اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاناسونیک SA-VK800

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Siavash.m نمایش پست ها
    از منبع تغذیه ۱۲ ولت مشترک برای mp3پلیر و پری آمپلی فایر استفاده کردم صدای خروجی قطع میشود . مشکل ا چیست . دوستان راهنمایی بفرمایید چه راه کاری برای حل این مشکل وجود دارد . باسپاس
    با این توضیحاتی که گفتید نباید مشکلی باشه ، مگر اینکه ولتاژ خروجی آداپتور ناپایدار باشه یا در بخش MP3 پلیر مشکلی باشه.
    وقتی صدای خروجی ندارید آیا MP3 پلیر خروجی صدا داره ؟

دیدگاه

با توجه به مشکل پیش آمده و احتمال اینکه ماژول ها آسیب ببینند آنها را سریع خاموش کردم لذا امتحان نکردم ببینم ماژول بلوتوث صدا دارد یا نه . آیا این مشکل میتونه از ورودی تغذیه ماژول بلوتوث و پری آمپلی فایر باشه با توجه به اینکه محل اتصال رنگ سیاه ( -)و قرمز( +) سیمهای کانکتور ماژول ارسالی فروشنده با تصاویر موجود در سایت فروشگاهای دیگر مغایرت دارد؟ در انتها مشخصات ماژول را نوشتم .
      اگر ورودی تغذیه ماژول بلوتوث ۱۲ ولت دی سی باشد وباید اتصال مثبت و منفی رعایت شود ولی ورودی تغذیه ماژول پری آمپلی فایر اتصال مثبت و منفی آن تفاوت نداشته باشد در ین صورت اتصال نادرست ورودی تغذیه پری آمپلی فایر میتواند این مشکل را ایجاد کند . ماژول پری آمپلی فایر از نوع ماژول پری آمپلی فایر و تیونر XH-A91 دارای خروجی استریو هست که ورودی های تغدیه به پایه های متناوب ای سی DB107 وصل میشه . سوال اینه که آیا میتونم سیمهای مثبت و منفی ورودی تغذیه جابجا کنم ؟
      در پایان از همه اساتید و دوستانی که وقت میگزارند و اینجانب را راهنمایی میفرمایند کمال تشکر و قدردانی را دارم .

دیدگاه

درود
        شما یک مطلب دیگر را هم چک کنید که آیا منبع تغذیه شما جریان کافی برای راه اندازی این ماژول دارد یا خیر ؟ من خودم قبلا به این چنین مشکلی برخوردم که ناشی از کم بودن جریان خروجی منبع تغذیه بود که با تعویض آن مشکل حل شد.

دیدگاه

منبع تغذیه ۴ آمپر هست که 2 آمپر بیشتر از مصرفم هست . من فکر میکنم اشکال اتصال نادرست ورودی تغذیه پری آمپ نسبت به ماژول بلوتوث باشه ، در ماژول بلوتوث باید قطبها رعایت شوند و روی برد قید شده ، ولی شاید در پلی آمپ امکان جابجایی قطبها وجود داشته باشد زیرا روی برد پلاریته مشخص نشده فقط نوشته power و در تصاویر فروشگاه های دیگر سیمهای قرمز و سیاه متفاوت بر کانکتور بسته شده اند . لطفا متن قبل را با دقت بیشتر بخوانید آن قیمت که از IC یکسو کننده استفاده شده . با سرچ نام پلی آمپ مورد نظر در گوگل بررسی بفرمایید آیا امکان جابجا بستن قطلهای مثبت و منفی برای این ماژول وجود دارد . سپاسگزار همکاری شما هستم .

دیدگاه

میبخشید ماژول فلش‌خور حرفه‌ای تندا TENDA TDM157 برای راه اندازی آمپلی موضوع گرفتم در توضیحات قید شده امکان انتقال فیزیکی ولوم به خارج از برد وجود دارد در نظر دارم برای زیبایی کار یک ولوم بزرگ نصب کنم ، ورودی صدا ۴ پین دارد که ۳ پین چپ و راست و زمین و یک پین بنام lindet هست و نیز در خروجی صدا چپ و راست و زمین و یک پین بنام mute هست . ممنون میشم راهنمایی بفرماید چه نوع ولوم از نظر اهم و تایپ و روش تامین مناسب این ماژول هست؟ روش نصب ولوم با توجه به پینها موجود چگونه است ؟ ممنون میشم نحوه اتصالات را تصویری ارسال بفرمایید .
            نوع ولوم ماژول فوق هرزگرد و کلید شستی هست . باسپاس

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر
              من برای ورودی برد بلوتوث از برد ضبط جایی که ۵ولت برق داشت به برد بلوتوث وصل کردم ولی ولوم تقریبا بالا نویز داشت یه خازن سر راهش گذاشتم اکثر باندای ضبط قطع یا ضعیف شد بنظرتون باید چیکار کنم
              دلیل اینکه از اون قسمت برای بلوتوث برق گرفتم اینه که زمان خاموش شدن ضبط برق اون قسمت هم قطع میشه
              ولی به این مشکل بر خوردم ممنون میشم دشتان راهنمایی کنن

دیدگاه

میبخشید ماژول فلش‌خور حرفه‌ای تندا TENDA TDM157 برای راه اندازی آمپلی موضوع گرفتم در توضیحات قید شده امکان انتقال فیزیکی ولوم به خارج از برد وجود دارد در نظر دارم برای زیبایی کار یک ولوم بزرگ نصب کنم ، ورودی صدا ۴ پین دارد که ۳ پین چپ و راست و زمین و یک پین بنام lindet هست و نیز در خروجی صدا چپ و راست و زمین و یک پین بنام mute هست . ممنون میشم راهنمایی بفرماید چه نوع ولوم از نظر اهم و تایپ و روش تامین مناسب این ماژول هست؟ روش نصب ولوم با توجه به پینها موجود چگونه است ؟ ممنون میشم نحوه اتصالات را تصویری ارسال بفرمایید .
                نوع ولوم ماژول فوق هرزگرد و کلید شستی هست . باسپاس
                با سلام ،
                ولوم روتاری ( هرزگرد ) براش پارامتر اهم قید نمیشه ( نهایتا در دیتاشیتش مقاومت حالت بسته کنتاکت رو میگن )
                اگر هم منظورتون ولوم معمولی هست ، برای کاربرد صوتی معمول ولوم ۵۰ کیلو اهم بیشترین کارایی رو داره.

دیدگاه

سلام با تشکر از همکاری و پاسخ شما آیا میتونم از ولوم معمولی استفاده کنم ؟ من نمیدانم از کدام سیمهای خروجی ماژول که در پست قبل ذکر نمودم برای سه ورودی ولوم استفاده کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایی

دیدگاه

سلام با تشکر از همکاری و پاسخ شما آیا میتونم از ولوم معمولی استفاده کنم ؟ من نمیدانم از کدام سیمهای خروجی ماژول که در پست قبل ذکر نمودم برای سه ورودی ولوم استفاده کنم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
                    شما باید از ولوم دوبل استفاده کنید.
                    اگر ولوم روبروی شما باشه ، دو پایه سمت چپ به GND وصل میشن.
                    دو پایه سمت راست یکی به R و یکی به L ماژول شما وصل میشن.
                    دو پایه وسط هم خروجی صدا.

دیدگاه

Ok , برای خروجی ماژول بلوتوث آیا ولوم دوبل ۱۰ کیلو مناسب هست یا ۵۰ کیلو ؟

دیدگاه

Ok , برای خروجی ماژول بلوتوث آیا ولوم دوبل ۱۰ کیلو مناسب هست یا ۵۰ کیلو ؟
                        اگر بلندی و کیفیت صدا براتون مهم هست و با یک مقدار نویز مشکلی ندارید ، ۵۰ کیلو اهمی بهتره.
                        اگر نداشتن نویز اولویتتون هست ۱۰ کیلواهمی بهتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X