همین قسمت هست. بعد از تعویض این خازن ها، باز هم مشکل رفع نشد. بازخورد شما چیست؟ نقش حرارت دادن در کاهش و حذف نویز و لرزش ساب ووفر چیست؟ احتمال خرابی ساب ووفر چند درصد هست؟ با توجه به این که خازن های النا سری سیلمیک به دلیل تکنولوژی ساخت متفاوت، از نظر سایز بزرگ هستند، امکان داره که تعویض خازن ها بر اساس شرایط (موجودی خازن و فضای قرارگیری روی برد)، ترکیبی از خازن های استاندارد و سری سیلمیک باشه؟ چون شنیدم که اگه همه خازن ها گرید صوتی نباشند، سیستم به مشکل می خوره و خروجی چندان خوبی نداره. نمیدونم چقدر صحت داره. ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش از شما متشکرم.
                          جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۱۹:۳۰ ۱۴۰۲/۱۱/۲۸.

دیدگاه

سلام آقای مهندس. وقت شما بخیر. طبق پیشنهادتون، خازن های مورد نظر رو تعویض کردم و متاسفانه مشکل همچنان پابرجاست. بنابر راهنمایی شما، قسمت های مختلف برد رو با استفاده از سشوار حرارت دادم. تقریبا بعد از یک دقیقه حرارت دادن همون قسمت از برد که تصویرش رو به پیوست ارسال کردم، نویز ساب ووفر رفته رفته کم و گاهی حتی برای مدتی از بین میره! خروجی ساب ووفر هم همین قسمت هست. بعد از تعویض این خازن ها، باز هم مشکل رفع نشد. بازخورد شما چیست؟ نقش حرارت دادن در کاهش و حذف نویز و لرزش ساب ووفر چیست؟ احتمال خرابی ساب ووفر چند درصد هست؟ با توجه به این که خازن های النا سری سیلمیک به دلیل تکنولوژی ساخت متفاوت، از نظر سایز بزرگ هستند، امکان داره که تعویض خازن ها بر اساس شرایط (موجودی خازن و فضای قرارگیری روی برد)، ترکیبی از خازن های استاندارد و سری سیلمیک باشه؟ چون شنیدم که اگه همه خازن ها گرید صوتی نباشند، سیستم به مشکل می خوره و خروجی چندان خوبی نداره. نمیدونم چقدر صحت داره. ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید. پیشاپیش از شما متشکرم.
                            https://s8.uupload.ir/files/_20240215_232923_u333.jpg
                            سلام مجدد،
                            خب وقتی با حرارت دادن مشکلتون حل میشه یعنی مشکل خازنی دارید ، منتها از یه خازن دیگه.
                            اینبار حرارت رو متمرکز تر کنید و روی تک تک خازن های محدوده مورد نظر امتحان کنید.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون. تمام خازن های الکترولیتی رو تعویض کردم و مشکل همچنان پابرجاست. فقط در بخش تغذیه، یک خازن 150 میکروفاراد 400 و 100 میکروفاراد 25 ولت وجود داره که تعویض نکردم. خازن 400 ولتی رو حرارت متمرکز دادم، تغییر در مشکل مشاهده شد. احتمال خرابی این خازن زیاد هست؟ خازن های سرامیکی رو هم با چشم دقیق نگاه کردم و مورد خاصی ندیدم. مولتی متر ندارم متاسفانه. بقیه خازن ها رو هم که نمیدونم. سردرگم شدم والا.
                              جدیدترین ویرایش توسط Logitech; ۲۲:۰۳ ۱۴۰۲/۱۱/۲۸.

دیدگاه

سلام
                                ​​​​​​ساب نویز داری قطعا ای سی هم غیر عادی داغ میکنه ، کافیه لمس کنی ، که در اینصورت بگرد دنبال خرابی در همون محدوده، یا خود ای سی، مهمتر تغذیه هست من خودم ی مدت درگیر نویز بودم با امپی که خودم سر هم کردم، با کوتاه کردن سیم تغذیه و جدا کردن از بخش صوت مشکل نویز به کلی رفع شد، بدون مولتی متر هم خیلی سخت بشه عیب یابی کرد ، ولی در کل اینقدر مدار کوچیک و جم جوره راحت میشه عیب یابی کرد، ی چیز مهم دیگه هم اینه گاهی امپ سالمه مصرف کننده ایجاد نویز میکنه، مشکل مشابه صدای کامپیوتر من که نویز شدید داشت با ی کارت صدا به کلی رفع شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X