اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی امپلی STK ضبط های قدیمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی امپلی STK ضبط های قدیمی

باسلام به اساتید
    عرض ادب خسته نباشید
    بنده یه ضبط پاناسونیک SA-EH700 ک روشن نمیشد . بعد باز کردن وکلی سرو کله سزدن باهاش ب این نتیجه رسیدم ک ایسی نمایشگر سوخته . مدل ای سی LC866524A ک با سرج در گوگل هیچ دیتاشیتی پیدا نکردم
    خروجی ترانس بعد از دیود درست بود تغذیه به کل مدار میرسید ولی با فشار دادن کلید روشن نمیشد تمام قطعات جک کردم و مسیر هارو همگی سلامت بودن یعنی ای سی دستور میگیره اما عمل نمیکنه
    اینم بگم ک بنده رشتم الکترونیک نیست فقط علاقه شدید به الکترونیک دارم و تا حدی هم سر درمیارم
    تصمیم گرفتم بطور دستی رله ترانس و (ترانس اصلی) فعال کنم با تحریک پایه بیس ترانزیستور قبل رله, 6 ولت در دو سر رله ظاهر میشه و رله فعال میشه با این وجود نمایشگر عمل نمیکنه

​​https://s32.picofile.com/file/847985...8_17_28_40.jpg

اگه میشه ی راهنمایی کنید راهی برای یسره کردنش داره ????
    یا حداقل یطوری کار کنه????

ممنون میشم کمک کنید ????????❤

خب الان ی مدتی هست ک میگذره
    منم به فکرم زده خب بجایی IC نمایشگر از یه MP3 بلوتوثی برای ورودی STK استفاده کنم مدل شم RSN311W64-P هست
    خروجی های STK معلوم بود ولی ورودیش ن
    رفتم تو گوگل سرچ کردم تا دیتاشیت STK پیدا کنم هالا یادم نمیاد چی سرچ کردم پیدا نکردم (امروز باز سرچ کردم دیدم ع اینکه هست)????
    اره منم خب حیفم میومد ی همچین امپلی ول کنم .خودم تا اونجایی ک با IC STK اشنایی داشتم رفتم که دونه دونه ببینم پایه های ای سی به چی وصلن رو یه کاغذ دونه دونه نوشتم ک عکسشو میزارم

خب بعد قطعات امپ ک بهش وصل بود کاریش نداشتم ولی از پایه های 21.22 و 25.26 و18 از قبل خازن به یه ایسی جدا وصل میشد(ک فکر کنم پری امپ بود ) قطع کردم و ورودی صداش کردم
    ببخشید ک سرتون درد میارم فقط میخوام بدونید کامل چی کار کردم ????
    بعد به یه رله رسیدم ک تغذیه خازن و امپ و میداد مسیر کنترلشم میرفت به ای سی نماشگر . اونم مثل رله ترانس با یه مقاومت 1 کیلو پایه بیس ترانزیستور مربوته رو تحریک کردم و وصل شد

مشکلمم اینجاست ک با این حال خروجی صدا ندارم همچی کاملا درست هستن
    طبق دیتاشیتی ک پس از سرچ دوباره پیدا کردم . دیدم ع???? ج جالب همیچی درسته ولی با این حال کار نمیکنه

فقط کارایی یکی از پایه هارو (پایه شماره 9 ) نمیدنم تو دیتا زده AC IN در مدارم به پایه کلکتور ترانزیستور وصله وپایه امیتر به زمین ک ولتاش این پایه 9 روهم میگرم 3.5 ولت هست
    حتی با تحریک ترانزیستور هم صدایی نگرفتم
    پایه شماره 14 هم با خازن مقاومت موازی به زمین میخوره

خیلی باهاش ور رفتم دیگه داشتم کلافه میشدم . امپ خوبیه حیف خاک بخوره
    اگه میشه یه لطفی کنید و این دیتاشیت نگاه کینم ????
    ی راهنمایی کوجیک کنید ❤ ممنون میشم ????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X