اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی بدجوری ریپل داره! ریپل ترانس 100 هرتز! (حل شد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی بدجوری ریپل داره! ریپل ترانس 100 هرتز!

نه ارت کامپیوتر ایراد داره نه منبع تغذیه .بلکه همانطور هم که باز دوستان تاکید کردن دست طراح برای ار با باطری ماشین باز است ولی همان مدار چاب و گراند های دور ایسی ممکن است نیاز به تغییرات داشته باشه .مدار ان بردت ممکن است فقط یک مقاومت از ان سوخته باشد .می توانی ان را تعویض کنی .یا یه کارت بسیار ارزان صوتی را نصب کن .من هم دچار این مسله شدم البته من به علت ورود ولتاژ 200 ولتی از مدار پری لامپی بود که به خروجی صدا در اثر بی احتیاطی خودم رفت .
    در ضمن گاهی خازن های الکترولیت 100 میکرو فاراد در نزدیکترین محل پایه تغذیه ای سی پاور نصب می شود .
    برای کیفیتهای بالاتر امپ های بهتری می توانی بسازی که صدای کریستالی از خود تولید می کنند .

دیدگاه

آقا درست شد :applause: مشکل از مکانی بود که زمین کابل RCA انتخاب شده بود! این آی سی یه پایه داره به اسم TAB باید زمین کابل RCA به اون وصل بشه نه به سر ترانس! :biggrin: فکر کنم تو کاتالوگش یه اشاره کمی کرده بود ولی من وقتی 5 تا خازن 10000 میکرو وصل کردم به بدنه فهمیدم اشکال از ترانس نیس! خدایی ریپل کم شده بود ولی باز وجود داشت

پس این ای سی باید زمین RCA تون به پایه TAB وصل بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        آقا درست شد :applause: مشکل از مکانی بود که زمین کابل RCA انتخاب شده بود! این آی سی یه پایه داره به اسم TAB باید زمین کابل RCA به اون وصل بشه نه به سر ترانس! :biggrin: فکر کنم تو کاتالوگش یه اشاره کمی کرده بود ولی من وقتی 5 تا خازن 10000 میکرو وصل کردم به بدنه فهمیدم اشکال از ترانس نیس! خدایی ریپل کم شده بود ولی باز وجود داشت

پس این ای سی باید زمین RCA تون به پایه TAB وصل بشه
        اینم عکسی از مدار به مسیر برش اره آهنبر هم توجه کنید کمی کج شد صاف نیست :nice:

اینم خود آی سی

[img]http://www.ecapic.ir/image/ECA-090604025215.jpg[/img

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان
          .در یک فروم امریکایی چند صحفه فروم به چنین هومی که با دستکاری RCA کم می شد اشاره شده بود .انها هم به نتیجه مشابهی و البته با تفاوت بیس فنی قوی رسیدند . :redface:
          . :nerd:
          طبق معمول باز گراند مقصر است و در چک لیست شما هم وجود داشته و من ناگزیر از فروم و بچه های خارجی نقل قول کردم .tab به ورودی rca ارتباطی الکتریکی و تعریف شده ندارد و مجموعه زمین است .به هر حال این rca بوده که گراندش صحیح نبوده .در هنگام خرید فیش های rca یک واشر عایق هم به همراه انها وجود دارد .و امکان ایجاد مانور بر اتصال ان وجود دارد .
          با توجه به عکس می توان دریافت علاقمند ساخت مدارات هستید ولی بهتر است ساخت خود را متمایل به نتایج قابل توجه تری نمایید .تحمل چنین دشواری در جدا کردن مدار/ عدم علاقه شما به ساخت مدار چاپی را می رساند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان

طبق معمول باز گراند مقصر است و در چک لیست شما هم وجود داشته و من ناگزیر از فروم و بچه های خارجی نقل قول کردم .tab به ورودی rca ارتباطی الکتریکی و تعریف شده ندارد و مجموعه زمین است .به هر حال این rca بوده که گراندش صحیح نبوده .در هنگام خرید فیش های rca یک واشر عایق هم به همراه انها وجود دارد .و امکان ایجاد مانور بر اتصال ان وجود دارد .
            با توجه به عکس می توان دریافت علاقمند ساخت مدارات هستید ولی بهتر است ساخت خود را متمایل به نتایج قابل توجه تری نمایید .تحمل چنین دشواری در جدا کردن مدار/ عدم علاقه شما به ساخت مدار چاپی را می رساند .
            آره دیگه گراند مقصر بود...

این قضیه واشر چیه؟!؟

شما درست حدث زدید من عاشق مدارات الکترونیک هستم مخصوصا" کنترولی ها (آ‌میکرویی) ولی چون تجربه مدار چاپی رو نداشتم دوست ندارم بسازم البته طراحی با DXPآ‌رو یاد گرفتم ولی کار با اسیدو نمیدونم اینچیزا برام نا ملموسه

حالا یه چیزی دیگه من آی سی رو که از کل برد جدا کردم واسه روشن شدنش باید 2 دقیقه وایسم تا گرم شه ای سی :eek: وقطی هم روشن میشه هوم باز هستش تا بازم کمی گرم بشه :surprised: این دیگه چیه! :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X