اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم شروع پخش اتوماتیک با وصل منبع تغذیه به ماژول dfplayer mini

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم شروع پخش اتوماتیک با وصل منبع تغذیه به ماژول dfplayer mini

با سلام و عرض ادب
    دوستان من میخوام ماژول dfplayer mini رو به منبع تغذیه که وصل کردم شروع به پخش کنه... (بدون هیچ کلیدی)
    ای لازمه اش اینکه وقتی ماژول برق دار شد یه اتصال کوتاه لحظه ای بین پایه های gnd و adkey1 ایجاد بشه که با جامپ کردن نشد!!!
    خواهش میکنم راهنمایی کنید به زبان ساده
    ممنون

واقعاً متاسفم
    من فکر میکردم دوست داران الکترونیک اینجا جمع شدن و میتونیم چیزی یاد بگیریم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خویی نمایش پست ها
      واقعاً متاسفم
      من فکر میکردم دوست داران الکترونیک اینجا جمع شدن و میتونیم چیزی یاد بگیریم....
      با سلام و احترام
      دوست عزیز فایل mp3 را به چه نامی و در چه فولدری از SD Card کپی کردید؟

دیدگاه

سلام ممنون که دارید جواب میدید
        من یک فایل صوتی با فرمت mp3 داخلش دارم.
        فقط مشکلی که دارم منبع تغذیه که به ماژول نصب میشه اگه از قبل جامپر وصل باشه عمل نمی کنه و باید ۱ ثانیه بعد آماده شدن ماژول این دو پین جامپ بشه.!!!
        حالا من امدم یه مدار تاخیری با رله زمانی ساختم براش بخوبی کار میکنه فقط مشکل اون هم اینه که خازن وقتی شارژ شد بعد قطع منبع تغذیه باید منتظر بمانم تخلیه بشه که دوباره همه چی درست کار کنه...
        اومدم مقاومت موازی کردم با خازن ، ایندفع مدار تاخیر کار نکرد...
        خلاصه درگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خویی نمایش پست ها
          سلام ممنون که دارید جواب میدید
          من یک فایل صوتی با فرمت mp3 داخلش دارم.
          فقط مشکلی که دارم منبع تغذیه که به ماژول نصب میشه اگه از قبل جامپر وصل باشه عمل نمی کنه و باید ۱ ثانیه بعد آماده شدن ماژول این دو پین جامپ بشه.!!!
          حالا من امدم یه مدار تاخیری با رله زمانی ساختم براش بخوبی کار میکنه فقط مشکل اون هم اینه که خازن وقتی شارژ شد بعد قطع منبع تغذیه باید منتظر بمانم تخلیه بشه که دوباره همه چی درست کار کنه...
          اومدم مقاومت موازی کردم با خازن ، ایندفع مدار تاخیر کار نکرد...
          خلاصه درگیرم
          با سلام مجدد
          در مورد این ماژول بهتره که این کارها را بسادگی و با ارسال فرمان از مسیر ورودی سریال آن انجام دهید.
          با استفاده از فرمان سریال میتوانید کنترل کاملی بر روی عملکرد ماژول داشته باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X