اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای راه اندازی امپلی فایر با ای سیsta516b

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای راه اندازی امپلی فایر با ای سیsta516b

با سلام اساتید عزیز
    یک عدد امپلی فایر سینما خانگی سونی (e2100-cel) داریم که مرگ مغزی شده و فقط امپلی سالم هست ( مدل دستگاه و امپلی یکی است )
    دیتاشیت رو مطالعه کردم میفهمم چی میگه ولی متوجه نمیشم????
    -

ای سی امپلی فایر sta516b هست آیا امکان راه اندازیش بدون برد اصلی هست یا خیر .(به هر روشی)
    ???????????? تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط Hadman; ۲۲:۰۸ ۱۴۰۲/۱۱/۰۱.

نوشته اصلی توسط Hadman نمایش پست ها
    با سلام اساتید عزیز
    یک عدد امپلی فایر سینما خانگی سونی (e2100-cel) داریم که مرگ مغزی شده و فقط امپلی سالم هست ( مدل دستگاه و امپلی یکی است )
    دیتاشیت رو مطالعه کردم میفهمم چی میگه ولی متوجه نمیشم????
    -

ای سی امپلی فایر sta516b هست آیا امکان راه اندازیش بدون برد اصلی هست یا خیر .(به هر روشی)
    ???????????? تشکر
    خوشبختانه به نظر میرسه که این آیسی از پروتکل های ارتباطی i2c استفاده نمیکنه و برای راه اندازی نیازی به میکروکنترلر نداره.
    برای راه اندازی فقط باید پایه های فعال ساز رو از کانکتور پیدا کنید ( البته اگر دستگاه شما چند برد هست )
    ​​​

دیدگاه

(
      نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

خوشبختانه به نظر میرسه که این آیسی از پروتکل های ارتباطی i2c استفاده نمیکنه و برای راه اندازی نیازی به میکروکنترلر نداره.
      برای راه اندازی فقط باید پایه های فعال ساز رو از کانکتور پیدا کنید ( البته اگر دستگاه شما چند برد هست )
      ​​​
      داخل دیتاشیت کلمه bcd technology دیده میشه که امیدوارم منظورش binary coded decimal نباشه.

بله دستگاه چند تکه است.

عکس امبلی

اگر بتونم لینک دیتاشیت رو میزارم (کمک برای تحلیلش)

https://www.bing.com/ck/a?!&&p=7a7fb27422312e22JmltdHM9MTcwNTk2ODAwMCZpZ3V pZD0xMGI5ZjY2Ny00YTAwLTY1ZjEtM2Q3OC1lNWNlNGJkYjY0Y mMmaW5zaWQ9NTIxMA&ptn=3&ver=2&hsh=3&fclid=10b9f667-4a00-65f1-3d78-e5ce4bdb64bc&psq=sta516b&u=a1aHR0cHM6Ly93d3cuc3QuY 29tL3Jlc291cmNlL2VuL2RhdGFzaGVldC9zdGE1MTZiLnBkZg& ntb=1
      جدیدترین ویرایش توسط Hadman; ۱۳:۳۹ ۱۴۰۲/۱۱/۰۳.

دیدگاه

(

داخل دیتاشیت کلمه bcd technology دیده میشه که امیدوارم منظورش binary coded decimal نباشه.

بله دستگاه چند تکه است.

عکس امبلی

اگر بتونم لینک دیتاشیت رو میزارم (کمک برای تحلیلش)

https://www.bing.com/ck/a?!&&p=7a7fb27422312e22JmltdHM9MTcwNTk2ODAwMCZpZ3V pZD0xMGI5ZjY2Ny00YTAwLTY1ZjEtM2Q3OC1lNWNlNGJkYjY0Y mMmaW5zaWQ9NTIxMA&ptn=3&ver=2&hsh=3&fclid=10b9f667-4a00-65f1-3d78-e5ce4bdb64bc&psq=sta516b&u=a1aHR0cHM6Ly93d3cuc3QuY 29tL3Jlc291cmNlL2VuL2RhdGFzaGVldC9zdGE1MTZiLnBkZg& ntb=1
        اتفاقا دیتاشیت شرکت ST رو بررسی کردم.
        تنها یک پایه ورودی POWERDN وجود داره که پایه شماره ۲۵ هست و تنها کاری که باید انجام بشه باید به 3.3 ولت وصل بشه.
        این آیسی ۲ خروجی داره و ۴ پایه ورودی صدا داره ، یعنی هر خروجی دارای ۲ ورودی صدای مثبت و منفی هست که باید خلاف هم باشن.
        کنترل دیجیتال BCD هم خوشبختانه نداره.
        ​​​​فقط مورد آیسی TAS5538 هست.
        اگر این آیسی مشکلی پیش بیاره اجباراً باید تغییراتی جزیی در برد انجام داد.

دیدگاه

اتفاقا دیتاشیت شرکت ST رو بررسی کردم.
          تنها یک پایه ورودی POWERDN وجود داره که پایه شماره ۲۵ هست و تنها کاری که باید انجام بشه باید به 3.3 ولت وصل بشه.
          این آیسی ۲ خروجی داره و ۴ پایه ورودی صدا داره ، یعنی هر خروجی دارای ۲ ورودی صدای مثبت و منفی هست که باید خلاف هم باشن.
          کنترل دیجیتال BCD هم خوشبختانه نداره.
          ​​​​فقط مورد آیسی TAS5538 هست.
          اگر این آیسی مشکلی پیش بیاره اجباراً باید تغییراتی جزیی در برد انجام داد.
          چند ماه پیش این کارو کردم اما جریان ورودی تغییری نکرد .
          گفتم شاید همون tas5538باید اکتیو کنه.
          بعد دیتای اونو برسی کردم دیدم کلا از من خارجه هیچی متوجه نشدم .کلی چارت pwm و غیره داشت????

ورودی ها ۴ پایس .خروجی هم ۴ پایس (به صورت quad half bridge)میشه ۴ خروجی مجزا گرفت

منظورتون رو از ورودی هاش که خلاف هم باشن متوجه نشدم

جدیدترین ویرایش توسط Hadman; ۰۰:۰۸ ۱۴۰۲/۱۱/۰۴.

دیدگاه

چند ماه پیش این کارو کردم اما جریان ورودی تغییری نکرد .
            گفتم شاید همون tas5538باید اکتیو کنه.
            بعد دیتای اونو برسی کردم دیدم کلا از من خارجه هیچی متوجه نشدم .کلی چارت pwm و غیره داشت????

ورودی ها ۴ پایس .خروجی هم ۴ پایس (به صورت quad half bridge)میشه ۴ خروجی مجزا گرفت

منظورتون رو از ورودی هاش که خلاف هم باشن متوجه نشدم

آیسی STA516 تلفات توان کمی داره و به همین دلیل شاید متوجه تغییرات جریان کشی زیادی نشید.
            آیسی TAS5538 هم که به میکروکنترلر وصل میشه و دستورات از میکروکنترلر دریافت میکنه و طبیعی هست همچین نمودار هایی در دیتاشیتش ببینید.
            در یک مدار آمپلی فایر معمولی GND تغذیه و GND ورودی صدا مشترک هست.
            اما در این مدار چون آیسی STA516 به صورت وابسته به دیگر آیسی ها طراحی شده ، باید GND منبع صدا رو به یکی از ورودی های BRIDGE و سیگنال هم به یکی دیگر از ورودی های BRIDGE وصل کنید.

دیدگاه

آیسی STA516 تلفات توان کمی داره و به همین دلیل شاید متوجه تغییرات جریان کشی زیادی نشید.
              آیسی TAS5538 هم که به میکروکنترلر وصل میشه و دستورات از میکروکنترلر دریافت میکنه و طبیعی هست همچین نمودار هایی در دیتاشیتش ببینید.
              در یک مدار آمپلی فایر معمولی GND تغذیه و GND ورودی صدا مشترک هست.
              اما در این مدار چون آیسی STA516 به صورت وابسته به دیگر آیسی ها طراحی شده ، باید GND منبع صدا رو به یکی از ورودی های BRIDGE و سیگنال هم به یکی دیگر از ورودی های BRIDGE وصل کنید.
              امکانش هست به صورت پله پله توضیح بدید چی کار کنم که راه بیفته .
              فعلا مشکل اول این هست که میخوام ماژول روشن بشه (چطور بفهمم شده؟)
              اگر نیازی به حذف یا اضافه کردن چیزی هست بفرمایید انجام بدم.

واقعا گیج شدم ۴-۵ماهه هر از گاهی روش کار میکنم جوابی نمیگیرم.میزارمش کنار

دیدگاه

امکانش هست به صورت پله پله توضیح بدید چی کار کنم که راه بیفته .
                فعلا مشکل اول این هست که میخوام ماژول روشن بشه (چطور بفهمم شده؟)
                اگر نیازی به حذف یا اضافه کردن چیزی هست بفرمایید انجام بدم.

واقعا گیج شدم ۴-۵ماهه هر از گاهی روش کار میکنم جوابی نمیگیرم.میزارمش کنار
                خب اول همون کار اول پست 4 که گفتم رو انجام بدید.
                بعد با انگشت پایه های آیسی رو لمس کنید ، که باید صدای هوم جزیی در خروجی داشته باشید.
                مرحله بعد هم که توضیح خواهم داد

دیدگاه

خب اول همون کار اول پست 4 که گفتم رو انجام بدید.
                  بعد با انگشت پایه های آیسی رو لمس کنید ، که باید صدای هوم جزیی در خروجی داشته باشید.
                  مرحله بعد هم که توضیح خواهم داد
                  هیچ صدایی در خروجی ها ندارم .
                  حتی موقع متصل کردن پاور

دیدگاه

هیچ صدایی در خروجی ها ندارم .
                    حتی موقع متصل کردن پاور
                    البته با توجه به اینکه ورودی باید PWM متغییر باشه ، خیلی دور از انتظار هم نبود.
                    با یه آیسی 555 یا هر مدار دم دست که دارید ، یک موج مربعی با فرکانس بین 100 هرتز تا 5 کیلوهرتز بسازید و به پایه 29 یا 30 یا 31 و یا 32 آیسی اعمال کنید.
                    باید در اینصورت در یکی از خروجی ها صدا داشته باشید.
                    نکته اینکه ولتاژ تغذیه مدار مولد موج نباید بیشتر از 5 ولت باشه و اینکه پایه 25 همچنان باید به 3.3 ولت وصل باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X