اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی امپلی فایر ag2000اکو نوید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عیب یابی امپلی فایر ag2000اکو نوید

سلام.این املیفای استریو هست وبردهای جداگانه ای دارد که یک طرف سالمه وطرف دیگر ترانزیستور 2n3055هردو سوخته بود تعویض کردم وبقیه ترانزیستور ها سالم بودند اما با وصل نمودن به برق مدار محافظ دائم قطع ووصل میشودودر خروجی که به بلندگو میرود 7.6ولت وجود دارد.ولتاژدرایورها وبقیه ترانزیستور ها هم بهم خورده است.مثلا هر سه پایه درایورها 55ولت است وبقیه ترانزیستورها همینطوراست.

نوشته اصلی توسط زمانی نمایش پست ها
    سلام.این املیفای استریو هست وبردهای جداگانه ای دارد که یک طرف سالمه وطرف دیگر ترانزیستور 2n3055هردو سوخته بود تعویض کردم وبقیه ترانزیستور ها سالم بودند اما با وصل نمودن به برق مدار محافظ دائم قطع ووصل میشودودر خروجی که به بلندگو میرود 7.6ولت وجود دارد.ولتاژدرایورها وبقیه ترانزیستور ها هم بهم خورده است.مثلا هر سه پایه درایورها 55ولت است وبقیه ترانزیستورها همینطوراست.
    سلام و درود،،،
    اگر برد دولایه هست احتمال قطعی via ( متالیزه ها ) وجود داره که باعث مشکلات مشابه میشه.
    و خیلی بهتر میشد تصویر قرار میدادید!

دیدگاه

سلام .برد معمولی تک لایه است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        سلام و درود،،،
        اگر برد دولایه هست احتمال قطعی via ( متالیزه ها ) وجود داره که باعث مشکلات مشابه میشه.
        و خیلی بهتر میشد تصویر قرار میدادید!
        سلام
        با اجازه از اقای زمانی،
        مهندس پخش قدیمی برای کامپیوتر استفاده میکنم، و منبع تغذیه ترانس ۱۲ ولت ۲ امپر هست، من با کاتر بخش رادیو رو کلا کات کردم ولی حواسم به ای سی کنترل ولوم نبود اونم کات شد، از ای سی اصلی خروجی گرفتم ی خازن هم گذاشتم مدتی خوب بود ولی الان نویز شدید داره، با به جایی کل مجموعه درست میشه ولی دوباره نویز میاد ، نویز هم با کم و زیاد کردن ولوم تغییر نمیکنه
        جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۰:۳۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

سلام
          با اجازه از اقای زمانی،
          مهندس پخش قدیمی برای کامپیوتر استفاده میکنم، و منبع تغذیه ترانس ۱۲ ولت ۲ امپر هست، من با کاتر بخش رادیو رو کلا کات کردم ولی حواسم به ای سی کنترل ولوم نبود اونم کات شد، از ای سی اصلی خروجی گرفتم ی خازن هم گذاشتم مدتی خوب بود ولی الان نویز شدید داره، با به جایی کل مجموعه درست میشه ولی دوباره نویز میاد ، نویز هم با کم و زیاد کردن ولوم تغییر نمیکنه
          خب باید در صورت امکان آیسی ولوم رو به جای اول خودش برگردونید.
          ممکن هست به علت عدم امکان بر قراری ارتباط بین آیسی ولوم و آیسی سیستم این مشکل به وجود اومده باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X