اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر اسپیکر فلش خور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر اسپیکر فلش خور

سلام و درود خدمت دوستان عزیر
    Click image for larger version  Name:	resizer_17407698755653_1k7.jpg Views:	0 Size:	43.5 کیلو بایت ID:	1157419
    Click image for larger version  Name:	resizer_17407698653091_hhdc.jpg Views:	0 Size:	63.2 کیلو بایت ID:	1157420
    این برد یک اسپیکر فلش خور یا فلش پلیر حالا هرچی که هست از این طرح ضبط هستش آیسی آمپلی 8002 ترکیده بود
    البته انگار دستکاری هم شده بود
    حالا ایسی شو عوض کردم ولی هیچ عکس العملی نداره
    تغذیه بهش وصل میکنم در حد 2 تا 3 صدم جریانکشی داره
    برق شهر بهش میدم با کلید سه وضعیتی که داره بازی که میکنم گهگاهی یه خش خش های ممتد که شبیه اینکه رادیو از موج خارج میشه داره ولی فلش نمیخونه دکمه مود که داره هم هیچ چیزی رو تغییر نمیده خازن ها هم سالم نوسان ولتاژی هم نداره رو سر آیسی ها هم ولتاژ داره جز اون آیسی بزرگتر که بی نام و نشانه یعنی شماره شو سرچ کردم جای ایسی کت و شلوار بهم نشون داد و چیزی ازش گیر نیاوردم
    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۳:۰۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۰.

سلام
    در موردش تعمیرش که هیچی معلوم نیست و نقشه و دیتاشیتی (به قول شما کت و شلوار آورده) هم ارائه نشده چیزی نمیگم تازه استادهای تعمیرات و افراد متخصص هم این کارها رو اگه یادگیریش هم برای بعد بی کاربرد باشه وقت هدر دادن میدونن اکثرا و آخرین کاری که میکنی احتمالا همین میشه :
    من هم خواستم یکی ازینا رو تعمیر کنم وقت هدر رفت علکی نقشه درست حسابی هم که ندارن حتی دیتاشیت! تازه این تغذیه خازنی داره! درسته این اسپیکره ولی اگه دیدی داره وقت میگیره بهتره بردشو بندازی دور یا یک ماژول آمپلی فایر بگیر یا کارو یکسره کن یکی ازین mp3 player های چینی که همه چیز داره جایگزین کنی وقت حروم کردنه تعمیر اینا. منم تاپیک برای تعمیرش زدم کسی جواب نداد احتمالا به همین خاطر بوده.
    اون ماژولها صدا پخش میکنن usb , card رادیو بلوتوس aux ریموت میکروفون و اینا دارن اگه بعد نصب هم صدا نویز گراند لوپ داشت یه مبدل ایزوله بزار یا به صورت خیلی سادهتر و ارزانتر یه فیلتر پایین گذر..

من نظر خودم رو دادم و تاپیک برقرار است اگه دوست عزیز میتونه در این زمینه فنی و تعمیر این جور وسیله ها راهنمایی کنه که خوبه من هم استفاده میکنم.

دیدگاه

یه وقتایی آیسی خراب قطعات دیگرو هم خراب میکنه...
      خودم یه مدار داشتم مدام قطعه میسوزوند و عوض میکردیم ولی با قرار دادن مقاومت مشکل حل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X