اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال خروجی یک آمپلی فایر به ورودی آمپلی فایر دیگه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال خروجی یک آمپلی فایر به ورودی آمپلی فایر دیگه

سلام دوستان
    من یک ماژول آمپلی فایر کوچیک با آی سی TPA3110 دارم
    می‌خوام خروجی صدای این آمپلی فایر رو به ورودی صدای آمپلی فایر با آی سی TDA2030A متصل کنم
    می‌خواستم بدونم از لحاظ فنی مشکلی نداره ؟
    در دراز مدت اذیت نمی‌کنه؟
    با تشکر
    بازم خدا رو شکر ...

نوشته اصلی توسط mosi_reali نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یک ماژول آمپلی فایر کوچیک با آی سی TPA3110 دارم
    می‌خوام خروجی صدای این آمپلی فایر رو به ورودی صدای آمپلی فایر با آی سی TDA2030A متصل کنم
    می‌خواستم بدونم از لحاظ فنی مشکلی نداره ؟
    در دراز مدت اذیت نمی‌کنه؟
    با تشکر
    درود...
    اصولی نیست و اینکار را نکنید ... شما نمی توانید خروجی آمپلی فایر دیگری رو به ورودی آمپلی فایر دیگری وصل کنید حتی اگر صدای آمپلی فایر را کم کنید...
    بجای اینکار باید از پری آمپلی فایر استفاده کنید...
    میتوانید مدار زیر را استفاده کنید که هم استریو هست و هم با ولتاژ تک کار میکند هم تن کنترل هم هست!!! (فقط از تن کنترل پروژه زیر استفاده کنید...)

تاپیک مربوط به توضیحات مدار :
    https://www.eca.ir/forums/forum/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%8A%D A%A9/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%B9/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%88%D8%AA%DB%8C/1148729-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-3-
    باید از ولوم های دوبل هم استفاده کنید...
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

با سلام
      از ماژول پخش بلوتوث آمپلی دار ۲در ۴۰ وات میشه یه خروجی ضعیف برای آمپلی فایر ۲در ۱۲۰وات گرفت؟ چون باکس من بزرگه با یه آمپلی نمیرسونه میخواستم با خروجی گرفتن از هر آمپلی به باندای جدا از هم وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood_serati نمایش پست ها
        با سلام
        از ماژول پخش بلوتوث آمپلی دار ۲در ۴۰ وات میشه یه خروجی ضعیف برای آمپلی فایر ۲در ۱۲۰وات گرفت؟ چون باکس من بزرگه با یه آمپلی نمیرسونه میخواستم با خروجی گرفتن از هر آمپلی به باندای جدا از هم وصل کنم
        سلام
        اره میشه ، من ی امپ سونی ماشین ۳۵ وات داشتم وصل کردم به دو تا اسپیکر ۱۳۰ وات ، خوبیش اینه با ی ۱۲ ولت ۶ امپر راه میوفته ، البته چون نمیتونه کامل پر کنه ولوم نهایت رو ۶۰ درصد هست ، این ماژول که میگی رو ۴۰ وات چقدر تغذیه میخواد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davood_serati نمایش پست ها
          با سلام
          درود..
          اگر اصرار به اینکار دارید ( شخصا خودم پیشنهاد نمیدهم..)
          میتوانید از تقسیم مقاومتی استفاده کنید و یه ورودی های لول واسه آمپلی فایر 120 واتی بسازید!!
          اما با اینکار هرگز کیفیت صدای واقعی خود خروجی ماژول را نخواهید داشت یک کیفیت معمولی خواهید داشت....
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

شرمنده میشه یکم بیشتر توضیح دهید
            چون ماژول ۲در۴۰وات ماژول بلوتوثی هست و خروجی برای صدا به آمپلی نداره خروجی اسپیکر داره فقط
            میخواستم بدونم از چه روشی خروجی بگیرم به آمپلی ۱۲۰ وصل کنم ممنون از لطفتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X